Thursday, February 18, 2010

Η Ελλάς στο έλεος των αλλοδαπών κακοποιών….!

Τα καλάσνικοφ βγήκαν από τις κρύπτες και οι χειροβομβίδες πέφτουν βροχή…!

Η προσέγγιση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ρατσιστική διάκριση. Οποιοσδήποτε θελήσει να ψάξει το θέμα «εγκληματικότητα», μέσα από την καθημερινή ειδησεογραφία, θα καταλάβει πως το μεγαλύτερο συντριπτικά ποσοστό των εγκληματικών πράξεων προέρχεται από μετανάστες. Το τελευταίο γεγονός λοιπόν που μας συγκλόνισε, το μακελειό του Βύρωνα, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.
Τι άλλο θα πρέπει να γίνει επιτέλους για να αφυπνισθούμε ως κοινωνία και να απαιτήσουμε από τους κυβερνώντες να λάβουν μέτρα για τον περιορισμό της εγκληματικότητας και την διερεύνηση της περίεργης δράσης Αλβανών και άλλων αλλοδαπών με καλάσνικοφ και τελευταία και με χειροβομβίδες; Θα πρέπει να περιμένουμε την χρήση και των άλλων κλεμμένων όπλων που προέρχονται από στρατόπεδα;
Υπενθυμίζουμε πως οι χειροβομβίδες που χρησιμοποίησαν οι αδίστακτοι Αλβανοί στον Βύρωνα είχαν κλαπεί από στρατόπεδο. Δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση το φαινόμενο της χρήσης καλάσνικοφ το τελευταίο διάστημα σε κάθε εγκληματική πράξη; Το συγκεκριμένο όπλο, από πού εισάγεται άραγε και για ποιόν σκοπό έφεραν τις παρτίδες των όπλων αυτών στην Ελλάδα αυτοί που το έκαναν…;

Μήπως βρισκόμαστε μπροστά από ένα καλά οργανωμένο σχέδιο Β΄ κοινωνικής αποσταθεροποίησης και τρομοκρατίας που προέρχεται από έξω…; Τα θαμμένα, στο έδαφος, καλάσνικοφ που έβρισκαν μερικά χρόνια πριν οι αστυνομικές αρχές σε διάφορες περιοχές, αλλά και οι συνεχείς κλοπές όπλων και χειροβομβίδων από στρατόπεδα, πριν μερικά χρόνια πάλι, αποτελούσαν αν θυμάστε συχνό φαινόμενο για ένα διάστημα…!

Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όλα αυτά τα όπλα μαζικά…! Θα αφυπνισθούμε ποτέ, να δούμε το εθνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα; Λίγο πριν ο κ. Παπανδρέου δώσει την Ελληνική ιθαγένεια σε περίπου 600.000 μετανάστες, παρατηρούμε μια ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας που προέρχεται από…αλλοδαπούς! Όταν θα πάρουν και την ιθαγένεια…. τί θα γίνει; Κύριοι κυβερνώντες και όλοι εσείς που κατηγορείτε ως ρατσιστές όσους μιλούν για άμεση σχέση της αύξησης της εγκληματικότητας με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στη χώρα, πριν 15 μόλις χρόνια, φαινόμενα τέτοιων αδίστακτων εγκληματικών πράξεων ήταν σπανιότατα, και όταν συνέβαιναν αποτελούσαν δακτυλοδεικτούμενη πράξη.

Σήμερα δεν νοείται ημέρα που να μην έχουμε φαινόμενα ληστείας με χρήση όπλου ή ακόμα και πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών, και ευτυχώς ακόμα σπανιότερα εναντίον πολιτών. Το φαινόμενο στις ημέρες μας έχει σημειώσει ραγδαία αύξηση. Η διαφορά μας σήμερα με πριν 15 χρόνια είναι, δυστυχώς για εσάς, τα αυξημένα ποσοστά μεταναστών. Πείνα και φτώχεια ξέρετε υπήρχε πάντα, η Ελλάς πέρασε αρκετές δύσκολες περιόδους, όμως ΠΟΤΕ οι Έλληνες δεν στράφηκαν σε τέτοιο βαθμό εναντίον Ελλήνων φθάνοντας σε σημείο να πυροβολούν αδιακρίτως και να προσπαθούν να δημιουργήσουν καθημερινώς ένα καθεστώς τρομοκρατίας. Το φαινόμενο σε λίγο θα είναι ανεξέλεγκτο και αν δεν αντιδράσουμε εμείς οι πολίτες άμεσα θα ξημερώσουν δύσκολες ημέρες που το αντάρτικο των πόλεων θα έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο…!

..(( Λ ))..

Αναδημοσίευση απο http://ellinikiafipnisis.blogspot.com

2 comments:

hellraiser said...

Ολοι οι Αλβανοι λιγο πολυ οπλοφορουν,οι περισσοτεροι δε εχουν στην κατοχη τους ποικιλο οπλισμο απο το πλιαστικο που καναν στα στρατοπεδα της χωρας τους στην δεκαετια του 90.Εκτιμησεις του Αλβανικου κρατους μιλανε για 150.000 καλασνικοφ,χωρια τα υπολοιπα.
150.000 καλασνικοφ,ποσα απο αυτα σε χερια επιδοξων Ουτσεκαδων τρομοκρατων;

hellraiser said...

Ολοι οι Αλβανοι λιγο πολυ οπλοφορουν,οι περισσοτεροι δε εχουν στην κατοχη τους ποικιλο οπλισμο απο το πλιαστικο που καναν στα στρατοπεδα της χωρας τους στην δεκαετια του 90.Εκτιμησεις του Αλβανικου κρατους μιλανε για 150.000 καλασνικοφ,χωρια τα υπολοιπα.
150.000 καλασνικοφ,ποσα απο αυτα σε χερια επιδοξων Ουτσεκαδων τρομοκρατων;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails