Monday, January 25, 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Ερώτηση Αντιπληροφόρησης προς "Ρεπούσιους" εκπαιδευτικούς και διοικούντες:

Η κ. Ρεπούση μιλούσε για «απαλοιφή των ιστορικών ακροτήτων από τα εγχειρίδια ιστορίας» απο τα βιβλία ιστορίας για να μην δημιουργούν αρνητικά και ακραία συναισθήματα στα παιδιά. Η διδασκαλία του Ολοκαυτώματος των Εβραίων με όλες τις "φρικιαστικές" λεπτομέριες και τους "θαλάμους αερίων" δεν αποτελεί "ιστορική ακρότητα";;;

Απλά ρωτάμε...


Με νόμο ως έχει καθιερωθεί θα εορταστεί την 27η Ιανουαρίου το "Ολοκαύτωμα των Ελλήνων(;) Εβραίων"!!!
Είναι μεγάλη "ιστορία" ώστε να αποδώσουμε το πως η Ελληνική πολιτεία έχει αντιμετωπίσει την Ελληνική γενοκτονία αλλά και την ίδια ως ιστορικό δεδομένο .
....«Genocide is the deliberate and systematic destruction, in whole or in part, of an ethnic, racial, religious, or national group».
1948 United Nations Convention on Genocide (UNCG)
Ελληνική Γενοκτονία υπήρξε ο συστηματικός και μεθοδικός βασανισμός, σφαγιασμός και εθνοκάθαρση εκατομμυρίων Ελλήνων, που διαπράχθηκε από τους Τούρκους στην Μικρά Ασία, στην Κωνσταντινούπολη, στον Πόντο, στην Καππαδοκία, στην Ανατολική Θράκη, στην Ίμβρο και στην Τένεδο.
Η πλειοψηφία των θυμάτων σφαγιάστηκε μεταξύ του 1895 και του 1955. Εκτιμάται ότι περίπου 2.000.000 άντρες, γυναίκες και παιδιά Ελληνικής καταγωγής θανατώθηκαν την περίοδο αυτή.
Αντιπαρερχόμενοι μια ιστορική αναδρομή των σφαγών και των πογκρόμ που έχει υποστεί το Ελληνικό στοιχείο θα επισημάνουμε τις χρονικές περιόδους που η Ελληνική πολιτεία θεσμοθέτησε την "αναγνώριση" των σφαγών και των διώξεων αλλά πάντα με επιλεκτική ευαισθησία και με συνειδητή υποβάθμιση των γεγονότων. Αρκεί να θυμίσουμε τον "συνωστισμό" της κυρίας Ρεπούση η οποία συνέγραψε την ιστορική αλήθεια όπως την υπαγόρευσε ο Νόμος που προβλέπει «απαλοιφή των ιστορικών ακροτήτων από τα εγχειρίδια ιστορίας», στη βάση της συμφωνίας του νυν Πρωθυπουργού και τότε Υπ Εξ με τον ομόλογο του τότε και φίλο του Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζεμ.

2 comments:

Anonymous said...

Το οναματακι του προισταμενου το πρεσεξατε;

Anonymous said...

Το οναματακι του προισταμενου το πρoσεξατε;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails