Thursday, March 20, 2014

Οἱ «ἀπελευθερωτὲς τῆς Συρίας» ξεκίνησαν τὸ κομμάτιασμα τῆς Συρίας χαρίζοντας ἐδάφη στὸ Ἰσραήλ!!!


Οἱ «ἀπελευθερωτὲς τῆς Συρίας» ξεκίνησαν τὸ κομμάτιασμα τῆς Συρίας χαρίζοντας ἐδάφη στὸ Ἰσραήλ!!!H «Συριακή Αντιπολίτευση» (βλέπε Bilderberg) χαρίζει τα υψίπεδα του Γκολάν στο Ισραήλ (!) ως αντάλλαγμα της στρατιωτικής επέμβασης από το Ισραήλ, ενάντια στην κυβέρνηση του Άσαντ, που ακόμη αντιστέκεται στις ορδές των ξένων μισθοφόρων του σιωνισμού.

Εμφανίζονται δηλαδή άνθρωποι των τοκογλύφων, να παραδίδουν Συριακή Γη στο Ισραήλ, ως δήθεν εκπρόσωποι των «σκλαβωμένων» Σύριων πολιτών!
Σημειώστε ότι δύο φορές τουλάχιστον το Ισραήλ βομβάρδισε θέσεις ΜΕΣΑ στην Συρία, πέρα από την παροχή εκπαίδευσης, όπλων και πληροφοριών στους ξένους τρομοκράτες.
Από την πλευρά της Ρωσσίας …δεν έπεσε ούτε φωτοβολίδα, γιατι ο Πούτιν δεν θα τολμούσε απευθείας ρίξη με το Κτήνος.
Η συνέχεια του πολέμου βολεύει αφάνταστα τη βιομηχανία όπλων, που έχει ροκανίσει τα αποθέματα χρυσού της Συρίας και φυσικά…
…ο στρατός στην Ρωσσία δεν είναι του απολύτου ελέγχου του Πούτιν

1 comment:

Anonymous said...

Και να σκεφτείς ότι τα υψίπεδα κατοικούνται σε πλειοψηφία από μουσουλμάνους σουνίτες.Είναι απλώς παρανοικό να σκεφτείς ότι δίνουν εδάφη στον εχθρό τους.Βέβαια όταν το Ισραήλ αρχίσει το τασμπουκά στη Σ.Αραβία στην Ερυθρά και καταλάβει τα νησάκια,και καταλάβει ξανά το Σινά,τότε έχει να πέσει γέλιο.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails