Saturday, April 8, 2017

ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΙΣ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, Ο …»φουκαριάρης» «ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ»!


sddefault-1-620x450
Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ…
Η Σουηδία ΗΤΑΝ το αριστερό παράδειγμα προς μίμηση, με το μεγαλύτερο κράτος πρόνοιας ως ποσοστό του ΑΕΠ στην ΕΕ και γι`αυτό προσέλκυσε όλους τους …λαθρο από τις ΑΚΡΩΣ υποανάπτυκτες χώρες, οι οποίοι ζητούσαν άσυλο στη Σουηδία, λόγω των (ΑΛΟΓΙΣΤΑ) υψηλών επιδομάτων και παροχών.
Οι αριστεροί βρυκόλακες που λυμαίνονται την χώρα δεκαετίες έχουν καταστρέψει ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ την χώρα! Η Σουηδία και ο Καναδάς, είναι οι πιο «προοδευτικές» χώρες και βαίνουν ολοταχώς στην πλήρη καταστροφή…

Στο σίγουρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ‘βίντεο’ ένας λαθρο-ασύδοτος στο Μάλμοε της Σουηδίας, αφού επιχείρησε να κάψει ένα κέντρο ασύλου «προσφύγων» , επενέβησαν οι γυναίκες αστυνομικοί , και τις έσπασε στο ξύλο!!!
Λόγω της αριστερής ΒΛΑΚΕΙΑΣ που τους δέρνει περί ισότητος και άλλα ‘κουλά’, έχουν μπει στα σώματα ασφαλείας πολλές γυναίκες, που λόγω φυσικής διαπλάσεως δεν κάνουν για τη δουλειά και δεν μπορούν να τα βάλουν με τέτοια καθάρματα.
Επίσης δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα γκλόμπς τους, ή και τα όπλα τους, γιατί οι αριστεροί αρουραίοι θα τις κατηγορήσουν για υπέρμετρη αστυνομική βία και θα βρεθούν σε διαθεσιμότητα…
Επιπλέον πολλοί αστυνομικοί παραιτούνται εφ’ όσον το λαθροέγκλημα έχει ξεφύγει και οι πολιτικοί αρουραίοι επιδεικνύουν «ανεκτικότητα», οπότε ψάχνουν πιο ασφαλείς δουλειές.
Τα ίχνη της Σουηδίας ακολουθεί και εδώ το Ελλαδιστάν των Ελληνόφωνων Γραικύλων…
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !

2 comments:

Anonymous said...

Μη ξεχνάμε που ο δεξιός Σαμαράς άφησε τους πρώτους τέτοιους εις την Ελλάδα με τους Αλβανούς που τώρα θέλουν και αετούς!

Anonymous said...

Μη ξεχνάμε που ο δεξιός Σαμαράς άφησε τους πρώτους τέτοιους εις την Ελλάδα με τους Αλβανούς που τώρα θέλουν και αετούς!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails