Wednesday, June 20, 2007

Αλβανοί-ανέκαθεν εναντίον μας.

Κατηγορούν τους έλληνες οτι είναι ρατσιστές και φασίστες, επειδή διαμαρτύρονται μερικές φορές οτι οι Αλβανοί ευθύνονται για πολλά κακά της σημερινής κοινωνίας.
Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άνευ όρων υποστηρικτές των αλβανών(και όχι Βορειοηπειρωτών)οτι η φυλή αυτή ουδέποτε εστάθη στο πλευρό των του ελληνικού έθνους στις μάχες που έδωσε.Αντίθετα υπηρέτησε τον εχθρό αφού πρώτα είχε ταχθεί ολοκληρωτικά στο πλευρό του.














Μερικές απο τις ενέργειες αυτές των αλβανών εναντίον της Ελλάδα,που ελάχιστοι πολιτικοί σήμερα αναφέρουν, είναι οι παρακάτω:
-Κατά τον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο(1912-1913) οι Αλβανοί Μουσουλμάνοι πολέμησαν για την υπεράσπιση των τουρκικών συμφερόντων,κυρίως στη Δυτική Μακεδονία και Ηπειρο.
-Οι Μεγάλες Δυνάμεις στο Λονδίνο έθεσαν την ακεραιότητα της Αλβανίας υπο την εγγύησή τους(σήμερα όπως και τότε οι Αλβανοί υποστηρίζουν και ευχαριστούν τις ΗΠΑ).
-Το 1939 οι τα ιταλικά στρατεύματα αποβιβάζονται στο Δυρράχιο και ο αλβανικός λαός στην πλειοψηφία του υποδέχεται τους Ιταλούς στρατιώτες σαν απελευθερωτές.
-Την ίδια περίοδο ο αλβανικός τύπος αρθρογραφεί εναντίον της Ελλάδας.











-Την πολιτική αυτή την ακολουθεί βάση των ιταλικών προτροπών αλλά και λόγω φυλετικών και θρησκευτικών παραδόσεων.
-Τάγματα Φασιστικής πολιτικής συστήνονται τάγματα Φασιστικής Πολιτοφυλακής απο Αλβανούς και στη συνέχεια συστήνονται ειδικές μονάδες ανταρτών αλλά και τάγματα που θα αντιμετώπιζαν τους Έλληνες στις κοιλάδες και στις διαβάσεις.
Οι Αλβανοί λοιπόν ποτέ δεν στάθηκαν στο πλευρό μας,σε αντίθεση με εμάς που τους αφήσαμε στη κυριολεξία μέσα απο την οικονομία μας να αναπτυχθούν και να ξεφύγουν απο την τραγική κατάσταση που αυτοί δημιούργησαν πριν μερικά χρόνια.
Τη στιγμή αυτή συνεχίζουν να προκαλούν με τις κινήσεις τους.
Αλήθεια όμως φταίνε οι Αλβανοί ή κάποιοι "προοδευτικοί" που τρέχουν να τους βγάλουν απο το αστυνομικό τμήμα ενώ προηγουμένως έχουν βρεθεί στο αμάξι τους όπλα και ναρκωτικά;
Γιατί κύριοι προοδευτικοί δεν τρέχετε και για τους Ελληνες όταν βρίσκονται σε παρόμοιες περιπτώσεις;
Γιατί τόσο αγάπη και συμπόνοια για αυτούς που τίποτα δεν μας πρόσφεραν παρα μόνο μίσος και συνομωσίες με τους εχθρούς μας ενώ εμείς τους βοηθούσαμε;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails