Friday, June 1, 2007

Δόκτορος ΧΑΜΕΡ η συνέχεια…

Απο την Αριάδνη Γερούκη


Πριν προχωρήσω στα τελευταία «νέα» σχετικά με τον Δρ. Χάμερ , ο οποίος έχει άδικα καταδικαστεί και παράνομα φυλακιστεί (18 Οκτωβρίου 2004, γαλλικές φυλακές του Σαμπερύ), εξαιτίας των ρηξικέλευθων και πρωτοποριακών θεωριών του για την εναλλακτική αντιμετώπιση του καρκίνου, (βλέπε σχετικό άρθρο μου στο ΖΕΝΙΘ , τεύχος ….), θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους αναγνώστες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και έστειλαν τις επιστολές, τις απορίες και τα σχόλιά τους. Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Δρ. Χάμερ χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας, ώστε να μπορέσει να βγει στο φως η «Νέα Ιατρική» του και να ευεργετηθούν έτσι εκατομμύρια πάσχοντες και οι οικογένειές τους.

Το ΖΕΝΙΘ από τη πλευρά του, θα συνεχίσει να σας ενημερώνει και να σας «προβληματίζει» για οτιδήποτε «σκοτεινό» συμβαίνει σε αυτό το , καφκικών διαστάσεων, ιατρικό-δικαστικό θρίλερ, που δυστυχώς, εκτός από τον ίδιο τον γιατρό Χάμερ , θυματοποιεί και τους χιλιάδες ασθενείς που εξακολουθούν , από άγνοια , να καταφεύγουν στις καταστροφικές χημειοθεραπείες…

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

  • Στις 17 Μαρτίου 2005 , γίνεται διαδικτυακά γνωστό ότι επίκειται η αποφυλάκιση του Δρ. Χάμερ , για να αποφευχθεί (σύμφωνα με την οργάνωση της Νέας Ιατρικής), η προγραμματισμένη επίσημη εξέταση της θεωρίας του από το γαλλικό Cour de Cassation
  • Στις 21 Μαρτίου, γνωστοποιείται ότι ο Δρ. Χάμερ, αφού ετοίμασε τα πράγματά του (στις 19 Μαρτίου) και ενώ έξω τον περίμενε η σύντροφός του, μαζί με φίλους, ειδοποιείται τη τελευταία στιγμή από τον διευθυντή της φυλακής «ότι το υπουργείο δικαιοσύνης… άλλαξε γνώμη» (!)
  • Στις 6 Απριλίου αρχίζει διεθνής καμπάνια, για την προσωρινή τριήμερη άδεια εξόδου του , ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί στις 14-15 Μαΐου 2005 στο Α’ Διεθνές Συνέδριο για την Εναλλακτική Αντιμετώπιση του Καρκίνου στη Μαδρίτη. Η ειρωνεία είναι ότι όλο το event το είχε οραματιστεί προετοιμάσει ο ίδιος επί πολλά χρόνια. Συμμετέχοντες , περίπου 2000 ειδικοί , από όλο τον κόσμο (ογκολόγοι, παθολόγοι, βιολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, ακτινολόγοι κλπ). Επιστολές από Ευρώπη και Αμερική πλημμυρίζουν το γραφείο του γάλλου εισαγγελέα M. Jeannoutot , στο εφετείο του Σαμπερύ , αλλά τον αφήνουν ασυγκίνητο.
  • Στις 14 Μαΐου γίνεται μαζική εκδήλωση 1200 ατόμων, ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή του και την επίσημη αναγνώριση της Νέας Ιατρικής από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου τουTobingen, στη Γερμανία.
  • Παράλληλα, την ίδια ημέρα, κατά τη διάρκεια του Πρώτου Διεθνούς Συνεδρίου για την εναλλακτική αντιμετώπιση του Καρκίνου, στη Μαδρίτη, ονομάζεται επίσημα ο Δρ. Χάμερ ως υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής… «για την θεμελιώδη συνεισφορά του στην παθογένεση και τη θεραπεία του καρκίνου»!
  • Στις 17 Μαΐου ο Δρ. Χάμερ κλείνει τα εβδομήντα μέσα στο κελί του.
  • Η διεύθυνσή του φυλακή , για όποιον θέλει να του γράψει στα αγγλικά ή γαλλικά , είναι η εξής:

Monsieur Docteur

Geerd R. Hamer

No d’Ecrou 334 750 D 5

M.A. de Fleury Merogis

7, avenue de Peupliers

F-91705 Ste. Genevieve de Bois

France

  • Θυμίζω ότι δεν κυκλοφορεί στα ελληνικά το έργο του, αλλά όποιος αναγνώστης ενδιαφέρεται για μια πρόχειρη ελληνική μετάφραση της Νέας Ιατρικής, ας απευθυνθεί στο ΖΕΝΙΘ και θα του σταλούν φωτοτυπίες.

Δρ. Αριάδνη Γερούκη

email: ariadni_g@hotmail.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails