Sunday, April 9, 2017

ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ;


Το μνημείο σύμβολο της Θεσσαλονίκης προσέβαλαν τα καλοπληρωμένα παιδιά του συστήματος γνωστά και ως ΚΝΑΤ. Τα τάγματα εφόδου του κκε κρέμασαν ένα πανό στον Λευκό Πύργο , με συνθήματα αλληλεγγύης υπέρ των λαθρομεταναστών.
Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα στον Σόρος, ότι είναι καλοί υπάλληλοι και να συνεχίσει να τους πληρώνει .
Κανείς βέβαια δεν ενοχλήθηκε από αυτήν την ασχήμια, για παρέμβαση της αστυνομίας ούτε λόγος. Αν βέβαια πήγαιναν χρυσαυγίτες και κρεμούσαν κανένα πανό κατά του μνημονίου και υπέρ των Ελλήνων θα είχε επέμβει όλη η αστυνομική δύναμη της πόλης, η αντιτρομοκρατική, η ΕΥΠ για αποτροπή απειλής της εθνικής ασφάλειας ή του δημοκρατικού πολιτεύματος, η πυροσβεστική, ο εισαγγελέας θα διέταζε αυτεπάγγελτα έρευνα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, θα γινόντουσαν προσαγωγές, όλα τα κόμματα θα καταδίκαζαν την ενέργεια για τους φασίστες που προσέβαλαν ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, θα διοργανώνονταν αντιφασιστικά συλλαλητήρια, και τα βοθροκάναλα θα μιλούσαν για ρητορική μίσους κατά των φίλων μας των Ευρωπαίων….Αυτά βέβαια γίνονται μόνο σε χρυσαυγίτες και όχι στους υπάλληλους του Σόρος

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails