Tuesday, April 4, 2017

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ»: ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ": ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ»: ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
GROTHIA.GR: ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ Α ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΠΑΛΦΟΥΡ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Λόρδος Jacob Rothschild: Η Οικογένεια μου δημιούργησε το Ισραήλ

Έρευνα Global Research :
Σε πρόσφατες εξελίξεις, ο Πρόεδρος Donald Trump έχει επιβεβαιώσει την υποστήριξή του στους παράνομους εποικισμούς του Ισραήλ και την αντίθεσή του στο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 2334, η οποία επιβεβαιώνει την παρανομία των ισραηλινών εποικισμών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Σιωνισμού Θεόδωρο Herzl, «η περιοχή του εβραϊκού κράτους εκτείνεται:“ Από τη Brook της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη”Σύμφωνα με τον Ραβίνο Fischmann, «Η Γη της Επαγγελίας εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη, περιλαμβάνει τμήματα της Συρίας και του Λιβάνου.»
Όταν παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια ιμπεριαλιστικούς πολέμους όπως, τον πόλεμος στο Ιράκ, τον πόλεμο του 2006 στο Λίβανο, τον πόλεμο του 2011 στη Λιβύη, τους συνεχείς πόλεμους σε Συρία και Ιράκ, τον πόλεμο στην Υεμένη, τη διαδικασία της αλλαγής του καθεστώτος στην Αίγυπτο, πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι μόνο τυχαίοι δεν είναι και οτι σχετίζονται άμεσα με το σιωνιστικό σχέδιο για τη Μέση Ανατολή.
Στόχος η αποδυνάμωση και τελικά διάλυση  γειτονικών του Ισραήλ αραβικών κράτ’ων, ως μέρος μιας ισραηλινής επεκτατικής πολιτικής.
Να θυμίσουμε πως αυτό το σχέδιο είναι αυστηρά ένα σιωνιστικό σχέδιο, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, δηλαδή της πρόθεσης της Ουάσινγκτον να βαλκανοποιήσει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
Το «Μεγάλο Ισραήλ»θα εκτείνεται από την κοιλάδα του Νείλου μέχρι τον Ευφράτη. Σύμφωνα με τον Stephen Lendman, «Πριν από ένα σχεδόν αιώνα, το σχέδιο του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού  για ένα εβραϊκό κράτος περιλαμβάνε:
• Την ιστορική Παλαιστίνη
• Τον Νότιο Λίβανο μέχρι τη Σιδώνα και τον ποταμό Λιτάνι
• Της Συρίας τα Υψώματα του Γκολάν,την Αυρανίτη και Ντέρα?
• Τον Έλεγχο της Hijaz τον σιδηροδρομικό από το Deraa στο Αμμάν της Ιορδανίας, καθώς και τον Κόλπο της Άκαμπα.
Μερικοί Σιωνιστές ήθελαν περισσότερα – τη γη του Νείλου στη Δύση μέχρι τον Ευφράτη στην Ανατολή, η οποία περιοχή περιλαμβάνει την Παλαιστίνη, το Λίβανο, τη Δυτική Συρία και τα νότια της Τουρκίας «.
Το σιωνιστικό σχέδιο υποστηρίζει το εβραϊκό παράνομο εποικισμό. Γενικότερα πρόκειται για μια πολιτική του αποκλεισμού των Παλαιστινίων από την Παλαιστίνη (την ίδια τους την χώρα) που οδηγεί στην τελική προσάρτηση της στο Ισραηλιτικό δολοφονικό και παράνομο κράτος του Ισραήλ ,που θα περιλαμβάνει τόσο τη Δυτική Όχθη όσο και τη Γάζα.
Το Μεγάλο Ισραήλ θα δημιουργήσει μια σειρά από πληρεξούσιο μελών. Θα περιλαμβάνει τμήματα του Λιβάνου, της Ιορδανίας, της Συρίας, του Σινά, καθώς και τμήματα του Ιράκ και τη Σαουδική Αραβία. (Βλέπε χάρτη).
Σύμφωνα με τον Mahdi Darius Nazemroaya σε 2011 άρθρο Global Research, Το Σχέδιο Yinon ήταν η συνέχιση του αποικιακού σχεδιασμού της Βρετανίας στη Μέση Ανατολή:
«[Το σχέδιο Yinon] είναι ένα ισραηλινό στρατηγικό σχέδιο για την εξασφάλιση ισραηλινής περιφερειακής υπεροχής. Επιμένει και ορίζει ότι το Ισραήλ πρέπει να ρυθμίζει το νέο γεω-πολιτικό περιβάλλον του μέσω της βαλκανοποίησης-διάσπασης των γύρω αραβικών κράτων σε μικρότερα και πιο αδύναμα κράτη.
Οι Ισραηλινοί στρατηγοί είδαν το Ιράκ ως τη μεγαλύτερη στρατηγικη τους πρόκληση. Αυτός είναι ο λόγος για το Ιράκ που περιγράφονται ως επίκεντρο της βαλκανοποίησης της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου. Στο Ιράκ, με βάση το σχεδίο Yinon, οι ισραηλινοί στρατηγοί ζήτησαν τη διαίρεση του Ιράκ σε ένα κουρδικό κράτος και δύο αραβικά κράτη, το ένα για σιίτες μουσουλμάνους και το άλλο για σουνίτες μουσουλμάνους. Το πρώτο βήμα προς την καθιέρωση του στόχου αυτού ήταν ένας πόλεμος μεταξύ του Ιράκ και του Ιράν, όπως συζητούσε το σχέδιο Yinon.
Το Atlantic, το 2008, και το Journal, το 2006, και τα δύο  δημοσιεύσαν  χάρτες που κυκλοφόρησαν ευρέως χλαρτες που έδειχναν την μέση ανατολή σύμφωνα με το σχεδίο Yinon. Εκτός από ένα διαιρεμένο Ιράκ, που το Σχέδιο Μπάιντεν ζητά επίσης, το Σχέδιο Yinon απαιτεί μια διαιρεση του Λίβανου, της Αίγυπτου και της Συρίας. Η στεγανοποίηση του Ιράν, της Τουρκία, της Σομαλία και του Πακιστάν, επίσης, όλα εμπίπτουν σε συμφωνία με τις απόψεις αυτές. Το σχέδιο Yinon ζητά επίσης τη διάλυση της Βόρειας Αφρικής  ξεκινώντας από την Αίγυπτο και στη συνέχεια το Σουδάν, τη Λιβύη και την υπόλοιπη περιοχή.
Το Μεγάλο Ισραήλ»απαιτεί τη διάλυση των υπαρχόντων αραβικών κρατών σε μικρά κράτη.
«Το σχέδιο λειτουργεί σε δύο κύριες βάσεις. Για να επιβιώσει, το Ισραήλ πρέπει 1) να γίνει μια αυτοκρατορική περιφερειακή δύναμη, και 2) θα πρέπει να επηρεάσει την κατανομή του συνόλου της περιοχής σε μικρά κράτη από τη διάλυση όλων των υφιστάμενων αραβικών κράτών.
Κατά συνέπεια, η σιωνιστική ελπίδα είναι ότι η θρησκευτική βάση σύμφωνα με την οποία τα κράτη αυτά πρέπει να γίνουν οι δορυφόροι του Ισραήλ και, κατά ειρωνεία της τύχης, η πηγή της ηθικής νομιμοποίησης του…
Υπ ‘αυτό το πλαίσιο, ο πόλεμος στη Συρία και το Ιράκ είναι μέρος μιας διαδικασίας της ισραηλινής εδαφικής επέκτασης.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails