Saturday, February 20, 2010

Η ΑντιΠαρακμή πρώτη είδηση στα Σκοπιανά κανάλια! Οι γραικύλοι του ΥΠΕΞ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ!

ΟΤΑΝ ΤΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ!!!

Πρώτη είδηση «έπαιξε» η ΑντιΠαρακμή στις Σκοπιανές τηλεοράσεις με αφορμή το θέμα που έφερε στην επιφάνεια σχετικά με το Ελληνο-«Μακεδονικο» λεξικό και το επιτυχημένο μποϋκοτάζ που κήρυξε σε γνωστό Βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης:Μαζί μας, είχαμε την τιμή, να ασχοληθεί και το ιστολόγιο του «Μακεδονικού» Αναγνωστικού:
http://abecedar.blogspot.com/2010/02/blog-post_16.html

Επειδή η Σκοπιανή προπαγάνδα προσπάθησε να παρουσιάσει το θέμα ως λογοκρισία, απαντούμε ξεκαθαρίζοντας την θέση της ΑντιΠαρακμής:

Εμείς είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε την ελευθερία του λόγου επειδή ακριβώς υπήρξαμε θύματα λογοκρισίας!


Σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει αυτό που θέλει μέσα στα νόμιμα όμως πλαίσια! Η προώθηση τέτοιων απόψεων αντίκεινται στους νόμους και στις διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος (προσπαθούν να δημιουργήσουν "εθνικές" μειονότητες στην πατρίδα μας)!

Μην ξεχνάτε ότι η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου. Αυτές οι απόψεις θίγουν όλους τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες!

Εξάλλου, αν δεχτούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκδίδει ακόμα και τέτοιου είδους προπαγανδιστικό υλικό και να το πουλά μέσα στην ίδια την χώρα που θέλει να διαμελίσει, πιστεύουμε ότι και εμείς είχαμε το δικαίωμα να δηλώσουμε την αντίθεση μας και να αντιδράσουμε με τον τρόπο που αντιδράσαμε!

πηγή:
ΑντιΠαρακμή

Σχόλιο:

Μέσα σε λίγες ημέρες, οι πράκτορες των σκοπιανών στην Ελλάδα έμαθαν για το μποϋκοτάζ και γέμισαν με ανώνυμα προβοκατόρικα σχόλια τις αναρτήσεις της Αντιπαρακμής (τα ίδια σχόλια που έγραφαν και στα φιλοσκοπιανά blog, ακόμη και την ίδια ώρα).

Και το ερώτημα:

Που είναι οι αντίστοιχες ελληνικές υπηρεσίες;

Γιατί θα πρέπει το "Σύνταγμα" της Ελλάδος να εφαρμόζεται από πρωτοβουλίες Ελλήνων πατριωτών και όχι από την Κρατική μηχανή ή από τις Υπηρεσίες της;

Οι Σκοπιανοί πράκτορες (προφανώς μισθοδοτούμενοι από ξένα κέντρα) ανακινούν κάθε θέμα ταχύτατα.

Ποιοι δεν αφήνουν τους Έλληνες πράκτορες να δράσουν και αυτοί;Που καταλήγουν όλα αυτά τα μυστικά κονδύλια;

Μήπως αυτοί που διοικούνε το ΥΠ.ΕΞ. δεν προασπίζουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας όπως θα έπρεπε;


Αναδημοσίευση απο http://hellenicrevenge.blogspot.com1 comment:

Anonymous said...

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒLOG ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ......ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ <> ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ......Σ Ε Ν Α Ρ Ι Ο,ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ(..ΑΣΧΕΤΟ ΕΑΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο Λ Ο Ι, ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....),ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ(....ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ....ΑΠΟ ΤΑ <> ΤΑ Γ Ν Ω Σ Τ Α) ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 70 ΓΕΝΕΕΣ.....(ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ....) ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ Α Ρ Χ Α Ι Ο Υ Σ Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Υ Σ Μ Α Σ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, (....Ι Σ Ω Σ?????...) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ< ΚΟΜΑΤΟΣ> ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΟ ΚΟΥΜ ΚΑΝ, Π Ρ Ω Τ Α <<<>>> ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ.....ΜΕΤΑ ΤΗΝ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Ν Ο Υ Μ Ε..... ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails