Tuesday, April 25, 2017

Ολλανδός τραπεζίτης σε τηλεοπτική συνέντευξη: ”Σε ανώτερους κύκλους μου ζήτησαν να θυσιάσω παιδιά”



Περιγράφοντας τις εμπειρίες του στον τραπεζικό και οικονομικό τομέα σε μια αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη στην Irma Schiffers για το De Vrije Media TV, ο Ρόναλντ Μπερνάρντ μοιράστηκε λεπτομέρειες τόσο ανατριχιαστικές που είναι δύσκολο να τις πιστέψει κάποιος, όπως ότι η ελίτ χρησιμοποιεί ακόμη και θυσίες παιδιών για να δοκιμάσει και να εκβιάσει τα μέλη της.

”Προειδοποιήθηκα όταν μπήκα σ’ αυτό – μην το κάνεις αυτό εκτός αν μπορείς να βάλεις τη συνείδησή σου 100% στην κατάψυξη. Άκουσα τον εαυτό μου να γελάει τότε, αλλά δεν ήταν καθόλου αστείο”.
”Εκπαιδεύθηκα να γίνω ψυχοπαθής και απέτυχα”.
Περιγράφοντας την περίοδο κατά την οποία ο “καταψύκτης άρχισε να δυσλειτουργεί”, ο Ρόναλντ λέει μια ιστορία για τη συντριβή της ιταλικής οικονομίας και την πτώχευση εταιρειών που οδηγούσαν σε αυτοκτονίες και καταστροφές – μια επιτυχία που αξίζει να γιορταστεί, σύμφωνα με τους συναδέλφους του τραπεζίτη.
”Ένας από τους συναδέλφους μου είπε, Ρόναλντ, θυμάσαι την υπόθεση με την ιταλική λίρα; Θυμάσαι αυτές τις συμφωνίες στις οποίες κάναμε τεράστιο ρίξιμο της λίρας, το οποίο μείωσε την αξία του νομίσματος, γεγονός που προκάλεσε την πλήξη μιας εταιρείας στην Ιταλία με τέτοιο τρόπο ώστε χρεωκόπησε;
Και τότε ακούς στο χρηματιστήριο: «Θυμάστε αυτή την επιτυχημένη συμφωνία με τη λίρα;» Και τότε λένε: «Το ξέρετε ότι ο ιδιοκτήτης αυτοκτόνησε και άφησε μια οικογένεια πίσω;».
”Και τότε το γελούσαμε. Χα χα χα, συνολικά, όλοι μας. Υποτιμούσαμε τους ανθρώπους, τους χλευάζαμε. Ήταν απλώς ένα προϊόν, απόβλητα, όλα ήταν άχρηστα σκουπίδια”.
”Η φύση, ο πλανήτης, όλα θα μπορούσαν να καούν και να σπάσουν. Απλά άχρηστα παράσιτα. Όσο εκπληρώναμε τους στόχους μας, όσο μεγαλώναμε”.
Ο Ρόναλντ περιέγραψε τότε «την αρχή του τέλους» γι ‘αυτόν, στο σημείο στο οποίο ήταν «βαθιά μέσα στους κύκλους» και είχε «υπογράψει συμβόλαιο ζωής» – αλλά η συνείδησή του είχε αρχίσει να τον τρώει.
”Για να το θέσω προσεκτικά, οι περισσότεροι άνθρωποι ακολούθησαν μια θρησκεία που δεν είναι πολύ συνηθισμένη. Αυτοί οι άνθρωποι, οι περισσότεροι από αυτούς, ήταν Λουσιφεριανοί. Και τότε μπορείς να πεις, η θρησκεία είναι ένα παραμύθι, ο Θεός δεν υπάρχει, τίποτα από αυτά δεν είναι πραγματικό. Λοιπόν γι ‘αυτούς τους ανθρώπους είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, και εξυπηρετούσαν κάτι άυλο που ονόμαζαν Λούσιφερ (Διάβολο)”.
”Και ήμουν σε επαφή και με αυτούς τους κύκλους, μόνο γελούσα μ’ αυτό, γιατί για μένα ήταν απλώς πελάτες. Έτσι πήγα σε μέρη που ονομάζονται Εκκλησίες του Σατανά. Έτσι επισκέφτηκα αυτά τα μέρη και έκαναν τη Θεία Λειτουργία τους με γυμνές γυναίκες και αλκοολούχα ποτά. Και απλά με διασκέδαζε. Δεν πίστευα σε κανένα από αυτά τα πράγματα και ήμουν μακριά από την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο ήταν πραγματικό. Κατά τη γνώμη μου, το σκοτάδι και το κακό είναι μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο. Δεν είχα κάνει τη σύνδεση ακόμα.
”Έτσι ήμουν ένας φιλοξενούμενος σε αυτούς τους κύκλους και με διασκέδαζε πολύ να βλέπω όλες αυτές τις γυμνές γυναίκες και τα άλλα πράγματα. Ήταν η καλή ζωή. Στη συνέχεια όμως σε κάποια στιγμή, γι ‘αυτό σας το λέω αυτό, με κάλεσαν να συμμετάσχω σε θυσίες στο εξωτερικό”.
“Αυτό ήταν το οριακό σημείο. Παιδιά.”
“Σου ζητήθηκε να το κάνεις αυτό;”.
“Ναι, και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό”.
Στο σημείο αυτό της συνέντευξης ο Ρόναλντ ”έσπασε”, και η συναισθηματική του φόρτιση άρχισε να γίνεται φανερή (γύρω στο 25ο λεπτό του βίντεο). Αγωνίζεται να κρατήσει τα δάκρυα του.
Η Irma Schiffers που κάνει την συνέντευξη τον ρωτά εάν θα ήθελε να σταματήσει για μια στιγμή.
“Όχι”, λέει, και συνεχίζει. “Και τότε άρχισα αργά να καταρρέω. Έζησα πολύ λίγο ως παιδί ο ίδιος και αυτό πραγματικά με άγγιξε βαθιά. Ολα άλλαξαν. Αλλά αυτός είναι ο κόσμος μέσα στον οποίο βρέθηκα. Και τότε άρχισα να αρνούμαι εργασίες μέσα στη δουλειά μου. Δεν μπορούσα πλέον να το κάνω. Αυτό με έκανε απειλή.”
“Δεν ήμουν πλέον σε θέση να λειτουργήσω άριστα, η απόδοσή μου άρχισε να τρέμει και είχα αρνηθεί καθήκοντα, δεν είχα συμμετάσχει. Ο σκοπός όλων σε αυτόν τον κόσμο είναι να τους έχουν όλους στην τσέπη τους. Πρέπει να είσαι επιρρεπής στον εκβιασμό και ο εκβιασμός σε μένα αποδείχθηκε πολύ σκληρός αν κοιτάξω πίσω. Ήθελαν να το κάνουν αυτό μέσω αυτών των παιδιών και αυτό με έσπασε”.
“Αν το γκουγκλάρετε αυτό θα βρείτε ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες παγκοσμίως για να αποδειχθεί ότι αυτό δεν είναι παραμύθι της Ντίσνευ”.
”Συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν περισσότερα στη ζωή από ό, τι συναντά το μάτι. Υπάρχει ένας ολόκληρος αόρατος κόσμος. Είναι αληθινό.”
“Μιλάς πραγματικά για μια σκοτεινή δύναμη και μια εκδήλωση φωτός.”
”Έτσι κατέφυγα στο να μελετήσω θεολογία για να βγάλω νόημα απ’ όλα αυτά”.
”Και ψυχολογία επίσης αν θυμάμαι καλά;”.
”Ναι αλλά αυτό το έκανα στην πρώτη μου ζωή. Γιατί μέσω της εμπορικής ψυχολογίας, της μαζικής ψυχολογίας, μπορούσα να χειραγωγώ καταστάσεις προς όφελος μου”.
”Μέσω εκπαίδευσης στη δουλειά μπήκα σ’ αυτό πιο βαθιά, γιατί όταν κάνεις συμφωνία πρέπει να χειραγωγείς και τα μέσα ενημέρωσης. Πρέπει να χειραγωγείς πολλά πράγματα γιατί τίποτα δεν πρέπει να φαίνεται όπως είναι. Όλα πρέπει να φαίνονται κάπως διαφορετικά. Βλέπεις τους ανθρώπους σα πρόβατα, βάζεις μερικά σκυλιά και τους πας προς μια κατεύθυνση. Και για να είμαι ειλικρινής, το βλέπω ακόμα να συμβαίνει γύρω μου. Στους ανθρώπους φέρονται ακόμα με τον ίδιο τρόπο και ακόμα λειτουργεί, μέσω των συστημάτων και μεθόδων που εμείς οι ίδιοι χρησιμοποιούσαμε”.
”Ο κόσμος δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει πώς λειτουργεί και είναι ακόμα στο επίπεδο του αρκεί να έχω τη μπύρα μου, τελείως απορροφημένοι στον εαυτό τους, επίσης ένας μηχανισμός επιβίωσης, εννοώ είναι το πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς, αλλά ακόμα βλέπεις πόσο βλακωδώς εύκολο είναι να βάλεις τους ανθρώπους σε μια κατεύθυνση. Όταν είσαι εσύ αυτός που κινεί τα νήματα”.
”Μαζική ψυχολογία”.
”Ναι, και αργότερα, πολύ αργότερα, σε όλες αυτές τις μελέτες και ανακαλύψεις βρήκα ένα έγγραφο το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι βλακείες φυσικά, τα Πρωτόκολλα της Σιών. Και σήμερα προτείνω σε όλους να διαβάσουν ολόκληρο το φοβερά βαρετό κείμενο, απλά να το διαβάσουν. Αν διαβάσεις τα Πρωτόκολλα της Σιών και πραγματικά τα μελετήσεις και καταλάβεις, τότε είναι σα να διαβάζεις την εφημερίδα της καθημερινής ζωής. Πώς από την θέση τους της απόλυτης δύναμης, και απόλυτη έχει γίνει κυριολεκτικά, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή οι άνθρωποι δεν σηκώνονται. Δεν καταλαβαίνουν τι είναι η πραγματικότητα”.
“Το αρνητικό, μπορείς να πεις το κακό, οι Λουσιφεριανοί, οι Σατανιστές, όπως θες να το ονομάσεις, είναι μια πραγματική οντότητα. Έχω διαπιστώσει πως ό, τι είναι γραμμένο στη Βίβλο και όχι μόνο στη Βίβλο, μπορείτε να το βρείτε σε τόσα πολλά βιβλία, υπήρξε πραγματικά μια στιγμή διαχωρισμού από την εκδήλωση του φωτός, στην οποία μια ομάδα πήρε το δικό της δρόμο και κουβαλούν έντονο μίσος, θυμό.
“Οι άνθρωποι που δεν υποτιμούν τη σοβαρότητα αυτού του προβλήματος είναι ελάχιστοι. Επειδή αυτή είναι μια εξοντωτική δύναμη που μισεί τα εσώτερα μας. Μισεί τη δημιουργία, μισεί τη ζωή. Και θα κάνει οτιδήποτε για να μας καταστρέψει εντελώς. Και ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι να χωρίσει την ανθρωπότητα. Το διαίρει και βασίλευε είναι η αλήθεια τους.
“Η ανθρωπότητα είναι μια εκδήλωση φωτός, δηλαδή η αληθινή δημιουργία. Όσο τους χωρίζεις σε πολιτικά κόμματα, χρώμα του δέρματος, οτιδήποτε, τότε – από την άποψη του Λουσιφεριανού – καταπνίγεις την πλήρη ικανότητα του εχθρού σου, την πλήρη δύναμή τους. Δεν μπορούν να σταθούν για τον εαυτό τους διότι εάν το έκαναν οι Λουσιφεριανοί θα έχαναν. Αυτό το τέρας, αυτό το άπληστο τέρας θα εξαφανιζόταν”.
Η συμβουλή του Ρόναλντ για την ανθρωπότητα είναι απλή. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να δούμε τι συμβαίνει πραγματικά γύρω μας. Εάν ενωθούμε στην απόρριψη του σκοταδιού, η ανθρωπότητα μπορεί να το καταστρέψει πριν αυτό μας καταστρέψει.
“Ενωθείτε, ενωθείτε, και όλη αυτή η σκατένια ιστορία παύει να υπάρχει. Τόσο γρήγορα θα μπορούσε να συμβει

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails