Thursday, March 20, 2014

Αποσύρθηκε η διάταξη του Κώδικα Μετανάστευσης που ορίζει ότι θα απελαύνεται μετανάστης που καταγγέλλει ψευδώς εγκληματική πράξη ή περιστατικό ρατσιστικής βίας

Ανέκαθεν, μία από τις "απαιτήσεις" της αριστεράς στο μεταναστευτικό ζήτημα, ήταν το να αναβάλλεται η απέλαση όσων λαθρομεταναστών, καταγγέλλουν κάποιον Έλληνα για "ρατσισμό" ή είναι "θύματα ρατσιστικών επιθέσεων".
Και από ό,τι φαίνεται όχι μόνο το πετυχαίνουν με τον νέο μεταναστευτικό κώδικα, αλλά μάλιστα μετά από παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, αφαιρέθηκε από τον νόμο διάταξη που επέβαλλε την απέλαση του λαθρομετανάστη εάν αποδεικνυόταν ότι μια τέτοια καταγγελία ήταν ψευδής!
Διαβάστε: Αποσύρθηκε η διάταξη του Κώδικα Μετανάστευσης που ορίζει ότι θα απελαύνεται μετανάστης που καταγγέλλει ψευδώς εγκληματική πράξη ή περιστατικό ρατσιστικής βίας.
Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται η συγκεκριμένη νομοτεχνική βελτίωση, στο άρθρο 19 παρ. 1 που ανέφερε ότι «εάν όργανα της Πολιτείας καταγγελθούν ψευδώς για τα ως άνω αδικήματα, τεκμηριωθεί δε η ψευδής καταγγελία μετά από σχετική προκαταρκτική εξέταση, ο καταγγέλλων απομακρύνεται άμεσα από τη χώρα».
Η σχετική ρύθμιση είχε προκαλέσει την αντίδραση της εισηγητού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου που την είχε καταγγείλει ως «τρομοκρατική».
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
Όποιος θέλει να είναι νόμιμος στην χώρα,θα σου πατά μια μηνυσούλα για ρατσισμό και καθάρισε, ό,τι και να γίνει μετά!
Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν η επόμενη κυβέρνηση είναι το ΣΥΡΙΖΑ !!!
Τέτοιου είδους προτάσεις θα πέφτουν με ρυθμό "πολυβόλου" από τα φυντάνια του Αλέξη..
elkosmos.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails