Friday, June 15, 2007

J.P Morgan-Ολη η αλήθεια



Ακούμε το τελευταίο καιρό για την υπόθεση των ομολόγων και την τράπεζα που τα αγόρασε,την J.P Morgan.
Κανείς όμως δεν φαίνεται να θέλει να μιλήσει(συμβαίνει πάντα όταν εμπλέκονται τράπεζες) για την ιστορία της τράπεζας αυτής.
Η ιστορία του τραπεζικού αυτού γίγαντα ξεκίνησε απο τον John Pierpont Morgan γιό του Junius S. Morgan που ήταν όπως και ο γιός του αργότερα ένας πράκτορας του Οίκου των Rothscild.
Βέβαια ο John Pierpont Morgan το 1912 ήταν ο μεγαλύτερος "Αμερικανός" χρηματοδότης έργων και ήλεγχε 50.000 μίλια σιδηροδρομικών γραμμών.
Ηταν αυτός που οργάνωσε την εταιρεία χάλυβα των ΗΠΑ και είχε στενές σχέσεις με τον Rockefeller.
Ηταν το 1896 ο "δυνατότερος" τραπεζίτης του κόσμου, έλέγχοντας τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου και μαζί με τον Rockefeller,που ήλεγχε τα πετρέλαια,οι δυνατότεροι(μαζί με τους Rothschild πάντα) χρηματοδότες όλων των έργων.
Θέλησαν να ενώσουν κατα κάποιο τρόπο τις δυνάμεις τους σε μια κεντρική τράπεζα(FEDERAL RESERVE) με σκοπό την ενδυνάμωση των αυτοκρατοριών τους.
Μέσω των τραπεζών ήλεγχαν(και ελέγχουν) το δημόσιο χρήμα των ΗΠΑ.
Μαζί με άλλους τραπεζίτες τοποθέτησαν ανθρώπους τους σε κυβερνήσεις της Ευρώπης και ενίσχυσαν το Μουσολίνι με 100.000.000 δολλάρια την κρισιμότερη στιγμή το 1926.
Χρηματοσότησαν επίσης,μέσω του Μπολσεβίκου τραπεζίτη Olof Aschberg,του Μπολσεβίκους ενώ με τους μεγαλύτερους τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν και έδωσαν βοήθεια(Standar Oil) στον Αδόλφο Χίτλερ.
Είναι μια απο τις τέσσερις οικογένειες(Morgans,Du Ponts,Rothschilds and Rockefellers) που προωθούν συστηματικά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ουσιαστικά αυτοί άρχισαν να τη προωθούν απο τις αρχές του 20ου αιώνα.

The Money Masters: How International Bankers Gained Control of America

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails