Sunday, January 31, 2010

Η ΜΟΣΑΝΤ "ΕΙΣΕΒΑΛΕ" ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ;

Ακολουθεί απόσπασμα απο άρθρο του κ. Δελαστίκ στο "ΕΘΝΟΣ"

"Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της... ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη, το οποίο "εισέβαλε" στα γραφεία της ΕΛΑΣ στα Χανιά και απαίτησε από τους Ελληνες αστυνομικούς να μαζέψουν το οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες των καταστημάτων, βάσει του οποίου όντως αποκαλύφθηκαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί δράστες, μαζί με τον Ελληνα "τσιλιαδόρο" συνεργάτη τους. Προφανώς τώρα οι Ισραηλινοί πράκτορες θα τραβούν τα μαλλιά τους!

Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών κατεξευτέλισε παράλληλα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς πολίτες προειδοποιώντας τους για τον αντισημιτισμό των... Ελλήνων! (...). Παρόμοιο διασυρμό υπέστη και η αμερικανική εφημερίδα "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ", η οποία την Πέμπτη δημοσίευσε ημισέλιδο κατάπτυστο άρθρο με τίτλο "Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας", για να καταγγείλει τον υποτιθέμενο αντισημιτισμό των Ελλήνων (...).

Ακρως ενδιαφέρον είναι ότι η αμερικανική εφημερίδα ορίζει ως δήθεν αντισημιτισμό... "τη συνηθισμένη τώρα σύγκριση του Ισραήλ με τους ναζί στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης"! Αποδεικνύεται έτσι ότι όλος αυτός ο θόρυβος αποσκοπεί συν τοις άλλοις στο να πιέσει τα ελληνικά ΜΜΕ να σιωπούν μπροστά στα εγκλήματα που διαπράττουν τα αιμοσταγή στρατεύματα του Ισραήλ σε βάρος αμάχων Παλαιστινίων. Μάταιος ο κόπος των Αμερικανών. Δεν θα το καταφέρουν".


Κράτος εν κράτη η Μοσάντ...

Διαβάστε πως δημιουργείται ο αντισημιτισμός







1 comment:

ΜΑΝΙΑ said...

ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ http://www.chania.gr/press-release/municipality-press-releases/sinagogi.html
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΝΩ Η ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΤΙΜΗ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails