Monday, April 10, 2017

Είστε ανθέλληνας; Προσλαμβάνεστε! ΣΟΚ προκαλούν οι «απόψεις» του συμβούλου του Γαβρόγλου

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017 - 23:32    New
Είστε ανθέλληνας; Προσλαμβάνεστε! ΣΟΚ προκαλούν οι «απόψεις» του συμβούλου του Γαβρόγλου στο Υπουργείο Παιδείας
Δεν θα αφήσει κανέναν ανθέλληνα αδιόριστο ο Σύριζα, όπως δείχνουν τα πράγματα. Πραγματικό αποτροπιασμό προκαλούν οι «απόψεις» του συμβούλου που προσέλαβε ο Γαβρόγλου στο Υπουργείο Παιδείας με σκοπό την «επιμόρφωση» των καθηγητών. Ο λόγος για τον Χάρη Αθανασιάδη, ο οποίος προσελήφθη για δύο χρόνια ως σύμβουλος του Υπουργού για την επιμόρφωση των καθηγητών και ο οποίος προπαγανδίζει με κάθε τρόπο την δημιουργίας μίας «νέας», «ρευστής» εθνικής ταυτότητας.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του στην «Αυγή» - αφού προφανώς είναι και συριζαίος – έγραφε: «Σήμερα, όπως και πριν από εκατό χρόνια, ανακύπτει πάλι το αίτημα για αναθεώρηση της εθνικής μας ταυτότητας. Μα το στοίχημα δεν είναι πλέον μια συμπαγής εθνική ταυτότητα, αλλά αντιθέτως μία εθνική ταυτότητα λιγότερο ανελαστική, περισσότερο ρευστή, πιο ανεκτική στις αποκλίσεις, που εντάσσει τους διαφορετικούς δίχως να απαιτεί την αφομοίωσή τους. Το σχολείο έχει πολλά να προσφέρει σε αυτό».
Ο ίδιος άνθρωπος σε δημόσιες τοποθετήσεις του κατά καιρούς έχει πει τον Μακρυγιάννη «τοκογλύφο», έχει κάνει λόγο για την «άσκοπη βία που ασκούσε ο Ελληνικός Στρατός στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια της Σμύρνης» και έχει αποκαλέσει «εθνικούς μύθους» ζοφερές πραγματικότητες της τουρκοκρατίας, όπως το Κρυφό Σχολειό. Ούτε καν η Πηνελόπη Δέλτα ξέφυγε από το «ραντάρ» του σκληρού αυτού ανθέλληνα, ο οποίος διερωτάται «γιατί τυπώνεται μέχρι σήμερα» το έργο της «Ο Καιρός του Βουλγαροκτόνου».
Από τα παραπάνω αποσπάσματα των «απόψεων» του συγκεκριμένου αναδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία ο ανθελληνικός χαρακτήρας που σχεδιάζουν να δώσουν στο Ελληνικό Σχολείο οι συριζαίοι. Ένας χαρακτήρας παράφορα αντισυνταγματικός και σαφέστατα εχθρικός για το μέλλον αυτού του Έθνους. Ένας χαρακτήρας που θα λάβει την πρέπουσα απάντηση από τα παιδιά, γιατί στα παιδιά ψέμματα δεν περνάνε, και από τους γονείς που δεν συμφωνούν με τις αντεθνικές ονειρώξεις μίας ισχνής μειοψηφίας, η οποία αν δεν είχε ενσωματώσει τα πιο σάπια κομμάτια του ΠαΣοΚ δεν θα έφτανε ούτε το 0,5%. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails