Wednesday, March 19, 2014

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 27,1% ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


zoygkla_stiky__article

Στην σημερινή εκπομπή Ζούγκλα του κου. Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας για τις επερχόμενες εκλογές.
Εδώ φυσικά οι άνθρωποι σέβονται τον εαυτό τους και δεν εμφανίζουν 50% αδιευκρίνιστη ψήφο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χρυσή Αυγή σαρώνει, κάτι που γνωρίζουμε ήδη, όχι από τηλεφωνικές έρευνες, αλλά από την δημοσκόπηση της καθημερινότητας.
Στους παρακάτω πίνακες παρουσιάζεται η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και η σαρωτική υπεροχή της σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Καταγράφεται επίσης η πολύ μεγάλη δημοφιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και η απίστευτη διαρροή της ΝΔ προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο (1 στους 3 ψηφοφόρους φτύνει τον Σαμαρά και εμπιστεύεται την Χρυσή Αυγή).
Με τις… χούφτες παίρνουν τα χάπια εδώ και λίγη ώρα στο συνταγματικό τόξο και στα φερέφωνα τους, κανάλια και στημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων μετά την δημοσιοποίηση της έγκυρης έρευνας του zougla.gr.
Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά για όσους σπεύσουν να διαψεύσουν τα ευρήματα της εν λόγω έρευνας πως η εν λόγω δημοσκόπηση ήταν η ΜΟΝΗ που προσέγγισε το ακριβές ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές.

Στην πρόθεση ψήφου λοιπόν για τις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη δύναμη με ποσοστό 25,1%. Ακολουθούν Σύριζα με 20,8%, Ποτάμι με 14% και η ψοφοδεξιά που την πήρε το… ποτάμι στην τέταρτη θέση με 9,4%. Οι υπόλοιποι ακόμα ψάχνουν την ψήφο τους!

Το ίδιο πολιτικό σκηνικό καταγράφεται και στις εθνικές εκλογές. H Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη δύναμη με ποσοστό 27,1%. Ακολουθούν Σύριζα με 23,8%, Ποτάμι με 11% και η Νέα Δημοκρατία πάλι τέταρτη με 11,1%.

Η ψοφοδεξιά έχει οριστικά διαλυθεί, καθώς το 30,9% των ψηφοφόρων έρχεται στην Χρυσή Αυγή. Είναι επόμενο λοιπόν η μνημονιακή χούντα να συνεχίζει με λύσσα τον πόλεμο απέναντι στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα  με διώξεις και οχετούς ψευδών και παραπληροφόρησης.

Τέλος, πολύ σημαντική ήταν η κάρτα και με τον καταλληλότερο πολιτικό αρχηγό, όπου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, παρόλο που παραμένει παράνομα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και του έχουν στερήσει τον δημόσιο λόγο, είναι τρίτος στην προτίμηση των πολιτών με ποσοστό 12%.
Είναι πασιφανές πως είναι θέμα χρόνου να καταπέσει πλήρως η χούντα του Μνημονίου και να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katerreuse-to-kathestws-prwto-komma-h-chrush-augh-se-eurwekloges-kai-ethnik#ixzz2wHaeNuln

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails