Tuesday, June 5, 2007

Το "ανεξάρτητο" Hollywood!

Αστέρες του Hollywood αποδοκιμάζουν το Nasrallah.





Μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας κινηματογράφου του Hollywood και διακεκριμένοι κινηματογραφικοί αστέρες υπέγραψαν δήλωση, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Hollywood Reporter, στους Los Angeles Times και στην εφημερίδα Variety, στην οποία κατηγορούν τη Hamas και τη Hezbollah για τρομοκρατικές ενέργειες στη Μέση Ανατολή, για τον πόλεμο στο Λίβανο και για τους θανάτους αμάχων.

Ανάμεσα στους υπογράφοντες περιλαμβάνονται οι εξής: ο Sylvester Stallone, ο James Woods, ο Bruce Willis, ο σκηνοθέτης Ridley Scott, η τενίστρια Serena Williams, η Nicole Kidman, ο Michael Douglas, ο Dennis Hopper, ο William Hurt, ο Josh Malina, η Kelly Preston, ο Danny DeVito, ο Don Johnson και ο μεγιστάνας των ΜΜΕ Rupert Murdock.

Από την έναρξη του πολέμου, το Ισραηλινό Προξενείο στο Λος Άντζελες ενεργοποιήθηκε με σκοπό τη στράτευση αστέρων του Hollywood που θα εξέφραζαν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο Ehud Danoch, ο Γενικός Πρόξενος, συγκρότησε μια ομάδα με Ισραηλινούς σκηνοθέτες και παραγωγούς του Hollywood - Arnon Milchan, David Matalon, Avi Arad, Danny Dimbort και Avi Lerner – οι οποίοι θα προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν την υποστήριξη και άλλων.

Η δήλωση ανέφερε ότι, αν δεν σταματήσει η τρομοκρατία στον κόσμο, θα κυριαρχήσει το χάος και θα συνεχίσουν να πεθαίνουν άμαχοι. Η δήλωση ζητούσε να δοθεί ένα τέλος στην τρομοκρατία με οποιοδήποτε τίμημα.

Ο Πρόξενος Danoch συνεχίζει τις δραστηριότητές του και την Τετάρτη ενημέρωσε τους επικεφαλής του Πρακτορείου William Morris για τα πρόσφατα γεγονότα στο Λίβανο.

Ο ηθοποιός Adam Sandler ήταν παρών σε μια από τις ενημερώσεις του Προξενείου και, όταν αυτή τελείωσε, ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει USD 100,000 στα παιδιά του βορρά και του νότου ενώ περίπου 400 παιχνίδια Playstation, αγορασμένα από τον ηθοποιό, αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες ημέρες στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Ιερουσαλήμ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails