Friday, November 29, 2019

«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ!


Σπείρα αποτελούμενη από τουλάχιστον έντεκα (11) «προσφυγάκια» -που προσέλκυσε στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης, για να την μετατρέψουν σε «πολυπολιτισμική» χώρα»- εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πειραιά.
Εξ’ αυτών, συνελήφθησαν οι έξι, ένας ακόμα είναι έγκλειστος στις φυλακές για άλλα αδικήματα και οι υπόλοιποι αναζητούνται… Οι εθνικότητές τους είναι άγνωστές, καθώς η «άνωθεν εντολή» να μην ανακοινώνονται οι εθνικότητες δραστών κακουργημάτων που υπήρχε επί ΣΥΡΙΖΑ, διατηρείται και επί ψοφοδεξιάς!

Τα μέλη της «πολυπολιτισμικής» σπείρας διέπρατταν συστηματικά διακεκριμένες κλοπές, κυρίως σε Ιερούς Ναούς, σε διάφορες περιοχές της επικράτειας. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι «πολυπολιτισμικοί» ιερόσυλοι είχαν διαπράξει ένδεκα διακεκριμένες κλοπές από Ιερούς Ναούς και συγκεκριμένα από πέντε Ιερούς Ναούς σε Ύδρα, Σπάρτη, Αθήνα, Μαρκόπουλο Αττικής και Χαλάνδρι καθώς και δυο στην Τήνο και τέσσερις στην Άνδρο. Η κακοποιός δράση τους ήταν πολύ προσοδοφόρα, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση την κλοπή Ιερού Ναού στην Ύδρα, όπου αφαίρεσαν περίπου πέντε κιλά χρυσό σε τάματα και παλαιά κοσμήματα, εικόνα της Θεοτόκου, τιμαλφή και (200) ευρώ από το παγκάρι της εκκλησίας, με την αξία των αφαιρεθέντων ταμάτων να υπολογίζεται σε πάνω από 100.000 ευρώ.
Εκτός από τις κλοπές, προχωρούσαν και σε βεβηλώσεις των ναών, όπως στην περίπτωση της κλοπής Ιερού Ναού στην Άνδρο, όπου πέταξαν τις θήκες των λειψάνων στο πάτωμα του Ναού.
Τέλος, από την έρευνα εξιχνιάστηκαν άλλες δυο περιπτώσεις κλοπών και ληστειών. Μια ληστεία σε μονοκατοικία στο Κορωπί, όπου αφού έδεσαν και φίμωσαν τον ιδιοκτήτη αφαίρεσαν 750 ευρώ και διάρρηξη σε οικία σε περιοχή της Ρόδου, από όπου αφαίρεσαν 1.800 ευρώ και διάφορα τιμαλφή.
Να τους χαίρονται οι Κούληδες!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails