Friday, March 21, 2014

Ο ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ


 
Ο ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ
Η επίσκεψη του υπουργού των Εξωτερικών του σιωνιστικού κράτους στην Ελλάδα δεν αποτελεί παρά ακόμη μία απόδειξη του γεγονότος πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στρεφόμενη κατά της θέλησης του Ελληνικού Λαού, εξυπηρετεί στυγνά και αμείλικτα τα συμφέροντα του διεθνούς σιωνισμού ...

Όπως οι υποτακτικοί υποδέχονταν τον Μονάρχη, κατά παρόμοιο τρόπο ο πρόεδρος της βουλής υποδέχτηκε τον εβραίο υπουργό των Εξωτερικών, Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

«Η σχέση Ελλάδας - Ισραήλ δεν είναι ευκαιριακή και συγκυριακή αλλά στηρίζεται σε σταθερές βάσεις, στην εμπιστοσύνη, την συνεννόηση, τον κοινό αξιακό κώδικα, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε τη σταθερότητα και την ομαλότητα στην ευρύτερη γειτονιά μας», δήλωσε ο
Ε. Μεϊμαράκης. Και όπως ήταν φυσικό, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναφορά των πεπραγμένων εντός της ελληνικής επικράτειας, προκειμένου να εισπράξει τα συγχαρητήρια του μεγάλου αφεντικού: «τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας τα οποία παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική κοινωνία και προσπάθησαν να τη δηλητηριάσουν, δεν μας επηρέασαν καθόλου και αντιθέτως αντιμετωπίστηκαν από κοινού, από τη δικαιοσύνη από το κράτος δικαίου και από τον πολιτικό κόσμο».

Επιπλέον, σε μια επίδειξη υποταγής η οποία παρεκκλίνει των συνταγματικά καθορισμένων,
ο πρόεδρος της παράνομης βουλής των 294 βουλευτών δήλωσε τα παρακάτω ανεκδιήγητα
: «την ιστορία του ολοκαυτώματος την έχουμε εντάξει στα μαθήματα του σχολείου ακριβώς για να γνωρίζουν τα νέα παιδιά την ιστορία και να μην αφήσουν να επαναληφθεί»!
Με απλά λόγια, τα ελληνόπουλα με απόφαση μιας αντεθνικής κυβέρνησης μαθαίνουν όσα απαιτεί το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ. Και βεβαίως το Ισραήλ μπορεί να απαιτεί ότι θέλει, το θέμα είναι ότι επιβάλλει κιόλας τη θέλησή του χάρη σε μια Χούντα η οποία εξουσιάζει τυραννικά το Λαό και την Πατρίδα μας.

Από την πλευρά του, ο Λίμπερμαν εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τα έργα και τις ημέρες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Η φράση «νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τα μέτρα που λαμβάνει το πολιτικό σύστημα για την καταπολέμηση φαινομένων ρατσισμού και αντισημιτισμού» του ΥΠΕΞ του Ισραήλ, αποτελεί την αισχρή ομολογία της ωμής πολιτικής παρέμβασης των σιωνιστών στα ελληνικά πολιτικά πράγματα.

Εντούτοις η σιωνιστική παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος είναι αποτέλεσμα μιας ανθελληνικής Τυραννίας, η οποία περιφρονεί τον Ελληνικό Λαό, το Σύνταγμα και τους Νόμους, μπροστά στην βιασύνη του να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του διεθνούς αφεντικού, του σιωνιστικού δηλαδή κράτους και των οργανισμών του σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Εκείνοι οι οποίοι παριστάνουν τους προστάτες του Λαού μας είναι -λόγω και έργω- οι μεγαλύτεροι εχθροί του.

Ιδού γιατί η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο της σιωνιστικής επιθετικότητας: διότι αποτελεί την μοναδική απειλή για τις αντεθνικές δραστηριότητες των εν Ελλάδι ανδρείκελων του διεθνούς σιωνισμού.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails