Saturday, June 2, 2007

«Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ… Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ!»

Αριάδνη Γερούκη

«Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ… Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ!»*: Από τον Φόβο του «Θανατηφόρου» Καρκίνου και τον Μύθο της Χημειο- «θεραπείας», στην Πραγματικότητα της Εναλλακτικής Αντιμετώπισης

Μερικές δεκαετίες μετά από τη δημοσίευση του περίφημου βιβλίου του Δρ.Χάμερ, «Καρκίνος , Ασθένεια της Ψυχής», και την επακόλουθη οργανωμένη καταδίωξή του, μέχρι τον τελικό εγκλεισμό του στη γαλλική φυλακή του Σαμπερύ και παρά το γεγονός ότι οι φωνές που προέρχονται , τόσο από τους ίδιους τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, όσο και από τον ιατρικό χώρο , κατά της χημειοθεραπείας ολοένα και πληθαίνουν, τα πράγματα στο τοπίο της «θεραπείας» του καρκίνου δεν φαίνεται να έχουν προχωρήσει.

Ο καρκίνος εμφανίζεται συχνότερος και για τους περισσότερους, η διάγνωσή του σχεδόν ισοδυναμεί με «θανατική καταδίκη».Η βιομηχανία του εξαντλείται στην έρευνα και παραγωγή νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων κατά των παρενεργειών των τοξικών χημειοθεραπειών. Αλλά φίλοι μου, στην πραγματικότητα, η βιομηχανία του καρκίνου δεν προτίθεται να βρει ποτέ μια αποτελεσματική θεραπεία…Καταδιώκει μέχρι τελικής πτώσεως όλους τους αυθεντικούς και πρωτοπόρους ερευνητές που τολμούν να αμφισβητήσουν τις «παραδοσιακές» μεθόδους και να προτείνουν άλλες, εναλλακτικές λύσεις.

Εκτός από την Εκκλησία, κατασκευάζει και η Ιατρική τους δικούς της «αιρετικούς», τους δικούς της «αφορισμένους» :

Ο αυστριακός μαιευτήρας Semmelweiss εξοστρακίστηκε με βδελυγμία από το ιατρικό επάγγελμα, γιατί τόλμησε να ασκήσει κριτική σε κάποιες αθέμιτες ιατρικές πρακτικές. Ο Thoreau φυλακίστηκε επειδή επέμενε στα ιδανικά του. ΟιWilbur και Orville Wright εκδιώχτηκαν ως «τσαρλατάνοι» από τον Scientific American, τον αμερικανικό στρατό και τους περισσότερους αμερικανούς επιστήμονες. Όταν ο Willhem Rontgen ανακάλυψε τις ακτίνες Χ , το κατόρθωμά του περιγράφτηκε σαν «επιδέξια απάτη» από επιφανείς βρετανούς επιστήμονες. Η ανακάλυψη ότι η έλλειψη βιταμίνης C ευθύνεται για την εμφάνιση σκορβούτου, έκανε την εμφάνισή της το 1636(!) από τον John Woodall , αλλά το βρετανικό ναυτικό μόλις το 1795 αποφάσισε να συμπεριλάβει τον χυμό λεμονιού στο διαιτολόγιο των ναυτικών του. Τα βιβλία του επαναστάτη ψυχίατρου Βίλχελμ Ράιχ, καιγόντουσαν, όχι μόνο από τους Ναζί στα 1930, αλλά και από την αμερικανική κυβέρνηση στα 1950 και ‘60. Πρόσφατα, ο Δρ. Dean Ornish, υπεύθυνος για την ανακάλυψη μιας ασφαλούς και αποτελεσματικής θεραπείας για την καρδιοπάθεια, που βασίζεται στην διατροφή, άσκηση και χαλάρωση, αποπέμφθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση και από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρία.

Η ιατρική επιστήμη, που κατ’ ευφημισμό θέλει να είναι η έρευνα για νέες θεραπείες, καταδυναστεύεται από τις διάφορες «αυθεντίες» που είναι μέλη των επιστημονικών ιδρυμάτων και οι οποίοι αντιτίθενται σε κάθε αληθινή πρόοδο , καταπιέζοντας κάθε πρωτότυπη ιδέα. Και ο πιο καταπιεστικός, πιο αντιδραστικός και πιο δυσανεκτικός τομέας της διεθνούς ιατρικής βιομηχανίας, είναι αδιαμφισβήτητα αυτός που έχει να κάνει με τον καρκίνο.

Η Επικερδής Βιομηχανία του Καρκίνου

Οι λόγοι είναι προφανείς και για τους πιο αφελείς από εμάς, τους απλούς θνητούς, καρκινοπαθείς ή μη : έχουμε να κάνουμε με μια διαπλοκή οικονομικών συμφερόντων, εξαιτίας του υπέρογκου τζίρου που προέρχεται από τη διεθνή φαρμακοβιομηχανία . Το ενδιαφέρον όλων των διαπλεκομένων είναι να συνεχίσει πάση θυσία η παραγωγή και η κατανάλωση φαρμακολογικών «λύσεων» για τον καρκίνο, ανεξάρτητα από την πλατιά αμφισβητούμενη αποτελεσματικότητά τους.

Γιατί εκτός από τα πρωτεία του λιγότερου ανεκτικού ιατρικού κλάδου, η σύγχρονη βιομηχανία του καρκίνου κατέχει και τα πρωτεία του λιγότερου επιτυχημένου κλάδου που έχει υπάρξει ποτέ!

Το τραγικό δε είναι, ότι ακόμη και αν , κατά τύχη , η παγκόσμια βιομηχανία του καρκίνου «πέσει» κάποια μέρα πάνω σε μια πραγματικά αποτελεσματική θεραπεία , πολύ αμφιβάλλω αν ποτέ θα μπορέσουμε καν να το μάθουμε! Γιατί απλά, κάθε ανακάλυψη και δημοσίευση μιας πιθανής αποτελεσματικής θεραπείας, θα κινδύνευε να στείλει στην «ανεργία» τους πολυπληθείς υπαλλήλους της βιομηχανίας του καρκίνου.

Δισεκατομμύρια δολάρια επενδύονται στην έρευνα για τον καρκίνο αλλά οι «λύσεις» του προβλήματος, επίσημα μας διαφεύγουν συστηματικά. Αντίθετα, τις τελευταίες δεκαετίες, το συνολικό ποσοστό θανάτων από την ασθένεια αυτή, αυξάνει σταθερά. Η ψεύτικη λύση της χημειοθεραπείας δεν «δουλεύει» και ποτέ δεν «δούλεψε» για τους καρκίνους, που σκοτώνουν 9 στους 10 ασθενείς. Ακόμη και αυτοί που χαρακτηρίζονται ως «θεραπευμένοι» μετά από τη χημειοθεραπεία, πεθαίνουν λίγο αργότερα, από ένα άλλο καρκίνο, που αναπτύσσουν κάπου αλλού. Το ιατρικό κατεστημένο έχει «κολλήσει» στην εφαρμογή ακτινοβολίας και τοξικών χημικών σκευασμάτων, παρά το γεγονός ότι υπάρχει πια γενικευμένη η αντίληψη ότι αυτές οι προσεγγίσεις «δεν πιάνουν» . Όλο και περισσότεροι ασθενείς επιλέγουν να πεθάνουν στο σπίτι, ήσυχα και με αξιοπρέπεια, παρά να διαλυθούν μέχρι θανάτου μέσα σ’ένα νοσοκομείο, από την ταλαιπωρία και τον πόνο που επιφέρουν αυτές οι ψευτοθεραπείες...

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που επωφελούνται από τη καλοστημένη αυτή βιομηχανία του καρκίνου; Είναι μόνο οι γιατροί , οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι εταιρίες που κατασκευάζουν τα ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα.

Δυστυχώς για μας, η φαρμακοβιομηχανία ελέγχει ακόμη και τα διάφορα ερευνητικά ιδρύματα , που προέρχονται από δωρεές ιδιωτών, επειδή τα χρηματοδοτεί, κατευθύνοντας φυσικά την έρευνα στις κατάλληλες φαρμακολογικές επιλογές. Ε, πώς περιμένετε να πλουτίσει η φαρμακοβιομηχανία, αν έμπαιναν σε εφαρμογή προγράμματα θεραπείας για τον καρκίνο που θα περιελάμβαναν απλά «διαλογισμό και αλλαγή διατροφής»;

Και τώρα…έρχεται το πιο τραγικό από όλα: ξέρετε ότι αυτή η βιομηχανία του καρκίνου , που αρνείται επίμονα να διερευνήσει τις πολλά υποσχόμενες εναλλακτικές θεραπείες, προστατεύεται από τον νόμο; Με δυο λόγια, ξέρετε ότι στις περισσότερες χώρες του κόσμου σήμερα, είναι «παράνομο» να προσφέρεις μια ενδεχόμενη θεραπεία για τον καρκίνο;

Οι αρμόδιοι γιατροί επιτρέπεται να συνταγογραφήσουν μόνον τη συμβατική χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία ή να στείλουν τους ασθενείς για εγχείριση. Οι αρχές καταδιώκουν με ιδιαίτερη προθυμία και χωρίς καθυστέρηση τον καθένα που θα τολμήσει να προτείνει κάποια νέα, μη τοξική και πιθανά αποτελεσματική θεραπεία, ακόμη και αν ο ασθενής επιθυμεί να το δοκιμάσει…Αντιθέτως, οι τοξικές και μη αποτελεσματικές «νόμιμες θεραπείες» προωθούνται , προστατεύονται και ευλογούνται από το νόμο.

Οι γιατροί που τολμούν να δώσουν μια πνοή ελπίδας και νέες θεραπείες εξοστρακίζονται, κακομεταχειρίζονται, απειλούνται και καταδιώκονται σαν κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου…Οι εναλλακτικές προσεγγίσεις συλλήβδην κατασυκοφαντούνται ως «τσαρλατανισμοί» ,από την επίσημη ιατρική , με τη συνοδεία και το ύποπτο σιγοντάρισμα εκ μέρους της μεγαλύτερης μερίδας του τύπου και των ΜΜΕ.

Επιτέλους, πότε θα ξυπνήσουμε , για να αντιδράσουμε ως υπεύθυνοι «άνθρωποι-υποκείμενα- ασθενείς» απέναντι σε όλο αυτό το κωμικοτραγικό σκηνικό; Πότε θα αποφασίσουμε να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι την ευθύνη της επιλογής της θεραπείας μας, της υγείας μας, της ζωής μας; Μήπως… μετά θάνατον;

Οι «Αφορισμένοι» της Ιατρικής

Η λίστα των γιατρών που έχουν καταδιωχτεί για προσφορά «ανορθόδοξων» θεραπειών κατά του καρκίνου- οι οποίες, παρεμπιπτόντως, φαίνεται βάσιμα να λειτουργούν πολύ αποτελεσματικότερα από αυτές που έχει να προσφέρει το επίσημο αντικαρκινικό οπλοστάσιο-, είναι σχεδόν τόσο μεγάλη , όσο και η λίστα εκείνων των επιτήδειων ερευνητών της ιατρικής βιομηχανίας ,που χρηματοδοτήθηκαν αδρά από οργανισμούς και κυβερνήσεις για την εκπόνηση (θαυματουργών και πολλά υποσχόμενων)ερευνών , οι οποίες, το ίδιο…θαυματουργά «ξεχάστηκαν», μετά την έγκριση των επιδιωκόμενων κονδυλίων.

Στην Βρετανία, στην Αμερική , στην Γερμανία εξέχοντες γιατροί αναγκάστηκαν να εκπατριστούν και να ανοίξουν στο εξωτερικό κλινικές, γιατί ασκούσαν εναλλακτική ιατρική κατά του καρκίνου.

Τι κάνουν όμως οι ίδιοι οι γιατροί και οι άνθρωποι του κατεστημένου , αν τύχει να «καεί η δική τους γούνα» και να αρρωστήσουν οι ίδιοι, ή οι συγγενείς τους; Ακολουθούν την πορεία των ασθενών τους ή ψάχνουν όψιμα τις λύσεις «έξω» από το σύστημα; Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη περίπτωση ενός αμερικάνου εισαγγελέα, που είχε συλλάβει τον εναλλακτικό γιατρό Harry Hoxsey καμιά εκατοστή φορές μέσα σε δυο χρόνια, μέχρι που αρρώστησε ο αδερφός του. Τότε, ο κύριος εισαγγελέας άλλαξε απότομα στρατόπεδο και προσέτρεξε μετά δακρύων να αναζητήσει τις συμβουλές και τη φροντίδα του πρώην «απατεώνα» Hoxsey …Καταντάει γελοίο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Η σοβαροφάνεια και η προσκόλληση σε δόγματα κάθε είδους είναι ο χειρότερος εχθρός της ανθρωπότητας. Τώρα ο Hoxsey έχει καταφύγει στο Μεξικό, όπου ασκεί την ιατρική του μαζί με τον Δρ. Max Gerson, έναν εξαιρετικό γερμανό γιατρό που εκδιώχτηκε από την αμερικάνικη βιομηχανία του καρκίνου, επειδή επινόησε μια θεραπεία με βάση τον χυμό φρούτων και λαχανικών.

Θέλετε να δούμε και άλλες περιπτώσεις γιατρών που έχουν καταδιωχτεί γιατί προσφέρουν στον κόσμο μια σανίδα εναλλακτικής σωτηρίας;

- Στις ΗΠΑ ο Δρ. Stanislaw Burzynski χρησιμοποιεί μη τοξικά αντινεοπλασματικά σκευάσματα για τη θεραπεία εγκεφαλικών όγκων, Non Hodgkins λεμφωμάτων και πολλών κοινών όγκων. Οι δικηγόροι του αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA), έχουν ξοδέψει εδώ και 15 χρόνια, εκατομμύρια δολάρια στη προσπάθεια να χώσουν τον Burzynski στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος Οργανισμός ενέκρινε εξήντα οκτώ πειραματικά προγράμματα του ερευνητικού ινστιτούτου του Δρ. Burzynski

- Από τη Γερμανία γνωρίζουμε ήδη (βλέπε σχετικό άρθρο μου στο ΖΕΝΙΘ τεύχος αρ. 3), την υπόθεση του Δρ. Χάμερ, υποψήφιου για Νόμπελ Ιατρικής και δημιουργού της Νέας Ιατρικής, που περιέχει την εκ βαθέων ανατροπή των κατεστημένων ιδεών γύρω από το καρκίνο, στάλθηκε (με τις ευλογίες του γαλλικού Τύπου και των ΜΜΕ) στη φυλακή δυο φορές, μια το 1997, για ενάμισι χρόνο, και μια πρόσφατα, το 2004, στο Σαμπερύ της Γαλλίας, όπου κρατείται ακόμη, για το απίθανο αδίκημα της « παρότρυνσης σε άσκηση ιατρικής αντίθετης από την ιατρική της σχολής»…

- Στην Ιταλία, ο καθηγητής Luigi Di Bella, χρησιμοποιεί ένα μείγμα ορμονών και βιταμινών για τη θεραπεία του καρκίνου , βοηθώντας έτσι πολύ κόσμο. (Χαρακτηριστικά, μια ασθενής που ακολουθεί την εναλλακτική του μέθοδο, λέει για την «επίσημη» χημειοθεραπεία: είναι σαν να χρησιμοποιείς υδραυλικά εργαλεία για να επισκευάσεις κοσμήματα! ). Το ιταλικό κράτος καταδίωξε ποινικά τις μεθόδους του καθηγητή Di Bella και τώρα είναι υπόδικος.

- Ο αυστραλός Δρ.Sam Chachoua έχει επινοήσει μια νέα επαναστατική θεραπεία για τον καρκίνο, που την αποκαλεί «Θεραπεία Παρακινούμενης Ανάρρωσης » (Induced Remission Therapy). Ο Δρ. Chachoua παρατήρησε προσεκτικά τα δεδομένα στις περιπτώσεις της «αυθόρμητης αυτοθεραπείας», όπου «καταδικασμένοι» ασθενείς «νεκρανασταίνονταν», και είδε ότι σε όλες τις περιπτώσεις, οι ασθενείς αυτοί είχαν προσβληθεί λίγο πριν από την θαυματουργή τους ανάρρωση, από κάποια μορφή σοβαρής λοίμωξης. Το γεγονός αυτό είχε διαπιστωθεί και μερικούς αιώνες πριν, από έναν γάλλο γιατρό, ο οποίος παρατήρησε ότι οι πόρνες που έπασχαν από σύφιλη, δεν ανέπτυσσαν καρκίνο. Ο γιατρός εκείνος μάλιστα είχε καταφέρει τότε να θεραπεύσει δεκατέσσερις από τους είκοσι καρκινοπαθείς που κούραρε, μεταδίδοντας τους τη σπειροχαίτη της σύφιλης! Με τον ίδιο τρόπο, εφόσον ο καρκίνος σπανίζει στις περιοχές του πλανήτη που μαστίζονται από την ελονοσία, η καταπολέμησή της μπορεί ενδεχομένως να σημάνει την αύξηση του καρκίνου στις περιοχές αυτές. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί κανείς μέσα από τους κύκλους της συμβατικής ιατρικής που να καταδεχτεί να ελέγξει τη θεωρία του Δρ. Chachoua, παρόλο που ο ίδιος έχει υποσχεθεί αμοιβή 100.000 $, σε όποιον σοβαρό ιατρικό οργανισμό αναλάβει να ελέγξει και να δημοσιεύσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που έχει φτιάξει για τον καρκίνο και το Aids. Και να σκεφτεί κανείς, ότι σε ένα δείγμα 22 εμβολίων του Δρ. Chachoua που ελέγχθηκαν, τα 20 από αυτά αποδείχθηκε ότι εξουδετέρωσαν κατά 99% τον ιό HIV-1…

- Ο βρετανός Δρ. Vernon Coleman, συγγραφέας του βιβλίου «Food for Thought», έχει δει τις διαφημίσεις του βιβλίου του να απαγορεύονται δια ροπάλου από την Βρετανική Αρχή Διαφημιστικών Κανόνων (ASA- Britains Advertising Standard Authority), απλά και μόνο επειδή παρέχει απλές συμβουλές (αποδεδειγμένες κλινικά), για το είδος διατροφής που προστατεύει από την ανάπτυξη καρκίνου…δηλαδή λίστες τροφών που ευνοούν τον καρκίνο και αντίστοιχα, λίστες τροφών που προστατεύουν τον οργανισμό από καρκινογένεση. Η δικαιολογία της συγκεκριμένης απαγόρευσης είναι (ειρωνικά )ότι η ASA θέλει να «προστατέψει το καταναλωτικό κοινό»…από τι ακριβώς;

Τα παραδείγματα μπορούν να συνεχιστούν επ’ άπειρον και το λυπηρό είναι, ότι σε όλες τις περιπτώσεις, βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα «μπλοκ» αντίστασης απέναντι στην ελεύθερη πληροφόρηση για τον καρκίνο, που θα μπορούσε να σώζει ζωές: το μπλοκ αυτό περιλαμβάνει εκτός από την ευημερούσα παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία, και (σχεδόν) όλα τα επίσημα ιατρικά και επιστημονικά ιδρύματα , τα οποία αυτή χρηματοδοτεί, καθώς και τους χειραγωγημένους πολιτικούς και τα ΜΜΕ, που αθέμιτα στηρίζουν το «άνωθεν» κατευθυνόμενο κυνήγι των εναλλακτικών γιατρών και των μεθόδων τους.

Τελικά, αυτό που θέλει το καρκινο-κερδοσκοπικό μπλοκ να διασφαλίσει, είναι η διαιώνιση της αποτυχίας ενός υποκριτικού «αγώνα κατά του καρκίνου». Η διαιώνιση των κοινών μορφών καρκίνου, που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί ή θεραπευτεί και η διασφάλιση της αποκλειστικής διάδοσης και χρήσης των τοξικών (και κερδοφόρων ) καταστροφικών χημειο-«θεραπειών».Μόνον αυτές εγκρίνονται από τη φαρμακοβιομηχανία και ως εκ τούτου, από τις εντεταλμένες κυβερνήσεις .

Η Αποτυχία της Συμβατικής Ιατρικής

Και ξέρετε γιατί δεν πρόκειται ποτέ , στον αιώνα τον άπαντα να βρει η κατεστημένη βιομηχανία και έρευνα τη λύση για τον καρκίνο;

Γιατί η κατεστημένη ιατρική θεωρία διέπεται από μια οιονεί «στρατοκρατική» νοοτροπία. Βλέπει το ανθρώπινο σώμα σαν ένα πεδίο μάχης και την ασθένεια σαν έναν εχθρό που εισβάλλει. Πρόκειται για την ιατρική νοοτροπία που υπήρχε στις αρχές του 20ου αιώνα , όταν οι ασθένειες που ανησυχούσαν περισσότερο τους γιατρούς , προκαλούνταν από τις επίφοβες λοιμώξεις , όπως η φυματίωση, ο τυφοειδής πυρετός, η γρίπη, η πνευμονία, η χολέρα, η σύφιλη κλπ. Η ιατρική επιστήμη είχε , σε μεγάλο βαθμό καταφέρει να «ελέγξει» αυτές τις αρρώστιες , από τα τέλη του 19ου αιώνα, έχοντας , παρόλα αυτά πέσει σε δυο μεγάλα θεμελιώδη λάθη, που έκτοτε την ακολουθούν.

Το πρώτο λάθος ήταν το συμπέρασμα ότι η μείωση της θνησιμότητας από αυτές τις ασθένειες υπήρξε το αποτέλεσμα των προσπαθειών των γιατρών. Αντίθετα, η αλήθεια είναι ότι η μείωση της θνησιμότητας από τις προαναφερθείσες μολυσματικές ασθένειες ,ήταν περισσότερο αποτέλεσμα της καλύτερης υδροδότησης, της καλύτερης διατροφής και της καλύτερης γενικά διαβίωσης για ένα μεγάλο ποσοστό πληθυσμού. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την ιστορία της ιατρικής, μπορεί να παρακολουθήσει τα αρχειακά εκείνα δεδομένα που δείχνουν ξεκάθαρα ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τις μολυσματικές ασθένειες , είχε κατέβει ήδη πολύ καιρό πριν να αρχίσει η χρήση των αντιβιοτικών και των εμβολίων…

Το δεύτερο θεμελιώδες λάθος ήταν η «στρατοκρατική» ιατρική αντίληψη , που προσδοκούσε την «ανακάλυψη» του μαγικού χαπιού, που σαν ένα είδος βιολογικού όπλου , θα διέλυε τον παθογόνο στρατό της ασθένειας , που είχε «επιτεθεί», στον οργανισμό του πάσχοντος. Ξεκινώντας από αυτή την αντίληψη , η κατεστημένη ιατρική επιμένει να προσπαθεί ακόμη και σήμερα να αντιγράψει αυτό το μοντέλο, που φαίνεται ότι λειτούργησε έναν αιώνα πριν, σε σχέση με τις μολυσματικές ασθένειες και να το εφαρμόσει στον «πόλεμο» κατά του καρκίνου και των άλλων ασθενειών που απειλούν τη ζωή. Τραγικό λάθος, καθότι οι σύγχρονες «θανατηφόρες» ασθένειες λειτουργούν με ολότελα διαφορετικό τρόπο από ο, τι οι παλιές μολυσματικές.

Για παράδειγμα, ο λόγος που οι άνθρωποι σήμερα αναπτύσσουν καρδιακά νοσήματα, είναι επειδή τρώνε υπερβολικές ποσότητες ακατάλληλης τροφής και επειδή δεν ασκούνται. Και ο κύριος λόγος , για τον οποίο οι άνθρωποι παθαίνουν καρκίνο(εκτός από τις περιπτώσεις ενός έντονου ψυχικού σοκ απώλειας),, είναι ότι τρώνε υπερβολικές ποσότητες ακατάλληλης τροφής και ελάχιστες ποσότητες κατάλληλης τροφής. Με αυτό τον τρόπο, το σώμα τους γεμίζει από τοξικές, καρκινογόνες χημικές ουσίες.

Κι επειδή οι γιατροί δεν είναι αφελείς, για να μην κατανοούν αυτό το απλό γεγονός, το μόνο που μας μένει να υποθέσουμε είναι ότι συνεχίζουν να παραβλέπουν το γεγονός ότι η χημειο- «θεραπεία» αποτυγχάνει συστηματικά να θεραπεύσει τον καρκίνο, επειδή «βολεύονται» με τα κονδύλια που αφειδώς παρέχονται από τις φαρμακοβιομηχανίες για να πειραματίζονται με ολοένα πιο τοξικά χημειο- «θεραπευτικά» παρασκευάσματα.

Η χημειο-«θεραπεία» αποτυγχάνει παταγωδώς και οι γιατροί έχουν φτάσει στο απελπιστικό σημείο να δηλώνουν «ικανοποιημένοι» όταν τα ποσοστά επιβίωσης μετά από τη χημειοθεραπεία φτάσουν να είναι ίσα με τα ποσοστά βιωσιμότητας των ασθενών που… δεν έχουν υποστεί καθόλου παρόμοια αγωγή!

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα σε σχέση με τη χημειο-«θεραπεία»;

  1. Για να «σκοτώσει» τα καρκινικά κύτταρα (που δεν είναι τίποτα άλλο από ανθρώπινα κύτταρα που βρίσκονται σε κατάσταση εκτός ελέγχου), το δηλητήριο πρέπει να είναι τόσο ισχυρό, ώστε αναπόφευκτα προκαλεί μεγάλη ζημιά και στα άλλα , υγιή κύτταρα. Όταν η χημειο-«θεραπεία» δίνεται από το στόμα ή ενδοφλέβια , ολόκληρο το σώμα προσβάλλεται. Όταν σε λίγο καιρό , η χημειο-«θεραπεία» θα «αποτύχει» (πράγμα που συμβαίνει στο 95% των περιπτώσεων), οι γιατροί συνήθως αυξάνουν ακόμη περισσότερο τη δόση ή τη τοξικότητα του φαρμάκου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι στην ιερή προσπάθεια να «σκοτωθούν» οι εχθροί (τα καρκινικά κύτταρα), σκοτώνεται παρεμπιπτόντως ο ίδιος ο ασθενής… Γίνονται δηλαδή οι καρκινοπαθείς άθελά τους , τα άμαχα θύματα μιας τζιχάντ που έχει κηρύξει ο γιατρός κατά του καρκίνου, με όπλο τα τοξικά δηλητήρια…
  2. Ακόμη και στην περίπτωση που η χημειο-«θεραπεία» ή η ακτινοθεραπεία θα «πετύχει», «σκοτώνοντας» κατά τα φαινόμενα, έναν καρκινικό όγκο, ο κίνδυνος επανεμφάνισης είναι , όπως όλοι ξέρουμε, μεγάλος. Αν σκεφτούμε λογικά, βλέπουμε ότι, εφόσον οι εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες που δημιούργησαν αρχικά τον καρκίνο, δεν έχουν αλλάξει, η οποιαδήποτε «θεραπεία» (με χημικά, με ακτινοβολία ή με εγχείρηση), δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Αργά ή γρήγορα, οι ίδιες συνθήκες θα παράξουν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή την τρομερή «μετάσταση».Σε τελική ανάλυση, φταίει άραγε ο καρκίνος που επανεμφανίζεται ή απλά ο οργανισμός είναι τρωτός και επιρρεπής στην ανάπτυξη καρκίνου;

Με άλλα λόγια, όταν επανεμφανίζεται ένας καρκίνος, δεν σημαίνει ότι ο γιατρός που είχε εφαρμόσει την όποια συμβατική παρεμβατική «θεραπεία» απέτυχε να σκοτώσει όλα τα καρκινικά κύτταρα. Σημαίνει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο στο σώμα.

Τι είναι αυτό λοιπόν που υπάρχει μέσα στο σώμα των ανθρώπων και δημιουργεί τον καρκίνο;

Το Δυναμικό της Αυτοθεραπείας

Σίγουρα όχι ο αόρατος «εχθρός» που κυνηγάει η συμβατική θεραπεία. Το αληθινό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί δεν είναι μια συμμορία κακών κυττάρων που σαμποτάρουν το σώμα .Είναι το ίδιο το αποδυναμωμένο , «τοξινωμένο» σώμα.

Ο καρκίνος αναπτύσσεται όταν ο οργανισμός είναι αδύναμος και άρρωστος και μου φαίνεται προφανές, ότι , όταν το σώμα είναι άρρωστο, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται, είναι να το βομβαρδίσουμε επιβαρύνοντάς το με επιπλέον τοξικά χημικά. Το να οδηγείς έναν καρκινοπαθή στη χημειο-«θεραπεία» , είναι σαν να προτείνεις σαν λύση για τον πονοκέφαλο , να πάει να βαρέσει δυνατά το κεφάλι του στον τοίχο! Προς στιγμήν, εξαιτίας του πόνου από το χτύπημα, δεν θα νοιώθει πια τον πονοκέφαλο…

Αξίζει δε να αναρωτηθούμε αν είναι μία απλή σύμπτωση, το γεγονός ότι οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες που κατασκευάζουν τα τοξικά χημικά που δημιουργούν τον καρκίνο, είναι οι ίδιες που κατασκευάζουν και τα τοξικά χημικά που πλασάρονται και συνταγογραφούνται ως «θεραπείες» για τον καρκίνο!… Το σύστημα του πλουτοπαραγωγικού φαρμακευτικού μηχανισμού είναι έτσι αύταρκες και επανατροφοδοτείται από μόνο του.

Υπάρχει όμως ευτυχώς και ο παράγοντας Χ , ο άσσος στο μανίκι των απλών θνητών πελατών τους, όπως εμείς. Ο απρόβλεπτος παράγοντας του τρομερού δυναμικού αυτοθεραπείας που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός. Τα σώματά μας είναι ικανά να φροντίσουν μόνα τους τον εαυτό τους και αυτό είναι κάτι που οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν να ξεχάσουμε. Λίγοι άνθρωποι βρίσκουν στ’αλήθεια το κουράγιο να πιστέψουν σε αυτό το δυναμικό, παρακάμπτοντας ή άμεσα αμφισβητώντας τους «ειδικούς». Λίγοι αποφασίζουν να πάρουν στα χέρια τους την ευθύνη για τη ζωή και την υγεία τους, παρά να την αφήσουν στα χέρια κάποιων που βλέπουν τη ζωή και τα σώματά μας στο μικροσκόπιο.

Αναρωτιέμαι, αυτοί οι γιατροί που με τόση ευκολία παροτρύνουν τους ασθενείς να ακολουθήσουν την επίπονη και καταστρεπτική οδό της χημειο-«θεραπείας», θα έκαναν το ίδιο, αν επρόκειτο για τον εαυτό τους, ή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

Θα επέμεναν στην άρνησή τους να διερευνήσουν τις εναλλακτικές μεθόδους, αν επρόκειτο για τον εαυτό τους; Υποψιάζομαι ότι θα άλλαζαν (όπως ο εισαγγελέας που προαναφέραμε) θεαματικά στρατηγική και απόψεις. Θα έτρεχαν πάνω –κάτω σε όλο τον κόσμο να βρούνε την τάδε ή την δείνα θεραπεία από μαντζούνια, βότανα και μανιτάρια που υπόσχεται ανάρρωση…Θα παρακαλούσαν γονατιστοί τους εναλλακτικούς γιατρούς που πριν καταδίκαζαν , να τους βοηθήσουν… Θα απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι τα χημικά τοξικά, γιατί κατά βάθος, όλοι ξέρουμε ότι μας βλάπτουν. Θα προσπαθούσαν να αναθεωρήσουν τη ζωή τους και να ανακαλύψουν τις αιτίες που τους προκάλεσαν τον καρκίνο. Εκεί που κρύβονται οι λύσεις του προβλήματος: μέσα τους.

O Καρκίνος δεν είναι ένα Πρόβλημα. Ο Καρκίνος είναι μια Λύση.

Η αλήθεια είναι ότι τα σώματά μας διαθέτουν τεράστια δύναμη, πέρα από ο, τι πιστεύουμε. Στις εννιά από τις δέκα περιπτώσεις προσβολής από κάποια ασθένεια, το σώμα αυτοθεραπεύεται , χωρίς να μας απασχολήσει εξωτερικά με ιδιαίτερα ενοχλητικά συμπτώματα και χωρίς ουδεμία εξωτερική παρέμβαση.

Εάν κανείς φροντίζει σωστά το σώμα του και τον ψυχικό του κόσμο, έχει ελάχιστες πιθανότητες να αρρωστήσει από καρδιά, καρκίνο ή άλλη «θανατηφόρα» ασθένεια.

Ακόμη περισσότερο, όταν κανείς αρρωσταίνει, μπορεί πάντοτε να βοηθήσει τον οργανισμό του να αναρρώσει , αξιοποιώντας τις εσωτερικές θεραπευτικές του δυνάμεις. Μια σημαντική μέθοδος είναι να αλλάξουν οι εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες που είχαν εξασθενήσει τον οργανισμό, όπως η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, κλπ. Από τη στιγμή που θα αλλάξουν οι ζημιογόνες συνθήκες, ο καρκίνος παύει να εξαπλώνεται και το σώμα αποκτά σταδιακά τη δύναμη να τον εξαφανίσει.

Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας κατά του καρκίνου: να μην προσπαθεί κανείς να τον «νικήσει» με εξωτερικά μέσα, αλλά να βοηθήσει το σώμα να ξεπεράσει τον καρκίνο από μέσα.

Υπάρχουν σήμερα πολυάριθμες επιλογές εναλλακτικών θεραπειών για τον καρκίνο. Άλλες είναι απλές και προσιτές οικονομικά, άλλες είναι πολύπλοκες και πανάκριβες. Συχνά, έχουν θεαματικά αποτελέσματα , όταν εφαρμοστούν με συνέπεια , ακόμη και στις πιο σοβαρές περιπτώσεις καρκίνου. Αλλά όλες αυτές οι εναλλακτικές θεραπείες , έχουν δυο κοινά χαρακτηριστικά σημεία. Βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να δυναμώσει και αποτοξινώνουν τον οργανισμό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Συνήθως περιλαμβάνουν δίαιτα πλούσια σε βιταμίνες, βιολογικά λαχανικά και φρούτα και αποφυγή κατανάλωσης χημικών τοξικών. Επίσης οι ασθενείς ενθαρρύνονται να μάθουν πώς να χαλαρώνουν και να βρίσκουν εσωτερική γαλήνη. Δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό : με προσευχή, με βαθιά χαλάρωση, με διαλογισμό, με την επαφή με τη φύση, με αγάπη και παρηγοριά από τους αγαπημένους τους... Σημασία έχει ότι αυτές οι ποιότητες, της υγιεινής διατροφής και της γαλήνιας συναισθηματικής ζωής, συνιστούν τις σταθερές της εναλλακτικής αντιμετώπισης του καρκίνου.

Σε τελική ανάλυση, ο καρκίνος εμφανίζεται όταν ο άνθρωπος έχει γίνει ένα σωματικό και ψυχικό ράκος. Ακόμη και όταν –σε σπάνιες περιπτώσεις- κάποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εκτέθηκαν σε έντονο στρες και σε τοξικό περιβάλλον για μεγάλο διάστημα και καταφέρνουν να απομονώσουν τα μηνύματα που τους στέλνει το σώμα τους και να πιστεύουν ότι είναι «καλά». Μέχρι , κάποια μέρα, να βρεθεί μια διόγκωση , ένα οποιοδήποτε καρκινικό σύμπτωμα και να αρχίσει ο εφιάλτης. Το κακό είχε όμως είχε ήδη γίνει, το στρες και τα τοξικά χημικά είχαν ήδη συσσωρευτεί στον οργανισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα υπολειτουργούσε, εδώ και καιρό. Μερικοί γιατροί πιστεύουν ότι ακόμη και το Aids αναπτύσσεται για παρόμοιους λόγους.

Ο καπνός και οι τροφές που είναι γεμάτες τοξίνες θεωρούνται από τις πιο καρκινογόνες ουσίες. Οι υπέρβαροι αναπτύσσουν πιο συχνά καρκίνο, επειδή ακριβώς καταναλώνουν υπερβολικές τροφές με περισσότερα λιπαρά γεμάτα τοξίνες. Άλλες πιθανές αιτίες καρκινογένεσης , αναφέρονται , κατά κοινή ομολογία, η ακτινοβολία, ο μολυσμένος αέρας, το μολυσμένο νερό, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, οι «οικιακές τοξίνες» , τα βιομηχανικά χημικά και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αν δεν θέλετε να εμφανίσετε καρκίνο , ή αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτόν, τα πράγματα, από πλευράς εναλλακτικής αντιμετώπισης, είναι μετρημένα κουκιά : πρέπει οπωσδήποτε να μειώσετε δραστικά την πρόσληψη των τοξικών ουσιών και να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικές μεθόδους.

Φυσική διατροφή και άσκηση , μαζί με εξάσκηση στη δύναμη του νου. Η πίστη και μόνο του ασθενή ότι θα θεραπευτεί, βοηθά σημαντικά την αποθεραπεία. Ο πανικός και η απαισιοδοξία μπορούν αντίθετα να αποβούν μοιραίες.

Who is Who

Η Αριάδνη Γερούκη είναι νομικός, διδάκτωρ Ιστορίας και διδάσκει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Επίσης διδάσκει διαλογισμό και χάθα γιόγκα στην Αρμονική Ζωή Θεσσαλονίκης και είναι σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ‘Yoga world’.

*τον τίτλο του άρθρου τον δανείστηκα από τον provocative τίτλο του βιβλίου του εναλλακτικού θεραπευτή Lothar Hirneise, που πρόσφατα εκδόθηκε στα γερμανικά (Sensel: Kernen, 2002). Βλέπε και Lynne McTaggart , “What Doctors Dont Tell You”, εναλλακτικό περιοδικό και ομότιτλο best seller βιβλίο στη Βρετανία.

24 comments:

Anonymous said...

Πολύ απίστευτα για να είναι αληθινά!?!

Τι απέγινε άραγε αυτό : http://news.pathfinder.gr/health/252424.html

Μάλλον κάτι σαν και αυτό:
http://www.2810.gr/index.php?gt=S&id=31338
το αποτέλεσμα :
http://www.2810.gr/index.php?gt=S&id=37737

Anonymous said...

ego eixa leuxaimia ksero pos einai
ton kseperasa edo kai 11 xronia me thn symbatikh iatrikh! 8erapeytika men apo thn leyxaimia dystyxos omos h xhmeio8erapia moy katestrepse ta kokkala exw kanei epembaseis se oles ths megales kleidoseis toy skeletoy moy. arage aksize to timhma poy plhrosa gia na parameino zontanos?

Fygasstonparadeiso said...

Συγχαρητήρια για το κείμενο!
εγώ το ψάχνω το θέμα και αυτό το κέιμενο με βοήθησε πολύ...δεν πρέπει να μένουμε όλοι εφυσυχασμένοι... πόσα πράγματα αγνούμε σαν απλοί άνθρωποι που είμαστε και πόσα ακόμα μας αποκρύπτουν...για ΄θέματα υγείας κυρίως....μόνο ο ΘΕΟΣ ΄ξέρει.. φυσικά το μεγαλύτερο ρίσκο το πέρνει ένας καρκινοπαθής πού βρίσκετε στο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίλημμα να σταματήσει τις χημιοθεραπείες και να στραφεί σε εναλλακτικές θεραπείες... χωρίς να ξέρει άν είναι το σωστό...

Anonymous said...

alli mia thewria synomwsias...
krima giati yparxoun k merikoi anthrwpoi pou einai pragmatika arrwstoi..

Magos said...

Καλά παιδιά αν τύχει σε εσάς, κάτι που απεύχομαι να κοιτάξετε να πάτε στον Δρ Χάμερ ή σε όποιον άλλον θέλετε θεωρητικό. Υπήρχε και στην Ελλάδα μια "κυρία" που είχε ένα βυζαντινό βιβλίο με πάσης φύσεως θεραπείες! Έλεος!!! Καλά κάνετε και γράφετε κάποια πράγματα, όμως, ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Ευχαριστούμε τον «ΜΑΓΟ» για τις καλοπροαίρετες συμβουλές του. Απο το κείμενό του καταλαβαίνουμε οτι δεν έχει ασχοληθεί με την πρακτική εφαρμογή των θεωριών του Δρ. Χάμερ. Του προτείνουμε να διαβάσει όλα τα άρθρα του Δρ. Χάμερ, να έρθει σε επαφή με όλα τα ινστιτούτα που εφαρμόζουν την θεωρία του και την κ. Γερούκη, που έγραψε σειρά άρθρων για τον Χάμερ και του πήρε και συνέντευξη(τα άρθρα της κατόπιν άδειας που μας έδωσε τα έχουμε δημοσιεύσει στο blog μας.
Επίσης θα θέλαμε την γνώμη του κ. Μάγου για το οτι το πανεπιστήμιο Χαϊλδερβέργης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία λέει, βάσει ερευνών του, οτι με την επίσημη ιατρική τελική - οριστική θεραπεία(γνωρίζουμε οτι υπάρχουν συνεχείς υποτροπές στους καρκινοπαθείς) θεραπεύονται μόνο το 2%, δηλαδή το 98% των άρρωστων απο καρκίνο πεθαίνουν μετα απο αλλεπάλληλες μεταστάσεις και σε βάθος χρόνου. Αν ο κ. Μάγος έχει περισσότερες γνώσεις απο το πανεπιστήμιο της Χαϊλδερβέργης δεν έχει παρα να μας το αποδείξει. Οπως επίσης να μας αποδείξει οτι αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Χάμερ δεν είναι αληθινά γιατί ο ίδιος και οι συν αυτώ ισχυρίζονται οτι έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Θα τον παρακαλούσαμε ακόμα να μας απαντήσει τι τον κάνει να είναι ευκολόπιστος στις δηλώσεις των φαρμακευτικών εταιρειών. Χιλιάδες ερευνητές καταγγέλουν τις φαρμακευτικές εταιρείες, τις μεθόδους και τους σκοπούς τους. Είμαστε ερευνητές ή οπαδοί του οικονομικού κατεστημένου; Ελεος! Θέλουμε αποδείξεις. Δεν φανατιζόμαστε ουτε για τη μια μεριά ουτε για την άλλη. Θέλουμε να κάνουμε αμερόληπτη έρευνα αλλά με αποδείξεις.

Υ.Γ: Μας ενδιαφέρει να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την κυρία που έχει βιβλίο «βυζαντινών» συνταγών. Πρώτη φορά την ακούμε.

marvina7 said...

MALAKIES.AN ARRWSTHSEI H MANA SOU,MHN THN PAS STO NOSOKOMEIO NA THS KANEIS XHMEIOTHERAPEIA,AS'THN NA PETHANEI STO SPITI.
KATHESTE K KANETE TOUS GIATROUS K ARADIAZETE ENA SWRO MALAKIES.PWS PERIMENEIS NA ANTIDRASEI O SUGGENHS TOU ANTHRWPOU POU MONO H XHMEIOTHERAPEIA TON SWZEI?EGW AN SE EIXA MPROSTA MOU THA SE EFTUNA STH MOURH POU KANEIS K PNEUMA OTI H GH EINAI EPIPEDH,ZWO.
PHGAINE MWRH HLITHIA K KANE MIA VOLTA ASTA ANTIKARKINIKA K DES POSOI ANTHRWPOI EXOUN NIKHSEI TON KARKINO ME TIS XHMEIOTHERAPEIES,POSA PAIDAKIA 5 K 10 XRONWN.
DINOUME ENA SWRO LEFTA SE MALAKIES K THA MAS PEIRAXEI H XHMEIOTHERAPEIA,VLEPEIS ALLH LUSH H MHPWS O KARKINOS EINAI IWSH K PERNAEI ME ANTIVIWSH?
ANTE ANOIXE KANENA VIVLIO NA XESTRAVWTHEIS K PHGAINE LUSE KANENA STAUROLEXO GIATI TO MUALO SOU OUTE KAN UPARXEI,OUTE KAN.

marvina7 said...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΜΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Κ ΑΣ'ΤΗΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.
ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΝΕΥΜΑ ΘΡΑΣΣΥΤΑΤΕ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΑ Κ ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Κ ΠΟΣΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ.
ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ,ΖΩΑ.

Χημειοθεραπεία said...

Θεωρείες υπάρχουν πολλές.
Ένας καρκινοπαθής δεν έχει την πολυτέλεια του πειραματισμού ...

Εδώ υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες με τα υπερ και τα κατά της χημειοθεραπείας.
http://karkinos24.gr/index.php/xhmeiotherapeia

Ελπίζω να σας ενδιαφέρει.

Anonymous said...

Σίγουρα υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες και κουκουλώνονται, ακόμα και με δολοφονίες, χάριν των συμφερόντων. Διαβάστε αυτό.
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/03/blog-post_12.html

Θέλω να τονίσω δύο σημεία:
1. Το ποσοστό επιτυχίας της χημειοθεραπείας δεν είναι 10%. Είναι πολύ μεγαλύτερο. Ας είμαστε λογικοί. Δείτε γύρω σας. Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν την θεραπέια τους και ζούν πολλά και καλά χρόνια.

2. Αν ο καρκίνος σου χτυπήσει την πόρτα, όπως την δική μου, δεν υπάρχει χρόνος ούτε διάθεση για δοκιμές. Πάς σε ότι πιο σίγουρο έχεις.
Λάβετε υπ όψιν σας οτι μιλάμε για καρκίνο, όχι για κρυολόγημα.
Κανένας δεν σε εμποδίζει να δοικιμάσεις παράλληλα και κατι άλλο.
Μην βλέπετε αυτό το δημοσίευμα σαν οδηγίες καταπολέμησης του καρκίνου. Αλλά σαν πληροφορία για τις απαιτήσεις μας απο το κράτος.
Θέλουμε ένα κράτος που θα προστατεύει και θα θεραπεύει τον πολίτη, όχι να τον σκοτώνει για τα συμφέροντα.
ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ said...

Συγχαρητήρια. Η αλήθεια θα επικρατήσει, απέναντι στο κατεστημένο της μαφίας με τις λευκλές στολές και τα θύματα τους, που την υπερασπίζονται. Και οι εβραίοι κάπως έτσι πηγαίναν στους φούρνους. Ο δρ. Χάμερ είναι στη Νορβηγία και δέχεται δωρεάν κόσμο. Στην Ελλάδα πια διαδίδεται η μέθοδος και έχουν θεραπεία όσοι θελήσουν. Κρατάτε δυνατά απέναντι στα εγκλήματα της κλασσικής ιατρικής.

Anonymous said...

www.youtube.com/watch?v=HUsOvEFEZx4

www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17574&subid=2&pubid=6323625

Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα

Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA".

Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

"Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι... Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ' εμάς" τόνισε ο υπουργός.

Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: "Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή... Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, "το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα".

Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι' αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

"Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού".

Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

Επισης : www.xrimaonline.gr/141575/paixnidi-thanatoy-me-karkinofarmaka

Παιχνίδι θανάτου με «καρκινοφάρμακα»

Aναδημοσίευση απο την εφημερίδα ΧΡΗΜΑ PLUS του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2012

Anonymous said...

1. Το ποσοστό επιτυχίας της χημειοθεραπείας δεν είναι 10%. ????
χα χα χα χα !
Είναι πολύ μεγαλύτερο. ?????
χα χα χα χα !χα χα χα χα !
Ας είμαστε λογικοί. Δείτε γύρω σας. Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν την θεραπέια τους και ζούν πολλά και καλά χρόνια. ?????
χα χα χα χα !χα χα χα χα !
χα χα χα χα !χα χα χα χα !
χα χα χα χα !χα χα χα χα !

ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ?

ΠΩΣ ΤΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΓΙΑ ΚΥΤΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΛΟΙ...

ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ !
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ PDF STH ΣΕΛΙΔΑ 17
το εκανα κοπι-παστ στα αγγλικα

www.tbyil.com/VCU_Cancer_Center_Report.pdf

Αλλα και παλι δεν λεει τιποτα, θα επρεπε να λεεI περισσοτερα απο τα αισχη τους, ολους μας εχουνε υπνωτισμενους το Φαρκευτικο καρτελλ

Ειναι ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλα τα λεφτα Κωστακη !

Unrealistic or uneducated demands for benefit
Give truthful information
Breast Cancer, fourth line chemotherapy
What is my chance of being alive at one year if I take chemotherapy, or do best supportive care such as hospice? Without chemotherapy, about 5 of 100 women would be alive at one year. With chemotherapy, about 10 of 100 women would be alive at one year.
The average woman with breast cancer treated with “fourth line chemotherapy ” lived about 5 months.
Half will do better, half worse.
What is the chance of my being cured by chemotherapy?
In this setting, there is no chance of cure.
The goal may change to controlling the disease and any symptoms for as long as possible. You may want to talk with your doctor about your own chances and goals of therapy....

Anonymous said...

Δεν λετε κατι, τους επιστημονες τους συμφερει να βρεθει το φαρμακο του καρκινου η οχι? Οι 9,5 στους 10 θα πουνε οχι για να παιρνουνε λεφτα για πειραματα!Και αν παθει καρκινο ο φαρμακοβιομηχανος η ο επιστημονας???Ποσοι γιατροι πεθαναν απο καρκινο!!

Anonymous said...

ΤΟ 75% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ !!!!


Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, λόγω των ολέθριων επιπτώσεών της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα, και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίαςτης.
Σύν τοις άλλοις μόνο το 2 στα 4% όλων των καρκίνων έχουν ανταποκριθεί στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύονται οτι ωφελούν στην παράταση της ασθένειας ,όμως συνταγογραφείται σε όλα τα επίπεδα για σχεδόν κάθε είδος καρκίνου.

Δημοσκοπήσεις που έγιναν απο καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill σε 118 γιατρούς, οι οποίοι είναι όλοι οι εμπειρογνώμονες για τον καρκίνο.
Ζήτησαν από τους γιατρούς να φανταστούν ότι πάσχουν από καρκίνο και να επιλέξουν μέσα από έξι διαφορετικές "πειραματικές" θεραπείες.Οι γιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν την επιλογή της χημειοθεραπείας, αλλά είπαν ότι δεν θα επιτρέψουν ούτε στα μέλη των οικογενειών τους να περάσουν από αυτή την διαδικασία.
Οι έρευνες αυτές έχουν μια βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείες στο μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής κοινωνίας, ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, που τις χρησιμοποιούν περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους γιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς, κι έτσι αυξάνεται ο αριθμός ασθενών που στρέφονται σε φυσικές θεραπείες, με τρόπους που θεραπεύονταν στις αρχές της δεκαετίας του 1900, πριν από την αναλαμπή της διεφθαρμένης ιατρικής, των φαρμάκων, και της ακτινοβολίας.


Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται κυρίως όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν τις χημικές ουσίες από τα τρόφιμα, το πόσιμο νερό, εμβόλια μολυσμένα με χημικά, τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Η χημειοθεραπεία γεμίζει τον οργανισμό με φρικιαστικές τοξίνες. Οι γιατροί και οι επιστήμονες το ξέρουν, αλλά επειδή οι ​​παράνομοι από το FDA γιατροί συνταγογραφούν και δεν προτείνουν βιταμίνες, συμπληρώματα, βότανα, και σούπερ-τροφές, η χημειοθεραπεία εξακολουθεί να "συνιστάται.

Ο τρόπος για να νικήσετε τον καρκίνο είναι να αποτοξινωθεί το σώμα σας και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Αν πχ ένα ηλικιωμένο άτομο είχε τραυματιστεί στο δάχτυλο του ποδιού, θα χρειαζόταν μια κρύα κομπρέσα για να τον βοηθήσει να θεραπευτεί, θα έβαζε το πόδι σε παγωμένο νερο κατ 'επανάληψη για ημέρες, και στη συνέχεια, θα περίμενε το δάχτυλο του ποδιού να θεραπεύτει.
Οι γιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείας, (είναι πραγματικά!)
Οι γιατροί αναγκάζονται να σιωπούν, διαφορετικά θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο επάγγελμα.

Η χημειοθεραπεία παρουσιάζει ελάχιστη επιτυχία στους όγκους που εμφανίζονται στο παχύ έντερο, τους πνεύμονες και το στήθος, όπως τεκμηριώνεται κατά την τελευταία δεκαετία, όμως με κάποιο τρόπο οι γιατροί εξακολουθούν να προωθούν την διαδικασία της χημειοθεραπείας για να εξαλείψουν τους όγκους των κακοήθων νεοπλασιών στις περιοχές του σώματος.

Θα μπορούσε άραγε να είναι κάποια ακραία σύμπτωση το γεγονός ότι παρόλο που το 75% των γιατρών αρνούνται την χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους και τα μέλη των οικογενειών τους, να την επιβάλλουν ακόμα στο 75% των ασθενών τους; Η δαπανηρή τιμή της χημειοθεραπείας και οι μίζες των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών κραυγάζουν την απάντηση "όχι".

Στην καλύτερη περίπτωση, η χημειοθεραπεία θα πρέπει να θεωρείται εναλλακτική θεραπεία, αλλά για πάνω από 70 χρόνια η αλλοπαθητική ιατρική έχει διαστρεβλωθεί στην αντίληψη του κοινού, δηλαδή η παραδοσιακή ιατρική, έτσι, αν ο μη γένοιτο συμβεί σε σας μια τέτοια περίπτωση και ο γιατρός σας προτείνει χημειοθεραπεία.....ρωτήστε τον εάν θα έκανε το ίδιο πράγμα στον εαυτό του, η στα μέλη της οικογένειας του.

http://www.i-diadromi.gr/2013/01/blog-post_2133.html#ixzz2efnt5xoJ

Anonymous said...

ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ !!!!

ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ !!!

Στις1/24/2013 07:52:00 μ.μ.

Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας. Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.

Μπορείτε να το αποκαλέσετε «η καπνισμένη κάνη», που αποδεικνύει, μια για πάντα, την πλήρη απάτη της συμβατικής βιομηχανίας του καρκίνου. Δεν είναι μόνο η χημειοθεραπεία, η τυπική μέθοδος της θεραπείας του καρκίνου σήμερα, μια πλήρης πτώση βασισμένη στα συμπεράσματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι επιζήμια για τους ασθενείς με καρκίνο. Τα ευρήματα σοκ δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Nature Medicine, και που όπως είναι αναμενόμενο, αγνοούνται από την επικρατούσα επιστημονική κοινότητα, τονίζουν με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο πώς η χημειοθεραπεία αναγκάζει τα υγιή κύτταρα να απελευθερώσουν μια πρωτεΐνη που ταΐζει τα καρκινικά κύτταρα, αναγκάζοντας τα να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η χημειοθεραπεία προτρέπει τα υγιή κύτταρα στην απελευθέρωση WNT16B, μία πρωτεΐνη η οποία βοηθά και προωθεί την επιβίωση και την αύξηση των καρκινικών κυττάρων. Η χημειοθεραπεία βλάπτει επίσης οριστικά το DNA των υγιών κυττάρων, μια μακροπρόθεσμη ζημία που εμμένει πολύ αφότου σταματήσει η χημειοθεραπεία. Αυτή η συνδυασμένη δράση καταστροφής των υγιών κυττάρων και η προώθηση καρκινικών κυττάρων τεχνικά κάνει την χημειοθεραπεία περισσότερο πρόκληση ενός καρκινογόνου πρωτοκόλλου από ένα πρωτόκολλο θεραπείας του καρκίνου Η "WNT16B, όταν εκκρίνεται, αλληλεπιδρά με τα καρκινικά κύτταρα όγκων και τα αναγκάζει να αναπτυχθούν, να εισβάλλουν, και το σημαντικότερο, να αντιστέκονται στη μετέπειτα θεραπεία», εξήγησε ο ομο-συντάκτης της μελέτης Peter Nelson από το ερευνητικό κέντρο καρκίνου του Fred Hutchinson στο Σιάτλ στην Ουάσιγκτον, σχετικά με τα ευρήματα, τα οποία ονόμασε «εντελώς απροσδόκητα." "Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι οι ζημιογόνες απαντήσεις στα καλοήθη κύτταρα ... μπορούν να συμβάλλουν άμεσα στην ενίσχυση της κινητικής ανάπτυξης του όγκου », πρόσθεσε ολόκληρη η ομάδα για αυτό που παρατήρησαν.

Η αποφυγή της χημειοθεραπείας βελτιώνει τα αποτελέσματα για την υγεία, υποδεικνύει η έρευνα
Αυτό σημαίνει, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, ότι η όλη διαδικασία της χημειοθεραπείας είναι εντελώς άχρηστη, και είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά επιζήμια για ασθενείς με καρκίνο. Όποιος ψάχνει για μια πραγματική θεραπεία θα πρέπει να αποφύγει τη χημειοθεραπεία, με άλλα λόγια, να ακολουθήσει μια εναλλακτική διαδρομή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διερεύνηση εναλλακτικών θεραπειών, όπως η θεραπεία Gerson ( http://gerson.org/gerpress/the-gerson-therapy/ ), ή την αξιολόγηση των αντικαρκινικών τροφίμων και θρεπτικών συστατικών, όπως το διττανθρακικό νάτριο, η κουρκούμη, υψηλής δόσης βιταμίνης C, και βιταμίνη D. "Όποιοσδήποτε χειρισμός κάνουμε στους όγκους μπορεί να αποβεί μοιραίος για την αύξηση του αριθμού των όγκων και να γίνει πιο μεταστατικός, το οποίο αυτό σκοτώνει τους ασθενείς στο τέλος της ημέρας,» παραδέχτηκε ο Δρ Raghu Kalluri, συγγραφέας μιας παρόμοιας μελέτης που δημοσιεύθηκε πέρυσι στο περιοδικό 'Cancer Cell . . Αυτή η συγκεκριμένη μελέτη διαπίστωσε ότι τα φάρμακα του καρκίνου, που ωθούνται χαρακτηριστικά παράλληλα με τη χημειοθεραπεία, αναγκάζουν τους όγκους να αναπαραχθούν με μεταστάσεις.

Vagedim/atheatignosi.gr

Anonymous said...

What is the chance of my being cured by chemotherapy?
In this setting, there is no chance of cure.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ, Η ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ?

What is the chance of my being cured by chemotherapy?
In this setting, there is no chance of cure.

ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, Η ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ "ΨΕΜΜΑΤΑΚΙΑ" ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ?

What is the chance of my being cured by chemotherapy?
In this setting, there is no chance of cure.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ PDF STH ΣΕΛΙΔΑ 17

www.tbyil.com/VCU_Cancer_Center_Report.pdf

Anonymous said...

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ

http://www.katohika.gr/2013/01/ximiotherapia-apati.html

Ανώνυμοςείπε... εχασα την μαμα. μου εχτες 54 χρονων απο αυτη την κωλοαρρωστια ειμαι απιστευτα χαλια. οι κωλοχημειοθεραπειες δεν κανουν τιποτα κανουν τον καρκινο ανθεκτικοτερο 25 Ιανουαρίου 2013 - 3:03 μ.μ.


Ανώνυμοςείπε... Και εγώ φίλε μου την περιμένω από στιγμή σε στιγμή με καρκίνο στο πάγκρεας έκανε μια χημειοθεραπεία και από εκείνη την στιγμή την πήρε οκατήφορος Ραγδαία επιδείνωση.... Κουράγιο φίλε μου. 26 Ιανουαρίου 2013 - 9:09 π.μ.


Ανώνυμοςείπε... Και εγώ φίλε μου από.στιγμή σε στιγμή την χάνω με καρκίνο στο πάγκρεας και μεταστάσεις στο.συκώτι καθώς έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία την πήρε ο κατήφορος χειρότερα έγινε...κουράγιο φίλε μου. ......να είσαι καλά μα την θυμάσαι ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ 26 Ιανουαρίου 2013 - 10:56 π.μ.


ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ,
ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ

ΝΑ ΔΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ :

ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ !

ΦΙΛΟΙ !

ΓΕΙΤΟΝΕΣ !

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !

Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ !!!!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ !!!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ
ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ... "ΕΠΙΔΗΜΙΑ Η1Ν1" ...

Anonymous said...

Αγαπητη μου κυρια "MarshiaCy" !

Δεν χρειαζετε ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ οτι γραφω !

Δειτε μονο το τι κανουνε ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΣ τα ψευτο-χημειο-θεραπευτικα δηθεν φαρμακα ...

Διαβαστε τι τραβανε ΟΙ υγιεις !!! ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ που τα προετοιμαζουν τα φαρμακα για να δοθουνε στους ασθενεις !!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
ΕΑΝ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΠΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...για ΄θέματα υγείας κυρίως....μόνο ο ΘΕΟΣ ΄ξέρει..

εαν θελει κανεις να στραφεί σε εναλλακτικές θεραπείες, ας δει και το "INTEGRATIVE ONCOLOGY"

Anonymous said...


Οι εργαζόμενοι εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις που διαπιστώνουν καθημερινά, εκφράζουν την ανησυχία τους και για μακροχρόνια προβλήματα όπως ..... καρκινογένεση,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα οποία δε μπορούν να υπολογισθούν ακόμη......



Χημειοθεραπείες έγκλημα στον Ευαγγελισμό! Γιατί λιποθυμούν οι εργαζόμενοι;

11/09/2013

Νοσηλεύτριες λιποθυμούν, βγάζουν εξανθήματα, έχουν δύσπνοιες και δυσφορία

Σε απλούς θαλάμους χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, πραγματοποιούνται στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό οι χημειοθεραπείες των καρκινοπαθών.

Αντί να γίνονται στον υπερσύγχρονο ειδικό διαθέσιμο χώρο όπου γίνεται απαγωγή των επικίνδυνων σωματιδίων των φαρμάκων της χημειοθεραπείας. Όλα αυτά λόγω έλλειψης προσωπικού που δεν επιτρέπει στον ειδικό θάλαμο να ανοίξει.

Συνέπεια είναι να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην υγεία των εργαζομένων που κάνουν την αραίωση των φαρμάκων.

Σύμφωνα με το Σωματείο των Εργαζομένων του νοσοκομείου, εδώ και καιρό νοσηλεύτριες λιποθυμούν, βγάζουν εξανθήματα, έχουν δύσπνοιες και δυσφορία γεγονός που αποδίδεται ευθέως από το Σωματείο στις επιπτώσεις από τα χημικά των φαρμάκων.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει: “Η παρασκευή των διαλυμάτων (αραίωση των φαρμάκων) απαιτεί ειδικούς χώρους, ασφαλή μηχανήματα με φίλτρα και απαγωγή των επικίνδυνων σωματιδίων, απαιτεί κεντρικό χώρο στο Νοσοκομείο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Σε επτά τουλάχιστον τμήματα γίνεται η παρασκευή των διαλυμάτων. Σε αρκετούς απ αυτούς χωρίς κανένα μέτρο προστασίας! Σε άλλους υπάρχουν πεπαλαιωμένα μηχανήματα με συχνές βλάβες. Πλήττεται βάναυσα η υγεία μας”.

Οι εργαζόμενοι εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις που διαπιστώνουν καθημερινά, εκφράζουν την ανησυχία τους και για μακροχρόνια προβλήματα όπως καρκινογένεση, τα οποία δε μπορούν να υπολογισθούν ακόμη.

Και το ζήτημα είναι ότι υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες ειδικός κεντρικός χώρος στο φαρμακείο του Νοσοκομείου με ειδικό εξοπλισμό, αλλά απουσιάζουν φαρμακοποιοί που θα τον λειτουργήσουν.

Το σωματείο των εργαζομένων αναμένεται να διανείμει ειδικά έντυπα για να ενημερώσει τους νοσηλευόμενους ασθενείς του Ευαγγελισμού για τη δραματική κατάσταση που βιώνουν.

Anonymous said...


ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ : ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ...

Η χημειοθεραπεία σκοτώνει τους εργαζομένους του ΕΣΥ

Έντυπη Έκδοση Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία,

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=386140

Ούτε οι βασικοί κανόνες ασφαλείας τηρούνται στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω έλλειψης κατάλληλων υποδομών και πόρων, κατά τη διάλυση των εξαιρετικά τοξικών φαρμάκων.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που προκαλούνται στο προσωπικό απλώς δεν καταγράφονται...

.........

Ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή στα χέρια των εργαζομένων των δημόσιων νοσοκομείων είναι -όπως φαίνεται- τα φάρμακα της χημειοθεραπείας.

Στα περισσότερα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα δεν τηρούνται καν οι βασικοί κανόνες ασφαλείας κατά τη διάλυση των εξαιρετικά τοξικών αυτών φαρμάκων, με συνέπεια να καταγράφονται σοβαρά προβλήματα υγείας στο προσωπικό που απασχολείται στα ογκολογικά τμήματα.

.........

Μια σταγόνα αρκεί (!!!!!!!!!!!!)

«Αν ξεφύγει έστω μία σταγόνα του φαρμάκου στο περιβάλλον, διαχέεται σε τουλάχιστον 100 κυβικά μέτρα αέρα», περιγράφει ο πρόεδρος της ΕΝΕ Δημήτρης Σκουτέλης.

.........

«Οι συνέπειες στην υγεία των εργαζομένων είναι αμέτρητες, αλλά επισήμως δεν καταγράφονται.

Μπορούμε να μιλάμε μόνο με ενδείξεις, γιατί δεν υπάρχουν και γιατροί εργασίας στους χώρους, για να καταγράφουν επίσημα τις επιπτώσεις.

Αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι οι εργαζόμενοι εμφανίζουν από ξηροδερμία και τριχόπτωση μέχρι ξηροφθαλμία και δερματικά εγκαύματα.

Υπάρχουν βέβαια και νοσηλεύτριες που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, γεγονός που το αποδίδουμε στις συνέπειες των χημειοθεραπευτικών φάρμακων.

Υπάρχει καταγγελία για μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής ότι νοσηλεύτρια γέννησε βρέφος με φωκομέλεια (σ.σ. απουσία των άκρων κατά τη γέννηση)», σημειώνει ο γ.γ. της ΕΝΕ, Αρης Δάγλας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι φοβούνται να κάνουν χημειοθεραπείες για να μην έχουν επιπτώσεις,

......

Αλλωστε, ξέρουν καλά τι μπορεί να συμβεί. «Αν το φάρμακο πέσει σε μάρμαρο, αφήνει ανεξίτηλο χρώμα», εξηγεί ο κ. Δάγλας

( !!!!!!!!!!!!!!!!! )

KAI συνεχίζει: «Φανταστείτε ότι υπάρχουν νοσοκομεία όπου η διάλυση των σκευασμάτων γίνεται μέσα σε απλούς νεροχύτες ή κάτω από τα ερκοντίσιον,
......
......

Anonymous said...

Η ΧΕΙΜ/ΘΕΡΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ .ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ . ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ . ΜΕΧΡΙΣς ΟΤΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ! Ο ΖΩΝ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ ΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ. Λεμφομα μη Χ0τζκιν εχω.

nikostax said...

Εχασα τον πατέρα μου προχτες.....μέσα σε 37 μέρες....πουτανα αρρώστια...εννοείται οτι δεν τον έβαλα να κανει χημειες...Πήγα σε εναν ογκολογο και μόλις είδα τα ζομπι να πηγαινοέρχονται στην τουαλέτα πήρα δρόμο....δεν ξέρω αν η σόδα με το Λεμονι ή το βότανο άτεκνο ή η βιταμίνη β17 ή ο χυμός απο παντζαρι-μηλο-καροτο που του έδινα γιατί στον δικο μου πατερα δεν έπιασαν άλλα έχω να πω σε κάποιον άλλον που τυχαία θα βρει αυτό το άρθρο (όπως και εγώ) οτάν μαθει οτι κάποιος δικός του χτυπήθηκε απο αυτήν την πουτανα την αρρώστια, να μην το βάλει κάτω και να έχει πίστη,κουράγιο και ελπίδα μέχρι την τελευταία στιγμη....

Anonymous said...

Την παρακάτω εξωφρενικά ανυπόστατη θεωρία συνομωσίας, που έχει τον απίστευτο αριθμό των 5 θεάσεων εδώ και ενάμισι έτος, την γνωρίζει κανείς;
Τείνω να πιστεύω ότι το Brighteon δεν είναι και τόσο ελεύθερο ως βιντεοπλατφόρμα. Πέφτει πολύ μπλοκάρισμα στα σχόλια.
Δες το βίντεο:
www.brighteon.com/dashboard/videos/332f8f79-87cb-480e-ab31-2cfdf86d2315

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails