Monday, March 31, 2014

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ.... Ημίγυμνοι Τούρκοι ποζάρουν επάνω σε τάφους Ελλήνων στα κατεχόμενα



Αγανάκτηση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κύπρο φωτογράφηση, όπου Τούρκοι μοντέλα ποζάρουν επάνω στους τάφους Ελλήνων Κυπρίων στα κατεχόμενα.

Όπως επισημαίνει η κυπριακή ιστοσελίδα Nonstopjournal, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, αν και τραβηγμένες από τον περασμένο Αύγουστο, είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Κυριακής από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.......

Τα μοντέλα εμφανίζονται καθισμένα επάνω στις μαρμάρινες πλάκες, ενώ σε αρκετές φωτογραφίες είναι εμφανή τα ονόματα των Κυπρίων μαρτύρων.

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών Ελλήνων Κυπρίων, οι οποίοι καταδικάζουν τη νέα τουρκική πρόκληση.

Τα αδέλφια ορισμένων. Μετά τα αίσχη του '74,συνεχίζουν με άλλο ένα τρόπο να δείχνουν τον ΄'πολιτισμό'' τους. Αυτοί είναι οι υπάνθρωποι με τους οποίους θέλουν κάποιοι επαναπροσεγγιστές να συνυπάρξουν και να ζήσουμε αρμονικά μαζί. Που δεν σέβονται ούτε ιερό ούτε όσιο. Να δείτε που στο τέλος θα τους πούνε και συγνώμη πάλι οι πολιτικοί μας, που θείξαμε αυτό το θέμα. Τόσο ηλίθιοι είμαστε...





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails