Saturday, February 14, 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»

ΤΟ ΨΕΜΑ:
«Ρατσιστική βία - Ναζιστική επίθεση» - skinheads επιτέθηκαν στην Ελβετία σε Βραζιλιάνα έγκυο και την χάραξαν στην κοιλιά 100 φορές!»







Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ













Η «ΕΙΔΗΣΗ»:
Θύμα ρατσιστικής βίας έπεσε μία έγκυος Βραζιλιάνα, έξω από σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης, με αποτέλεσμα να αποβάλει. Τρεις σκίνχεντ σημάδεψαν με περισσότερες από 100 «ξυραφιές» όλο το σώμα της 26χρονης Πάουλα Ολιβέιρα, ακόμα και τη φουσκωμένη κοιλιά της. Μάλιστα, «έγραψαν» και τα αρχικά του εθνικιστικού κόμματος «Κόμμα των Ελβετών». Η άτυχη κοπέλα μετά πήγε στην τουαλέτα του σταθμού αιμόφυρτη και κατάλαβε ότι «έχασε» το μωρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τη χτυπούσαν για 10′, αφότου την άκουσαν να μιλάει πορτογαλικά. «Αυτό που έκαναν στην κόρη μου, είναι σαν ταινία τρόμου», δήλωσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας στη βραζιλιάνικη τηλεόραση Globo TV. Το περιστατικό είναι πρωτοσέλιδο σχεδόν σε όλες τις εφημερίδες της χώρας της λατινικής Αμερικής…



ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ:
Είναι απίστευτο! Μια έγκυος έχασε τα δίδυμα που κυοφορούσε όταν skinheads της έκαναν επίθεση στην Ελβετία και την χάραξαν στην κοιλιά 100 φορές!!! Η 26χρονη Βραζιλιάνα πλήρωσε την αρρώστια των παρανοϊκών που την χάραξαν επειδή προφανώς ήταν αλλοδαπή! Σοκαρισμένη η 26χρονη κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη συλληφθεί κάποιοι από τους δράστες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1993

Δεν ήταν έγκυος - Μόνη της το έκανε! ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ:Η αστυνομία της Ζυρίχης εξέτασε καλά την κοπέλα από τη Βραζιλία που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα Ναζιστικής επίθεσης που της στοίχησε τα δυο δίδυμα που κουβαλούσε. Σύμφωνα με τις πρώτες απαντήσεις όμως η κοπέλα δεν ήταν ποτέ έγκυος και τα σημάδια που είπε ότι της χάραξαν μάλλον τα έκανε η ίδια. Αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών. Κατά τα άλλα είδαν και συλλήψεις… ΨΕΥΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!
ΕΛΛΑΣ - 1993: ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ! ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ κ. ΚΟΤΣΑΦΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ.



ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΥΘΑ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ” ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ:

Doubts over Swiss attack claims

A Brazilian woman who said she miscarried twins after an alleged racist attack in Zurich was not pregnant, investigators have said.

Paula Oliveira, a 26-year-old lawyer, had said she was attacked by three knife-wielding skinheads on Monday.

However, medical experts said she was not pregnant, and that it was possible the numerous wounds on her torso and legs were self-inflicted.




Πηγή


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails