Monday, February 16, 2009

Επιστολήν την οποίαν απέστειλεν το «EUROPEAN-JEWISH CONGRESS», (EJC), προς τον Πρωθυπουργόν της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνον Καραμανλήν:

Το κείμεvo της επιστολής:

"Κύριε Καραμανλή,

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2007, ο αντισιμίτης συγγραφέας Κ. Πλεύρης θα παραπεμφθεί εις το Ελληνικό δικαστήριο διά το 1400 σελίδων βιβλίο του με τίτλο «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ». Εις το βιβλίον του ο Κ. Πλεύρης διακυρύσσει «Είμαι Ναζιστής και φασιστής, είμαι ρατσιστής, αντιδημοκρά της και αντισιμίτης».
Οι Ελληνες και οι Εβραίοι μαζί, μοιράζονται την τιμή να είναι οι ιδρυτές του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Εξήντα χρόνια μετά τό Ολοκαύτωμα, η παραμικρή μορφή απειλής προς τους Εβραίους είναι επίσης απειλή προς την Ευρωπαϊκή κουλτούρα όλοκλ ηρωτικά.
Θά παρακολουθούμε στενά αυτή τη δίκη. Ελπίζουμε ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει το ύφος άλλων Ευρωπαϊκών κρατών εις τον κοινό αγώνα ενάντια του ρατσισμού και του αντισημιτισμού».


Όπως φαίνεται, η επιστολή αυτή είναι πλήρης άνα ληθειών καί δημιουργεί την συγκινητικήν εικόνα των Εβραίων οι όποιοι, ενώ μαζί με τους Έλληνας εδημιούργησαν τον Ευρωπαϊκόν Πολιτισμόν (!!!), δέχονται αμφισβήτησιν από τόν «φασιστή», «ρατσιστή», «άντιδημοκράτη» και «αντισημίτη» Κωνσταντίνο Πλεύρη!

Πώς να μείνη ανεπηρέαστος οιοσδήποτε άνθρωπος από μιαν τοιαύτην συγκινητικήν καταγγελίαν; Έχρησιμοποίησαν εις την έπιστολήν των πρό τόν Πρωθυπουργόν της Χώρας οί Ευρωπαίοι Εβραίοι μόνον άναληθείας. Εις τό βιβλίον του ό κ. Κωνσταντίνος Πλευρης ουδαμού αναγράφει ότι είναι «ναζιστής», «φασιστής», κ.λπ. καί οί Εβραίοι από που έως που μοιράζονται τήν τιμή νά είναι ιδρυταί του Εύρωπαϊκοΰ Πολιτισμού; Ό Πολιτισμός, ό παγκόσμιος Πολιτισμός, έχει ένα καί μόνον Πατέρα, τόν Έλληνα καί Μητέρα την Ελλάδα. Με τας ενεργείας αυτάς των Εβραίων επιβεβαιωνόμεθα απολύτως δια την εκτίμησίν μας οτι το αποτέλεσμα αυτής της δίκης του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη τήν 3ην Δεκεμβρίου 2007 ήτο προϊόν αφόρητου πιέσεως προς τό Έλληνικόν Δικαστήριον.


Πηγή: Ελλήνιον Σάλπισμα αριθμός Δελτίου 76


3 comments:

Anonymous said...

GIATI TOSO PATAGO GIA 1400 SELIDES THN STIGMI POU H O.E.A. (OMADA ELLHNIKHS APOKATASTASEWS) EXEI GRAPSI PANO APO 13.000 SELIDES;

TI PEXNIDI PEZETE;
PLEURH THOLA FENESE......

ο βασιλιάς του δάσους. said...

sinexizoyne na mas oyroyne me meli kai me koprana gia na vroyne tin giatria tous.

kata tin glosa tou talmoud veveos veveos...

Anonymous said...

Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2009 19:45

Το Εφετείο για το πολύκροτο βιβλίο του Κώστα Πλεύρη ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις αίθουσες του Εφετείου (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως). Όπως συνήθως η υπόθεση ξεκίνησε με το αίτημα των δικηγόρων του Κ.Ι.Σ. και του κυρίου Δημητρά, να παραστούν ως πολιτική αγωγή. Αίτημα το οποίο για μία ακόμη φορά, απορρίφθηκε.
Έτσι περάσαμε στο δεύτερο στάδιο της δίκης, την εξέταση δηλαδή των μαρτύρων, αρχίζοντας από τους μάρτυρες κατηγορίας. Πρώτη εξετάστηκε η μάρτυς Άννα Στάη, της «Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας». Αυτή ήταν και η μόνη που εξετάστηκε, καθώς λόγω ωραρίου η δίκη διεκόπη για την Τετάρτη 11 Μαρτίου.
Το Εφετείο του «Ελεύθερου Κόσμου» που διεξαγόταν στο ίδιο κτήριο, αλλά σε άλλη αίθουσα, την ίδια ακριβώς ώρα, για την υπόθεση σχετικά με τους «γύφτους, αθίγγανους, ρομά», - εσείς διαλέγετε - δεν ξεκίνησε γιατί ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του «Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι» και γνωστός διώκτης της εφημερίδος μας, δήλωσε κώλυμα καθώς ήταν μάρτυρας και στην δίκη του Κώστα Πλεύρη. Θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενες τόσες συμπτώσεις, με βάση των αριθμό των δικαστικών διώξεων που ασκεί ο κ. Δημητράς.
Έτσι και αυτή η δίκη διεκόπη και θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής μας επετείου.

Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2009 20:54 )

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=809:2009-03-04-19-49-56&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Σημείωση:Για το προσκήνιο & παρασκήνιο της έφεσης του καθηγητή κοινωνιολογίας Κωνσταντίνου Πλεύρη πρό της Ανοίξεως διαβάστε στο http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_806.html
Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της δικασίμου με την εξέταση & των 3 μελών της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ-Αντιναζιστική Πρωτοβουλία)ήτοι μιας σταλινοπενηντάρας,μιας Εβραίας & ενός κατά δήλωση του φιλολόγου που έπαιξε την ίδια ακριβώς κασέτα όπως & στο προηγούμενο δικαστήριο.Οι παλιοί ναζί έχουν αντικατασταθεί με τους Παλαιστίνιους & γενικώς τους Άραβες,τους Ιρανούς,τους Ρώσους,τους Κινέζους & όποιον απανταχού της γης ξεσκεπάζει την εβραιοκαφρίλα.Στο ακροατήριο σχολιάστηκε έντονα η παρουσία στην έδρα της ίδιας προέδρου όπως & το Χειμώνα που οσφυοκαμπτούσε προκλητικά υπέρ των Εβραίων & μάλιστα της είχε ζητηθεί από το Εβραιολόι στη λήξη της προηγούμενης δίκης να παρίσταται στο δικαστήριο για να λάβουν την απάντηση ΟΤΙ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ που ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΛΗΡΩΣΕ.Κόσμος που είχε παραστεί ή είχε ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στο προηγούμενο δικαστήριο άρχισε να αναρωτιέται μέχρι που φθάνει το μακρύ χέρι των Εβραίων στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί το ελληνικό κοινοβούλιο το ελέγχουν απόλυτα όπως διαπιστώσαμε & από τη γενοκτονία των Παλαιστινίων το χειμώνα αλλά & παλιότερα.Ήταν μάλιστα σε τέτοιο βαθμό έντονη η μεροληψία της που της έκανε παρατήρηση ο ίδιος ο κ.Πλεύρης ότι η παρουσία της στη δίκη είναι προβληματική με τις συνεχείς διακοπές της στον κατηγορούμενο όταν ανέλυε τα μελανά σημεία των Εβραίων βλ.ΤΑΛΜΟΥΔ για να λάβει την απάντηση από τη δήθεν προσβεβλημένη πρόεδρο ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; για να συμπληρώσει ο κ.Πλεύρης ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.Συνεχώς όταν άκουγε τη λέξη ΤΑΛΜΟΥΔ την έπιανε τέτοιο ταράκουλο που λέγε ΆΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ...ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ...ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ για να λάβει πάλι την απάντηση από τον Πλεύρη ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ & ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;Την ίδια στιγμή στο ακροατήριο μεταξύ των Εβραίων επικρατούσε τέτοια χάβρα(φωνές,παρεμβάσεις επί των μαρτύρων,βρισιές για τον κατηγορούμενο)που διόλου δεν την ενοχλούσε μέχρι που ακούστηκε μια ηχηρή φωνή στην αίθουσα ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ από το ακροατήριο για να αναγκαστεί να στείλει έναν αστυφύλακα να τους φυλάει.
Αξιοσημείωτη δε ήταν η ομολογουμένως όχι γνωστή είδηση ότι κάψαν το δικηγορικό του γραφείο του κ.Πλεύρη προ 4μήνου οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ http://youtube.com/watch?v=Z2hIy7DNIEo όπως ακριβώς & τους ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ,ΠΕΛΑΣΓΟΣ http://hellas.wordpress.com/tag/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CF%82
ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ & ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Οι Εβραίοι,όλη η αλήθεια" ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΙΜΩΣΗΣ.Αφού δεν κατάφεραν να απαγορέψουν το βιβλίο,θέλησαν να εξαφανίσουν 1 best seller που ήδη διανύει την τρίτη του έκδοση & έχει tirage 12.000 βιβλίων στην Ελλάδα & κυκλοφορεί μεταφρασμένο στο εξωτερικό.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11.03.2009 ΣΤΟ Γ'ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΣΤΟΝ 4ο όροφο,αίθουσα 100Δ,επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας & Κυρίλλου Λουκάρεως 14 στις 09.00

http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_5561.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails