Tuesday, March 25, 2014

Τα παιδιά των υπουργών οικονομικών της Ελλάδας εργάζονται σήμερα για τους Εβραίους τραπεζίτες που μας πίνουν το αίμα

Όπως λέει και το άρθρο που παραθέτουμε παρακάτω από το news-up.gr έχουν ως εφόδιο τις σχέσεις  των γονέων τους.

Έτσι ακριβώς λειτουργεί σήμερα η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των περιούσιων τραπεζιτών. 

Δημιουργούν υπαλλήλους κατάλληλα εκπαιδευμένους και την κατάλληλη στιγμή τους πλασάρουν στο λαό ως ικανούς και πετυχημένους. Στην συνέχεια έρχονται τα μνημόνια, τα κοψίματα μισθών, συντάξεων κτλ

Ο λαός πάντοτε καταλήγει προδομένος και εξαπατημένος.. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να καταλάβει τι παίζεται..

Τόσο η Goldman Sachs, όσο και η Salomon είναι εβραϊκές τράπεζες που αποτελούν το σκληρό πυρήνα των τραπεζιτών που οδηγεί την ανθρωπότητα στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση μέσω αλλεπάλληλων τεχνητών οικονομικών κρίσεων.

Κορυφαίες θέσεις σε μεγάλες τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού κατέχουν απόγονοι
πρώην «τσάρων» της Ελληνικής Οικονομίας. Ο γιος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη , ο γιός του πρώην υπουργού και προέδρου της Δράσης Στέφανου Μάνου και η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου, κάνουν καριέρα στον τραπεζικό τομέα έχοντας ως εφόδιο τις άριστες σχέσεις των γονέων τους άλλα και τα σπουδαία τους βιογραφικά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα«Παραπολιτικά», ο Σπύρος Αλογοσκούφης εργάζεται στην «τράπεζα του Θεού» . Στην γνωστή και μη εξαιρετέα Goldman Sachs η οποία στο παρελθόν είχε αναλάβει επικίνδυνες αποστολές για το Ελληνικό χρέος.
Ο γιος του γαλάζιου πρώην Τσάρου τελείωσε το Κολέγιο Αθηνών ασχολήθηκε με τους Ολυμπιακούς αγώνες στο πλευρό της Γιάννας Αγγελοπούλου και αμέσως μετά έφυγε για την Αμερική όπου και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις σπουδές του στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Yale. Τώρα εργάζεται ως χρηματοπιστωτικός σύμβουλος για τις αγορές της Ασίας και φέρεται να ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες (dealings) και σε συμβόλαια futures.
Ο γιος του Στέφανου Μάνου, Αλέξανδρος, σπούδασε αρχικά στο Λονδίνο και στη συνέχεια στην Γαλλία στο Insead , που αποτελεί μια διεθνή επιχειρηματική σχολή μεταπτυχιακών.
Εργάστηκε στην εταιρία British Gas-Midlands Research Center και συνέχισε στην γνωστή εταιρία Salomon Brothers ως αναλυτής.
Πέρασε από την Γαλλική Societe Generale και το 998 εντάχθηκε στον όμιλο της Gitigroup ως υπεύθυνος της επενδυτικής Τραπεζικής αρχικά για την Ελλάδα και στη συνέχεια στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και στην Βόρεια Αφρική.
Από το 2007 εργάζεται στην τράπεζα Πειραιώς ως εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου και από το 2008 ως διευθύνων σύμβουλος .
Μια ακόμη περίπτωση παιδιού πρώην τσάρου της Ελληνικής Οικονομίας που ασχολείται με τις τραπεζικές υπηρεσίες είναι η κόρη του του Γιάννου Παπαντωνίου.
Σπούδασε Κοινωνιολογία και Κοινωνικές Επιστήμες στο Cambridge στην Αγγλία και πήρε μάστερ στην Διοίκηση επιχειρήσεων από την Πολυτεχνική σχολή του Παρισιού. Έπιασε μάλιστα δουλειά στην τράπεζα Barclays σε κατάστημα του Λονδίνου.

2 comments:

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία,
διατί αποκρύπτετε το Φύλλον Στρατιωτικού Μητρώου του Τρελαντώνη Σαμαρά που έβγαλε εις τον αέρα χθές από το ΑΡΤ ο Γιώργης Καρατζαφέρης και από το οποίον αποκαλύπτεται ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι Φυγόστρατος;

http://www.youtube.com/watch?v=OE-BH0QqPpM

Μετά πλείστης τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Anonymous said...

31/08/2011-ΜΕ ΠΛΑΣΤO ΕΓΓΡΑΦO ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ Ο KΩΣΤΑΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ!!!!!!Ο FRANK BARRET ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails