Saturday, April 22, 2017

Το BBC δεν αφιέρωσε ούτε συλλαβή στην 11χρονη Ebba Akerlund


To BBC που έχει διευθυντή τον Marcus Agius, γαμπρό των Rothschild και Πρόεδρο της Barclays, αφιέρωσε ένα ολόκληρο άρθρο σ' ένα σκυλάκι που σκοτώθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα της Στοκχόλμης ...αλλά δεν αφιέρωσε ΟΥΤΕ συλλαβή στο 11χρονο κοριτσάκι με το όνομα Ebba Akerlund, που το φορτηγό του μισθοφόρου της ISIS ...διαμέλισε επάνω στην άσφαλτο. 

Παλιότερα, όταν έπρεπε οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι να αναλάβουν το κόστος της ανθρωπιστικής κρίσης στη Συρία που προκάλεσαν οι υπηρέτριες του Ισραήλ (ΗΠΑ και ΕΕ) ...για την υπόθεση του μικρού Aylan που βρέθηκε νεκρός μπρούμυτα σε παραλία, είχαν γραφτεί χιλιάδες δακρύβρεχτα άρθρα. Εκατοντάδες και οι καλλιτεχνικές δράσεις και οι κινητοποιήσεις σχετικά με τον Aylan... με μοναδικό σκοπό κάποιοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Για την 11χρονη Ebba Akerlund... ούτε μισή συλλαβή. 
Οι σχέσεις Σουηδίας και Ισραήλ δεν είναι καλές λόγω της στάσης της Σουηδίας απέναντι στο Παλαιστινιακό. Και οι Σιωνιστές φημίζονται για την εκδικητικότητά τους και τη δυνατότητα να στήνουν επιχειρήσεις False Flag ...δηλαδή που να ενοχοποιούν οποιονδήποτε άλλον πλην των πραγματικών εντολέων. Εννοείται ότι ο Νετανιάχου ...δεν έστειλε ποτέ συλλυπητήρια στον Σουηδό Προωθυπουργό... για το τρομοκρατικό χτύπημα. Μόνο όταν άκουσε σχόλιο για τις εκτελέσεις μικρών παιδιών από Ισραηλινούς στρατιώτες, σήκωσε το τηλέφωνο να απειλήσει τον Σουηδό ομόλογό του.

Πηγή: bbc.com

Πηγή: bbc.co.uk

Πηγή: dailymail.co.uk


Πηγή: bbc.co.uk

Πηγή: haaretz.com

Πηγή: timesofisrael.com

Πηγή: timesofisrael.com

Πηγή: timesofisrael.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails