Monday, January 25, 2010

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Μετά την ανθελληνική τοποθέτηση του Νεοταξίτη Μητροπολίτη Μεσσηνίας (κλικ εδώ) υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας στα παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών, και ο γνωστός πολέμιος του Χριστόδουλου έρχεται να συμπληρώσει το καρέ των φαύλων της Ορθοδοξίας στηρίζοντας τη δήλωση τον Σατανοανθελληνόστομο Μεσσηνίας (κλικ εδώ). Ποιος άλλος ο Μητροπολίτης Ζακύνθου. Δύο με το ίδιο όνομα πάνε πολύ. Ο γνωστός Νεοταξίτης της Ζακύνθου δεν σεβάστηκε τον Μακαριστό Χριστόδουλο ούτε και νεκρό όταν έδινε τις κατάπτυστες και υβριστικές συνεντεύξεις στην αγαπημένη των τρομοκρατών Ελευθεροτυπία (κλικ εδώ) (εκεί που είχε δώσει ΚΑΙ ο Ιερώνυμος (κλικ εδώ)).

Ο βίος και η πολιτεία του.

Όχι δεν τον έπιασε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες. Είχε επιτεθεί χυδαία στον Χριστόδουλο όταν ο Αρχιεπίσκοπος προσπάθησε να βοηθήσει έναν νεαρό Αλβανό που εργαζόταν στο βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Δημητριάδος όταν ήταν ακόμη Μητροπολίτης. Λύσσα κακιά λέμε γιατί να βοηθήσει τον Αλβανό (κλικ εδώ ) και τον κατηγόρησε ακόμη και ότι επενέβη στην Δικαιοσύνη. Τώρα δεν συγκαίγεται για να πάρουν ιθαγένεια οι Αλβανοί, να ξεπουλήσει την Ελλάδα θέλει και μας πουλά κουτόχορτο.

Μετά συνέχισε να κατηγορεί τον Χριστόδουλο για...πληροφοριοδότη της χούντας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Εξουσία". Τον κατηγόρησε επίσης ότι συνέβαλλε από τη θέση του αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου στην εκθρόνιση του Ιερώνυμου... καταλάβατε γιατί τόσο μένος...μέχρι και για τους παπαροκάδες του ζήτησε να απολογηθεί (κλικ εδώ) δεν του αρέσανε γιατί είχαν τραγούδια σαν το παρακάτω, ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ!! ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... μην κοιτάτε τα ράσα... δεν κάνουν τον παπά...Οι στίχοι των ρόκ παπάδων "Η πατρίδα δεν πουλιέται, η Εκκλησία δεν πεθαίνει, η Ιστορία δεν ξεχνιέται" ήταν οι πλέον εκνευριστικοί στα αυτιά του. Στο "Δεν θέλω μεγάλο Αφεντικό γιατί έμαθα ελεύθερος να ζω" έχουμε την αίσθηση ότι είχε από κοντά τα βάλιουμ...

Εμείς θα του αφιερώσουμε το "Αγάπη, Αλήθεια, Δικαιοσύνη τα τρώει ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ" επειδή μας έχει αποδείξει ότι τα ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΑ ως ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ και αν αναμένει να τα φάει και ο κοσμάκης τότε ορέγεται "παρλαπίπες".(είναι η αγαπημένη του λέξη)

Επί προηγούμενης κυβέρνησης είχε μεταβληθεί σε εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ -κοινώς κομματόσκυλο του κερατά αλλά στη κυριολεξία - στη Ζάκυνθο και κατά την λιτανεία του λειψάνου του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου και προστάτη του νησιού, δεν δίστασε έχοντας στο πλάι του το σεπτό λείψανο και στο χέρι του το Σταυρό να αντιπολιτευτεί την τότε κυβέρνηση ωμά στους πιστούς που τον κοίταζαν άναυδοι.

Έσκιζε τα ιμάτιά του και ήταν υπέρ του δημοψηφίσματος για τον Διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας (κλικ εδώ) μιλώντας σαν μούτσος στον μόλο χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου "παρλαπίπες".(είδατε που σας είπαμε ότι τρελλαίνεται να τη λέει... λέτε να κάνει τίποτα συνειρμούς;) Τώρα όμως επειδή είναι ΠΟΛΥ "δημοκράτης" και προχώ σου λέει κατευθείαν δώστε ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, ποιος τη χέζει τη βούληση του λαού; Για να τον αρμέγουμε και να τον χειραγωγούμε εμείς κάτοχοι της Εξουσίας (τη φάτνη την αναφέρει κάθε Χριστούγεννα και αυτή κατ' ανάγκη λόγω της ημέρας) είναι μόνο αυτός .Φάτε έναν "αντιπρόσωπο" του Θεού!

Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριτές. Κάποτε ο Χριστός σας είχε πετάξει από τον Οίκο του και τώρα κάποιοι από εσάς τον καταντήσατε νεοταξικό πορνείο. Κοντοζυγώνει η ώρα σας...

Δείτε και ένα βίντεο εδώ απο τον μητροπολίτη με τις "παρλαπίπες" που είχε θάψει ήδη τον Χριστόδουλο ενώ εκείνος έδινε μάχη για την ζωή.( ο πρώτος που μιλάει στο βίντεο) Κάτι σαν τον Ανδρέα όταν ήταν στο Ωνάσειο και είχαν πέσει τα μαύρα κοράκια - βλέπε Σημίτης- για τη διαδοχή. Μόνο που εδώ υποτίθεται πως μιλάμε για αντιπροσώπους (μη χέσω) του Θεού κι όχι για λαμόγια της πολιτικής.

Δύο οι ΣατανοΑνθελληνόστοιμοι μέχρι τώρα... θα προκύψουν κι άλλοι αλλά δεν σας λέμε ποιοι, κρατάμε τα προσχήματα μπας και δούνε θεία φώτιση...αλλά είναι πολλά τα λεφτά λέμε παπά μου ( ακούνε και στο αντίχριστέ μου) και ο Μαμωνάς είναι ο γενικός κουμανταδόρος τους.

Να δούμε στους πόσους θα σπάσει το κοντέρ και αν θα μαζευτούν τόσοι που θα θέλουμε κουρευτική μηχανή για γκαζόν για να προλαβαίνουμε το ξούρισμα.

Αναδημοσίευση απο HELLENIC REVENGE

4 comments:

Stavros said...

-Κουμπάρε?
-Κουμπάρα μου τι κάνεις? Ματσ-μουτς! Τι κάνει ο κουμπάρος?
-Καλά κουμπάρε μου! Ματσ-μουτς! Τι κάνει η κουμπάρα, το βαφτιστήρι μου?
-Όλα καλά κουμπάρα μου! Δόξα σει ο Θεός!
-Πως από ‘δω κουμπάρε μου?
-Α, κουμπάρα μου, κατάθεσα τα χαρτιά μου στο opengov του Γιώργου και με προσλάβανε κουμπάρα μου!
-Που σε προσλάβανε κουμπάρε μου?
-Εδώ κουμπάρα μου! Προσλήφθηκα ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας στο Υπουργείο Οικονομίας! Θα είμαι υφιστάμενός σου, κουμπάρα!
-Έλα δεν το πιστεύω! Έλα δεν το πιστεύω!! Έλα δεν το πιστεύω!!! Βρε τον κουμπάρο! Βρε να βρεθούμε μαζί στο ίδιο Υπουργείο!! Δεν μου έλεγες κάτι, εσύ η κουμπάρα, ξέρεις τώρα… Να κάνω κι εγώ το κάτι τις μου όχι για τον κουμπάρο, για το βαφτιστήρι ξέρεις…!!!
-Μα τι λες τώρα κουμπάρα μου? Σε παρακαλώ πολύ! Με προσβάλεις!!! Γίνονται αυτά τα πράγματα τώρα? Ο Γιώργος με το opengov εξασφαλίζει αδιαβλητότητα όχι με το 100% αλλά και με το 1000% μπορώ να σου πω!!!
-Ναι κουμπάρε μου, έτσι είναι! Ξεχνάς τι τραβήξαμε με τους κουμπάρους του «καταληλότερου»? Α πα πα πα !
-Ναι κουμπάρα μου ναι! Μακριά από εμάς αυτά!!!
-Αντε σε αφήνω τώρα κουμπάρε μου γιατί πρέπει να δουλέψω! Να σε κεράσω ένα καφέ στην καφετέρια?
-Ευχαριστώ κουμπάρα μου, πάμε αλλά το κέρασμα και η απόδειξη δικιά μου!!!!!!!!!!!

Απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι της Υπουργού Ούγκα-Ούγκα και του ειδικού Γενικού Γραμματέα Γκαο-Γκαο του Υπουργείου Οικονομικών και Πρασινων Διεκπεραιώσεων της Μπασουτολάνδης!!!
Διαβάστε το υπόλοιπο του διαλόγου στο
http://gamostavros.blogspot.com/

ianos said...

EΞΩ ο ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ

Anonymous said...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΓΕΡΟΤΡΑΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ...

Anonymous said...

Μετά την ανθελληνική τοποθέτηση του Νεοταξίτη Μητροπολίτη Μεσσηνίας (κλικ εδώ) υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας στα παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών, και ο γνωστός πολέμιος του Χριστόδουλου έρχεται να συμπληρώσει το καρέ των φαύλων της Ορθοδοξίας στηρίζοντας τη δήλωση τον Σατανοανθελληνόστομο Μεσσηνίας (κλικ εδώ). Ποιος άλλος ο Μητροπολίτης Ζακύνθου. Δύο με το ίδιο όνομα πάνε πολύ. Ο γνωστός Νεοταξίτης της Ζακύνθου δεν σεβάστηκε τον Μακαριστό Χριστόδουλο ούτε και νεκρό όταν έδινε τις κατάπτυστες και υβριστικές συνεντεύξεις στην αγαπημένη των τρομοκρατών Ελευθεροτυπία (κλικ εδώ) (εκεί που είχε δώσει ΚΑΙ ο Ιερώνυμος (κλικ εδώ)).

Συμφωνώ και επαυξάνω. Ο Ιερώνυμος και οι λοιποί αναφερθέντες είναι μασόνοι (το τι κάνουν και λένε το επιβεβαιώνει). Δυστυχώς χάσαμε το Χριστόδουλο που τον έφαγαν ακριβώς όπως και τον πατριάρχη Αλεξανδρείας. Ελπίζω οι Έλληνες να ξυπνήσουν και να δουν τι κάνουν τα μασονοκρατούμενα κόμματα που ψηφίζουν εδώ και χρόνια...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails