Sunday, January 31, 2010

Κράτος εν κράτη η Συναγωγή στο Θησείο!!Απαγορεύεται να φωτογραφίζεις Συναγωγές!Ισχυρά μέτρα ασφαλείας!


Το παρακάτω κείμενο που θα διαβάσετε είναι καταγγελία πολίτη που έκανε το λάθος να φωτογραφήσει την εβραϊκή Συναγωγή στο Θησείο και τον σταμάτησε αστυνομικός και τον υποχρέωσε να σβήσει τις φωτογραφίες. Επειδή το κείμενο στο indymedia είναι γραμμένο στα “greeklish» το γράψαμε στα ελληνικά για να είναι πιο ευανάγνωστο.


Εμείς έχουμε να σημειώσουμε οτι οι «Ελληνες Χριστιανοί» δεν απαγορεύουν σε πολίτες να φωτογραφίζουν Χριστιανικές εκκλησίες!!!


Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ακολουθεί η δημοσίευση απο το Indymedia:


Καταγγελία: Κράτος εν κράτη η Συναγωγή στο Θησείο!!

από αγανακτισμενος 8:06μμ, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 10:14πμ, Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010)

Δε μας έφταναν οι ελληνες χριστιανοι τωρα θα εχουμε και τους εβραιους!
το περιστατικο εγινε στις 26 δεκεμβριου και ειναι αναδημοσιευση απο αλλου

Σήμερα το απόγευμα(26/10/09) το απόγευμα, είχα πάει με μια τουρίστρια φίλη μου(συμφοιτήτρια ιστορίας στην Αγγλία) στο Θησείο για να της δείξω τα αξιοθέατα. Αφου είδαμε διάφορα, σκέφτηκα να της δείξω και την εβραϊκή Συναγωγή θέλοντας να της δώσω ένα καλό παράδειγμα για τον διαχρονικό πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αθήνας και κατεπέκταση της Ελλάδας

Αφού φθάσαμε είδαμε 3 ειδικούς φρουρούς σε μια σκοπιά έξω απο τη Συναγωγή αλλά δε δώσαμε σημασία και αφού της εξήγησα πως έχουν βρεθεί μέχρι και αρχαίες Συναγωγές στην πόλη μας, μου ζήτησε να την τραβήξω φωτογραφία μπροστά απο το όμορφο κτίριο της Συναγωγής. Μετά ώσπου να τραβήξω και άλλη μια φωτογραφία το κτίριο μόνο του(σε καμιά περίπτωση τους αστυνομικούς φυσικά) είχε καταφθάσει ένας αστυνομικός.

Αυτός με κοίταξε με ένα τελείως μάγκικο στυλάκι και μόλις τον κοίταξα πίσω μου
λέει: «Τι»;

Του λέω: «Παρακαλώ τι θέλετε»;

«Εσείς τι θέλετε;» μου λέει


«Τραβάμε φωτογραφίες τη Συναγωγή, κάναμε κάτι κακό;», του λέω με απορροία


«Ναί απαγορεύονται οι φωτογραφίες»,(λέει ο αστυνομικός)

«Γιατί;» του λέω, «αξιοθέατο δεν είναι η Συναγωγή;»


«Το κτίριο είναι στόχος και φυλάσσεται!», λέει ο μαγκάκος


«Α, συγγνώμη δεν το ξέραμε, πρώτη φορά ερχόμαστε»


«Ωραία, μπορούμε να σβήσουμε τις φωτογραφίες;», μου λέει


Αφού λοιπόν τις σβήνουμε μπροστά του, του είπαμε απο που είμαστε, του δείξαμε και κάποιες άλλες φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει για να πειστεί οτι δεν είμαστε το παράρτημα των Ταλιμπάν στην Ευρώπη, μας άφησε να φύγουμε. Βέβαια όχι μόνους μας, αφού μας ακολουθούσε μέχρι να βγούμε στον κεντρικό δρόμο ακούγοντας εμένα να εξηγώ στην κοπέλα τι έγινε, η οποία ήταν σαστισμένη και με το δίκιο της. Να αναφέρουμε επίσης και το ότι ο δρόμςο μπροστά απο τη Συναγωγή είναι κλειστός για τα αυτοκίνητα και καθώς φαίνεται, για τους πεζούς επίσης.


Θα ήθελα να καταγγείλω αυτό το γεγονός στο forum(Σ.Α:indymedia εννοεί) σας και να ρωτήσω εαν ξέρει κανείς σε ποιόν υπεύθυνο της ελληνικής εβραϊκής(ή κάποιον άλλον;), μπορώ να απευθυνθώ, έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου; Εκτός και αν θεωρούν εύκολο, το να επιτεθεί κάποιος σε ένα φραγμένο κτίριο σε πολυσύχναστο κεντρικό σημείο της πόλης. Εκτός και αν είχανε τόσες επιθέσεις τις οποίπες δεν έχουν δημοσιοποιήσει (Σ.Α: Να είσαι σίγουρος οτι αν υπήρχαν θα τις δημοσιοποιούσαν σε όλα τα ελληνικά και παγκόσμια ΜΜΕ που ελέγχουν), αναγκαζόμενοι να κλείσουν δρόμο στο Θησείο, φρουρώντας το λες και είναι στρατιωτική βάση η πρεσβεία!

Συνεχίζεται το κείμενο σε «
greeklish»...

den katalavenun pos me afta pu kanoun strefoun ton aplo kosmo enantion tous kai dimiourgun epidoksous antisimites? giati gia na leme oli tin alithia, valane ke afti to xeraki tus (sxetika ligo) oste na zume simera se mia akros antisimitiki kinonia!

eftyxws, me data recovery programma, anaktisame ti mia fotografia tin opia paratheto parakato.oi kakopistoi, mporun na pistoun gia tin afthentikotita tis foto kai - oso to dinaton - ton legomenon mou, katevazontas ti fotografia ke vlepontas tin imerominia ke tin ora pou travixthike! (+ episis kai tis apoleies sta dedomena pu ixame)


ΠΗΓΗ








No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails