Tuesday, January 26, 2010

Αληθινή ιστορία..Ελληνική οικογένεια σηκώθηκε και έφυγε από την Ελλάδα για την Αμερική,εξαιτίας των λαθρομεταναστών...


Είχα να δω πάνω από χρόνο μια πενταμελή οικογένεια. Ξαφνικά έμαθα ότι πήγαν ….στην Αμερική!
Μου φάνηκε απίστευτο αλλά τελικά ήταν αληθινό. Ήξερα ότι είχαν οικονομικά προβλήματα, διατηρούσαν κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο με την αυξημένη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα έχασε τους πελάτες του κι αναγκάστηκαν να το κλείσουν. Είναι και οι Αφρικανοί σεντονάκηδες που έχουν κάνει μεγάλη ζημιά σε όλα τα μαγαζιά του κέντρου και όχι μόνο. Μου φάνηκε απίστευτο ότι έφυγαν, αλλά τελικά ήταν αληθινό. Επικοινώνησα μαζί τους μέσω msn και διαπίστωσα ότι είναι ενθουσιασμένοι όλοι τους.




Κάποιοι στενοί συγγενείς τους εκεί, γνωρίζοντας την άθλια οικονομική τους κατάσταση, γνωρίζοντας ότι παίρνανε το μεσημέρι φαγητό από την ενορία τους, τους απηύθυναν πρόσκληση να δουλέψουν εκεί. Το σκέφτηκαν καλά, τα παιδιά δεν ήθελαν στην αρχή, μετά υποχώρησαν. Τώρα ζουν με αξιοπρέπεια, εκεί δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες όπως με πληροφόρησαν, όλοι πληρώνουν φόρους, ούτε παράνομα σεντονομάγαζα υπάρχουν να κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό στα νόμιμα καταστήματα.

Τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα με το σχολείο τους, εκεί μπορούν οι δασκάλες -οι και οι καθηγητές-τριες να εκφράσουν την αγάπη τους για το έθνος μας, για την Ελλάδα. Τα σχολεία εκεί από ότι μου είπαν τα παιδιά, αγαπάνε πιο πολύ την πατρίδα και κάνουν και τα ίδια τα παιδιά να αισθάνονται υπερηφάνεια που γεννήθηκαν Έλληνες. !!! Αυτό με εντυπωσίασε ιδιαίτερα!!!

Εκείνο όμως, που μου έκανε τρομερή εντύπωση, εκείνο που με έκανε να προβληματιστώ, είναι η πεποίθηση των γονιών ότι εκεί υπάρχει πολύ λιγότερη εγκληματικότητα από ότι στην Ελλάδα!!!

Κι αν πιάσουν κάποιον τότε τιμωρείται όπως του αξίζει, δεν επεμβαίνει η τηλεόραση που εδώ στην Ελλάδα, ο κάθε δημοσιοκάφρος ακόμα κι αν είναι αλλοδαπός άγνωστης προέλευσης, ή ό,τι δηλώσει τέλος πάντων, δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική. Ούτε λαμβάνει χώρα η δράση των ΜΚΟ μέσα στα αστυνομικά τμήματα και στα δικαστήρια. Κι αν υπάρχουν ΜΚΟ δεν επεμβαίνουν σε θέματα κακοποιών ή λαθρομεταναστών οι οποίοι φεύγουν αμέσως μόλις τους πιάσουν! Στην Αμερική νιώθω πιο ασφαλής για τα παιδιά μου είπε η μητέρα των τριών παιδιών!

Απίστευτο ε;

Τι να σχολιάσω τώρα; Τι να πω εγώ;

Εύγε στους αρμόδιους που αντί να αδειάσουν την Ελλάδα από όλους τους λαθραίους μετανάστες, αντί να δώσουν το δικαίωμα στον Έλληνα πολίτη να ζήσει αξιοπρεπώς, να δουλέψει αξιοπρεπώς, να του δώσουν κίνητρα να κάνει περισσότερα παιδιά, τον διώχνουν από τη χώρα του.

Αντί να συλλάβουν όλους τους παράνομους μικροπωλητές και να δώσουν το δικαίωμα στα νόμιμα μαγαζιά να δουλέψουν και να πληρώσουν τους φόρους τους, δεν παίρνουν δραστικά μέτρα. Η αστυνομία κυνηγάει και το πρόβλημα πάει παρακάτω σε άλλη γειτονιά.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

Αίσχος.

sofia

ΠΗΓΗ

3 comments:

Anonymous said...

Αχ πόσο θα ήθελα κι εγώ να βρώ μια άκρη στη Σουηδία και να πάρω τα δυο μικρά παιδιά μου που δεν έχουν κλείσει ούτε τα 5 τους χρόνια...
Είμαι από αυτούς που φωνάζουν ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!! όμως
πως να το κάνουμε, εδώ λες και προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ζώα αλλά πολύ ζώα.
Ε λοιπόν κι εγώ θά'θελα να φύγω πριν ξεσπάσει ένα καινούργιο 1922 και επειδή δεν έχει πιο πίσω για μας να τρέξουμε.
e-ego

Poulman said...

...Και μετα αυτοι οι φυγαδες στο Αμερικα (ή τα παιδια τους) θα επιστρεψουν με τα φραγκα τους στο Ελλαντα και θα το παιζουν μουρη με την Μαστναγκ τους, ενω ταυτοχρονα θα γινουν "επιχειρηματιες" αγνωστου ενασχολησης ή εισοδηματιες που θα αραζουν και θα πουλανε πνευμα σε μας τα κοροιδα που μειναμε εδω -παρ'ολο το χαος και τις δυσκολιες- και πολεμησαμε για να μην αδειασει η Ελλαδα απο Ελληνες.
Οπως ακριβως κανανε ολοι οι Λαζο-Deutch που λιγδωσε το εντερακι τους στην Γερμανια κι αλλου, οσο εδω παλευαμε με τον ψευτο-σοσιαλισμο, επεστρεψαν με μια BMW και καταθεσεις και γινανε αξιοι χορηγοι των ψηφοθηρικων λαμογιων για να βολεψουν κανενα παιδι τους σε υπηρεσιες του δημοσιου ή για να τους δωσει κανενα επιδομα η εκαστοτε σαπιοκυβερνηση.
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ.
Δεν εγκαταλειπουν τα πατρια εδαφη προικα στους ξενους για να 'κονομησουν μερικα ευρουλακια ή δολαριακα παραπανω.
Συσπειρωνονται με τους συνελληνες τους και δημιουργουν για τη χωρα τους κι οχι για ξενες χωρες που ειναι -ετσι κι αλλιως- αδιαφορες ως εχθρικες για το μελλον της Ελλαδας.
Οι υπολοιποι ειναι ριψασπιδες και τρεσαντες ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Τελεια και παυλα!

Unknown said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΗΜΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails