Saturday, April 22, 2017

Ολοταχώς για Συνταγματική Αναθεώρηση «μαϊμού»


Ετοιμάζουν Συνταγματική Μεταρρύθμιση με πρώτο θέμα ...τον Διαχωρισμό Εκκλησίας Κράτους. Εφαρμογή της Απλής Αναλογικής, ώστε να μην μπορεί να κυβερνήσει ποτέ κανένας αυτοδύναμα χωρίς τη συνεργασία με κάποιο κόμμα πρακτόρων. 

Ορίζουν επιπλέον ότι για να γίνει Δημοψήφισμα με πρωτοβουλία των πολιτών ...απαιτούνται από 500.000 έως 1.000.000 υπογραφές! Με λίγα λόγια ξεχάστε τα Δημοψηφίσματα. Και εξαιρούν φυσικά οποιοδήποτε αίτημα αφορά τα οικονομικά. 
Δηλαδή... οι συμφωνίες των τοκογλύφων με τους πράκτορες τις κυβέρνησης... δεν μπορούν να καταργηθούν ή να υποστούν αλλαγές ούτε με 10.000.000 υπογραφές. 
Ρίχνουν για δόλωμα το θέμα της Βουλευτικής Ασυλίας ...για αδικήματα που διαπράττονται εκτός Βουλευτικής θητείας... αλλά την ίδια στιγμή έχουν ψηφίσει ασυλία για δεκάδες στελέχη της Κυβέρνησης και των Τραπεζών, ώστε το ξεπούλημα να μην επιφέρει συνέπειες σε κανέναν από τους υπογράφοντες. Παραβιάζουν ασταμάτητα το Σύνταγμα με νόμους που το ΣτΕ... «βαφτίζει» Συνταγματικούς.
Και τέλος υποτίθεται κατοχυρώνουν τον Δημόσιο Έλεγχο του Νερού στα χαρτιά... αλλά δεν μας λένε πως θα συμβεί αυτό στην πράξη, όταν το 49% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ θα ανήκει σε παντοδύναμα ξένα συμφέροντα, όπως οι «φιλάνθρωποι» τύπου Soros και Paulson που θα μπορούν να γκρεμίσουν το Χρηματιστήριο, εάν νιώσουν ότι απειλούνται τα συμφέροντά τους. Είναι σαν να καταπίνει κάποιος ένα σπαθί και να ισχυρίζεται μετά ότι δεν του απαγορεύει κανείς νομικά... να τρέξει ελεύθερα και να κάνει βουτιές στη θάλασσα. 
Όπως καταλαβαίνουμε η ατζέντα της Νέας Τάξης με επίκεντρο την Εκκλησία... είναι συνεχώς στο μυαλό τους. 
Γάμος Ομοφυλοφίλων, Αποτεφρωτήρια, Κατάργηση των Θρησκευτικών και συνεχίζουν.
Ο Διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους επείγει ...καθώς θα περάσει πιο εύκολα από τους «αριστερούς» εκατομμυριούχους πράκτορες του Soros ...παρά από τους «δεξιούς» εκατομμυριούχους πράκτορες του Soros.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: crashonline.gr

Πηγή: enikos.gr

Πηγή: dogma.gr

Πηγή: skai.gr

Πηγή: kathimerini.gr

Πηγή: dimiourgiaxana.gr

Πηγή: dogma.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails