Friday, March 21, 2014

H Ελλάδα αναγνωρίζει το Κόσοβο! Έρχεται η σειρά της Θράκης;

H Ελλάδα αναγνωρίζει το Κόσοβο! Έρχεται η σειρά της Θράκης;
Το ότι η Χώρα μας είναι δεμένη στο άρμα της αμερικανικής πολιτικής είναι κάτι γνωστό, το οποίο επιβεβαιώνεται με διάφορους τρόπους. Η πληροφορία ότι η Ελλάδα ενδέχεται να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου, όπως γράφουν τα αλβανικά ΜΜΕ, είναι ενδεικτική της ανεύθυνης πολιτικής που εξασκείται από την ξενόδουλη κυβέρνηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Έλληνας πρέσβης στο Κοσσυφοπέδιο, Δημήτρης Μοσχόπουλος, σε συνέντευξή του στην κοσοβάρικη εφημερίδα «Κόχα Ντιτόρε» υποστήριξε ότι « Η Ελλάδα θα αναγνωρίσει το κράτος του Κοσσυφοπεδίου, όχι επειδή είναι καλή η κατάσταση αλλά από το γεγονός ότι η αναγνώριση είναι προς το συμφέρον της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα αυτό ο Έλληνας πρέσβης δήλωσε, ότι η Χώρα του επιθυμεί να γίνει το Κοσσυφοπέδιο μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, δήλωσε ότι η Ελλάδα θέλει κάθε χώρα μέλος της Ε.Ε. να αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο ως ανεξάρτητο κράτος, ενώ στην  ερώτηση πότε θα γίνει η αναγνώριση από την Ελλάδα δεν καθόρισε ημερομηνία, λέγοντας όμως, ότι υπάρχει η βούληση για να το πράξει. Εάν τα όσα αναγράφει η κοσοβάρικη εφημερίδα είναι αληθή, τότε έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα, καθώς φαίνεται ότι η «ελληνική» κυβέρνηση δρα εναντίον των ίδιων των Εθνικών μας συμφερόντων. Με την ίδια λογική με την οποία δημιουργήθηκε το κράτος του Κοσόβου, μπορεί αύριο να υπάρξει το «κράτος» της Δυτικής Θράκης, κάτι το οποίο επί δεκαετίες επιδιώκει η Τουρκία. Το αντεθνικό και ανεύθυνο «ελληνικό» κράτος, το οποίο αντί να θωρακίζει τη Θράκη, φροντίζει να διευκολύνει τα επεκτατικά σχέδια των τούρκων, φαίνεται ότι στρώνει από τώρα το χαλί για δραματικά γεγονότα στην περιοχή με «κρατίδια – δορυφόρους» της Αλβανίας και της Τουρκίας. Σε συνδυασμό, βεβαίως, με την ιμπεριαλιστική τακτική των ΗΠΑ, η οποία αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως τον πλέον κατάλληλο χώρο για την εξάσκηση της εξωτερικής της πολιτικής και τη διασφάλιση των συμφερόντων της στα Βαλκάνια.
Γιώργος Μάστορας

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails