Thursday, March 20, 2014

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.....!!Συρία: Ισλαμιστής ανθρωποσφαγέας καμαρώνει με τα κομμένα κεφάλια των θυμάτων του


Aναδημοσιεύουμε την ακόλουθη είδηση διότι η Συρία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αν και άνθρωποι ακόμα συνεχιζουν να έχουν μαρτρυρικό θάνατο στα χερια
ισλαμιστών φανατικών, και φυσικά πολλοί από τα θύματα είναι Ελληνορθόδοξοι.
Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π (για το pentapostagma.gr)
Πρόκειται για ένα πραγματικά αιμοβόρο και αιμοσταγές κτήνος. Ένας ακόμη αντιπροσωπευτικός τύπος του « homo macellarius », του ανθρωποσφαγέα που λιμαίνεται τη συριακή γη.

με ένα από τα θύματά του
 
Ο Khalid k. με το ψευδώνυμο Abu Abd ar-Rahman al- Iraqi d'Almere , δημοσίευσε στις 15/03/14 στον λογαρισμό του στο twitter.com/abudurahma (pic.twitter.com/6s7vJKvsvH) μια ακόμη σοκαριστική εικόνα αποτρόπαιου ομαδικού αποκεφαλισμού που πραγματοποίησε στο όνομα της ισλαμιστικήςτρομοκρατικής οργάνωσης ΙSIS (Islamic State for Iraq and Sham).
ο λογαριασμός tweeter του ανθρωποσφαγέα
Το αρχικό μήνυμα στο twitter του αναφέρεται στο όραμα της ισλαμοποίησης όλης της Μέσης Ανατολής μέσα από την εγκληματική δράση της τρομοκρατικής ISIS:
«Eπέμενε , επέμενε και αν είναι θέλημα Θεού, μια μέρα του Θεού, θα βασιλεύσει το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Μ.Ανατολής ».
 
ο ανθρωποσφαγέας δείχνει τον ουρανό για να δείξει την θεία προέλευση των εγκλημάτων του
 
Ο μαζικός απoκεφαλισμός πραγματοποιήθηκε στη Χομς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Φωτογραφίζεται με θριαμβευτικό ύφος κρατώντας ένα αιματoβαμένo μαχαίρι από το ειδεχθές τελετουργικό έγκλημα. Το αριστερό του χέρι είναι υπερυψωμένο και έχει προτεταμένο τον αντίχειρα προς τον ουρανό υποδηλώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι εκτελεί θεία εντολή. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ο σεκταριστικός και μη πολιτικός χαρακτήρα του πολέμου στη Συρία. Ο ανθρωπoσφαγέας όπως και άλλοι όμοιοί του συνεργάζεται με τον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό δηλαδή με την ένοπλη συριακή αντιπολίτευση.
Στο έδαφος ένας σωρός από κεφάλια σαν κουβάρια που κανείς δεν βρήκε τον σωτήριο μίτο διαφυγής.
Στο παρελθόν ανάλογες φωτογραφίες από ανάλογα εγκλήματά του έχουν δημοσιοποιηθεί(ΜWS). Άλλη ανάρτηση στο διαδίκτυο απεικονίζει το μαζικό απoκεφαλισμo νέων ανθρώπων.
 
ο homo macellarius
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails