Friday, March 28, 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ "ΟΥΚΡΑΝΗ" ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;

Ποια είναι η Ουκρανή καθηγήτρια που... σπίτωσε ο Πούτιν;

Δεν πρόκειται για μια ακόμη κατάκτηση του Ρώσου προέδρου αλλά για την 93χρονη καθηγήτρια γερμανικών του

Ποια είναι η Ουκρανή στην οποία ο Πούτιν αγόρασε διαμέρισμα;

Κι όμως! Δεν πρόκειται για μια ακόμη κατάκτηση του Ρώσου προέδρου αλλά για την καθηγήτρια γερμανικών του που αποκάλυψε ότι, εκτός από ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είναι και γενναιόδωρος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Haaretz", η Μίνα Γιουντισκάγια Μπερλίνερ, ουκρανικής καταγωγής, ήταν καθηγήτρια του Πούτιν όταν αυτός ήταν 15 ετών. Τα γερμανικά τελικά του ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα όταν ως πράκτορας της KGB έμεινε για χρόνια στη Δρέσδη.

Ο Πούτιν ήταν ένας πειθαρχημένος μαθητής και καθόλου πολυλογάς, υποστηρίζει η 93χρονη πλέον Μίνα που ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο Τελ Αβίβ. Η Ουκρανή ήταν καθηγήτρια Γερμανικών στο Λύκειο της Αγίας Πετρούπολής, σχολείο του Πούτιν. Σήμερα, θυμάται ότι ο Πούτιν έχανε πολλές φορές τα μαθήματα των γερμανικών για να παρακολουθεί μαθήματα τζούντο, παρ΄όλα αυτά "ήξερε πάντα τις απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθετα. Ηταν ένας ήσυχος και σοβαρός μαθητής", θυμάται η Μίνα.  

Η καθηγήτρια του Πούτιν γεννήθηκε στην ουκρανική πόλη Μένα το 1921 και από το 1973 ζει μόνιμα στο Ισραήλ. Όταν ο ίδιος είχε επισκεφθεί το Ισραήλ το 2005, η Ουκρανή καθηγήτρια είχε εκφράσει την επιθυμία στο ρωσικό προξενείο στο Τελ Αβίν να τον συναντήσει.Οι δύο τους τελικά συναντήθηκαν στην Ιερουσαλήμ και μάλιστα απόλαυσαν το τσάι τους στο ξενοδοχείο David Citadel .

Η κουβέντα ξεκίνησε ως εξής: "Εχω ήδη γίνει καραφλός", της είπε ο Πούτιν. "Το βλέπω", του απάντησε εκείνη. Λίγη ώρα αργότερα, της πρόσφερε κάποια δώρα, ένα ρολόι και μια αυτοβιογραφία του καθώς επίσης της ζήτησε να διαλέξει ένα εκ των δύο διαμερισμάτων που της πρόσφερε στο Τελ Αβίβ. Η ίδια διάλεξε το μικρότερο διαμέρισμα γιατί, όπως υποστηρίζει,  βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο υγείας, την αγορά και την στάση λεωφορείου. Η Μίνα πάντως,δεν δίστασε, να εκφράσει την έκπληξή της για το δώρο που της έκανε ο Πούτιν. Από τότε, οι δύο τους δεν ξαναεπικοινώνησαν." Τώρα, ο Ρώσος πρόεδρος είναι πολύ απασχολημένος", λέει η καθηγήτριά του.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails