Sunday, February 28, 2010

Η "Κερκόπορτα" άνοιξε - 533.000 αλλοδαποί θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές - Οι 378.000 προέρχονται απο την Αλβανία!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ
Σκηνικό νοθείας, με τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 532.898 «εισαγόμενους» ψηφοφόρους στήνει το ΠΑΣΟΚ, λίγους μήνες πριν από τη διενέργεια των τοπικών εκλογών και τις επικείμενες αλλαγές στον χωροταξικό χάρτη της χώρας.
Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση (ξεπερνώντας ακόμη κι αυτή του 2000 με τους αερομεταφερόμενους Τσετσένους και Αμπχάζιους) αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι ανέρχονται στο 6%(!) του εκλογικού σώματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης φοβούμενος τις αντιδράσεις που θα προκληθούν, προτίμησε να καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, ακριβώς τη στιγμή που αυτή έκλεινε τις εργασίες της, λόγω του Σαββατοκύριακου.
Η κίνηση αυτή, που δεν τιμά την κοινοβουλευτική δημοκρατία μας, καθώς παραβίασε τον βασικό κανόνα της έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για μείζονα θέματα, έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες εκατομμυρίων Ελλήνων ότι το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει τον νέο «κομματικό στρατό» του, ψαρεύοντας στα «θολά νερά» των οικονομικών μεταναστών.

Στην άποψη αυτή συνηγορεί και το γεγονός ότι η προθεσμία εγγραφής νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους που κανονικά έληγε στις 31 Μαρτίου, παρατάθηκε για τις 30 Ιουνίου. Είναι κάτι που δεν έχει (ξανα)συμβεί στα εκλογικά χρονικά, πλην όμως αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το ν/σ Ραγκούση την ελληνική υπηκοότητα μπορεί να αποκτήσει κάποιος αν έχει γεννηθεί και συνεχίζει να ζει στη χώρα μας από γονείς που διαμένουν νόμιμα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή χρόνια.

Αν το παιδί αλλοδαπών γεννήθηκε πριν από τη συμπλήρωση της πενταετούς νόμιμης διαμονής και από τους γονείς στη χώρα, θα περιμένει προκειμένου να αποκτήσει την ιθαγένεια να συμπληρώσουν και οι δύο γονείς το νόμιμο απαιτούμενο διάστημα.
Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, όποιος γεννηθεί στην Ελλάδα, ασχέτως αν οι γονείς του είναι νόμιμοι (νομιμοποιηθέντες για την ακρίβεια) ή μη θα «βαπτισθεί» «πατριώτης» μας με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τη δημιουργία εθνολογικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στα επόμενα δέκα χρόνια.

«Ελληνόπουλο» γίνεται και όποιος παρακολουθήσει έξι τάξεις ελληνικού σχολείου και κατοικεί νόμιμα στη χώρα.
Με συνοπτικές διαδικασίες θα πολιτογραφηθούν και οι ανιθαγενείς που διαμένουν νόμιμα τα τελευταία έτη στη χώρα μας και δεν έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα για ποινικά αδικήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 532.898 πρώην παράνομους μετανάστες, που σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση είχαν θεμελιώσει «δικαίωμα ψήφου» μέχρι τις 13-1-2010, οι 378.34 προέρχονται από την όμορη Αλβανία σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο.
Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες, όπως το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, η Σομαλία, η Νιγηρία κ.ά.

Στον παραπάνω αριθμό θα προστεθούν εντός του έτους άλλοι 110.017 αλλοδαποί που θα ενταχθούν στον θεσμό του μακρώς διαμένοντος.
Δεν είναι μόνο τα νούμερα των αλλοεθνών που τρομάζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και η εγκληματικότητα που τους συνοδεύει, αλλά και οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Πράγματι, το 80% όσων «ελληνοποιηθούν» είναι μουσουλμάνοι, οι οποίοι εκτός από φονταμενταλιστές συνηθίζουν να μεταφέρουν τις εσωτερικές έριδές τους (βλέπε σιίτες εναντίον σουιτών) και στα κράτη που μεταναστεύουν.

Το χειρότερο είναι ότι με το δόγμα Ραγκούση "όποιος γεννιέται στην Ελλάδα αποκτά αυτομάτως και την υπηκοότητά της" θα υπάρξει κύμα εκατομμυρίων οικονομικών μεταναστών που αναζητούν τη Γη της Επαγγελίας στην Ευρώπη.

Η «κερκόπορτα» πάντως άνοιξε…

http://ventetta.blogspot.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails