Thursday, February 11, 2010

Ιθαγένεια: Ο βασικός στόχος αποκρύπτεται.....κατασκευή μειονοτήτων

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο βασικός στόχος αυτών που προωθούν την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες και λαθρομετανάστες, είναι η δημιουργία μέσα σε κάθε ελληνική πόλη, μιας Μουσουλμανικής κοινότητας. Η διεθνής εμπειρία έχει δείξει οτι οι Μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται σε καμιά περιοχή της Γης. Σε 50 περίπου χρόνια και η πιο μικρή πόλη της Ελλάδας θα έχει ένα μουσουλμανικό πυρήνα "αποσταθεροποίησης". Οι άνθρωποι αυτοί θα πολλαπλασιάζονται με μεγαλύτερο ρυθμό απο ότι οι Ελληνες, θα έχουν αποκτήσει περιουσία και θα ξεκινήσουν συγκρούσεις ανάμεσα στον ελληνικό πληθυσμό για μικροκτηματικές διαφορές. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ χριστιανισμού και μουσουλμανισμού θα τους γκετοποιήσει.
Το αξιοπερίεργο είναι οτι αυτά τα αυτονόητα κάποια "θολομένα" μυαλά, τα θεωρούν "πρόοδο".
Πρέπει κάθε Ελληνας να συνειδητοποιήσει οτι τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα σφάζονται κυριολεκτικά στις συγκρούσεις που θα γίνονται στο μέλλον με τις μουσουλμανικές κοινότητες.
Προσέξτε μια λεπτομέρεια που αποκρύπτουν. "Το 68% των βιασμών στην Δανία γίνεται απο Μουσουλμάνους 2ης και 3ης γενιάς".
Αν υπολογίσετε οτι αποτελούν κάτω το 4% στη Δανία, σκεφτείτε σε τι καταστροφή οδηγεί τη χώρα το ΠΑΣΟΚ. Και αν επιπλέον αληθεύουν αυτά που είπε ο πρόεδρος των μεταναστών, οτι οι μετανάστες θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τότε πιθανότατα η χώρα μας θα μπεί σε ένα νέο εμφύλιο.


Μην ξεχάσετε το άρθρο αυτό να το στείλετε σε όλους τους φίλους σας!

Του Θύμιου Παπανικολάου

Η Βουλή σήμερα δεν αποτελεί απλώς το «ντεκόρ» της καπιταλιστικής εξαχρείωσης και του ολοκληρωτισμού των πολυεθνικών, αλλά και το «πολιτικό χρηματιστήριο» της απάτης.
Ο «ναός» της καπιταλιστικής, χρηματιστηριακής αγοράς είναι το Χρηματιστήριο, η Βουλή ο «ναός» της απάτης και τα ΜΜΕ ο «ναός» της υστερικής προπαγάνδας. Υπάρχει και ο «ναός» της Εκκλησιαστικής, γραφειοκρατικής ιεραρχίας ο οποίος «ευλογεί» τους άλλους ναούς: Σήμερα ευλογεί την απάτη της κυβέρνησης περί ιθαγένειας. Μάλιστα στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, των «φωταδιστικών» ιδεολογημάτων(!), αναφέρθηκε και στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, για τις «ευλογημένες» θέσεις του περί «μεταναστών»!!!
Στο «ναό», λοιπόν της απάτης (δημοκρατίας τον αποκαλούν) ακούγονται οι πιο θλιβερές ψαλμωδίας του ψεύδους και της υποκρισίας. Μέσα εκεί δίνονται οι πιο κακόγουστες παραστάσεις της απάτης. Και αυτό γιατί, από τη μια καταβάλλεται μελλοδραματική προσπάθεια να επικαλυφτεί η πραγματικότητα, να συσκοτιστούν τα αίτια των πραγμάτων, να εξαφανιστούν τα ουσιώδη προβλήματα, καθώς και οι «στρατηγικές» και «τακτικές» των ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Η συζήτηση στη Βουλή για την «Ιθαγένεια» ήταν από τις πιο κακόγουστες φάρσες απάτης.

Η ουσία της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής της χώρας μας έμεινε στο απυρόβλητο. Όλοι περιφερόντουσαν σε επιλεγμένα και ξεκάρφωτα εξωτερικά συμπτώματα του προβλήματος, σε γενικόλογες ηθικολογίες, σε αφόρητες εκλογικές κερδοσκοπίες, σε φτηνά τρικ εντυπωσιασμού και δικολαβικά τεχνάσματα: Η απάτη σε ποικιλία αποχρώσεων και αθλιοτήτων.

Μιλούσαν για το πρόβλημα της λαθρομεταναστευτικής εισβολής σαν να ήρθε ουρανοκατέβατο, σαν «γεγονός» ανεξάρτητο, αυτόνομο και έξω από τις λογικές της «ελεύθερης αγοράς» και των «ανοικτών συνόρων» που επιβάλλουν οι πολυεθνικές, έξω από τις στρατηγικές και πρακτικές επιδιώξεις του πλανητικού ιμπεριαλισμού, έξω από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ που έχουν επιβάλει τα ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας, έξω από τους συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους αυτής της πολιτικής, έξω από τους σχεδιασμούς των διεθνών κέντρων εξουσίας.

Μιλούσαν επί ώρες για ένα πρόβλημα, το υπ’ αριθμόν ένα κοινωνικό, εθνικό και πολιτικό πρόβλημα, στο αέρα, λες και μας ήρθε, σαν τιμωρία, από τον ουρανό.

Η κ. Παπαρήγα ψέλλισε μόνο κάποια αντιφατικά μισόλογα. Ήταν η πλέον αμήχανη γιατί ήταν και η λιγότερο «εκπαιδευμένη» στη δημαγωγική ρητορεία της απάτης. Έτσι δεν μπορούσε να ξεπεράσει με επιτυχία της αντιφάσεις της και την τεράστια δυσαρμονία μεταξύ των πολιτικών αγκυλώσεων του Κόμματός της και της πραγματικότητας που βιώνει ο ελληνικός λαός.

Μας έλεγε από τη μια, π.χ., ότι για το «κακό» φταίει ο ιμπεριαλισμός (η συνηθισμένη καραμέλα) και ότι πρέπει να νομιμοποιήσουμε τους πάντες γιατί είναι θύματα του ιμπεριαλισμού (θρήνοι ηθικολογικοί), αλλά από την άλλη διέκρινε τα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια που παίζονται με την κατασκευή μειονοτήτων!!!


Η Ηγεσία του ΚΚΕ, αρχίζει να διακρίνει τον κίνδυνο που απειλεί με αφανισμό την ίδια την ύπαρξή του και κάτω από αυτή την πίεση ψελλίζει αμήχανα περί «ιμπεριαλιστικών σχεδίων».

Διακρίνει, βεβαίως τα «σχέδια» στο τελικό αποτέλεσμα και όχι στην όλη διαλεκτική λογική και στρατηγική του ιμπεριαλισμού και των «ανοικτών συνόρων».

Μια λογική και στρατηγική η οποία ξεκινά από την οργανωμένη εισαγωγή των αλλοδαπών στρατιών με πρώτους στόχους: Την ισοπέδωση των κοινωνικών ιστών, των εργατικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών κεκτημένων, την αποδόμηση της εθνικής μας υπόστασης, συνακόλουθα και των αγώνων σε εθνικό επίπεδο, για την απρόσκοπτη κερδοσκοπική αναισχυντία του κεφαλαίου…

Μετά από αυτούς τους θεμελιακούς ιμπεριαλιστικούς στρατηγικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς στόχους που υποβιβάζουν όλη την κοινωνία στα επίπεδα «σχέσεων δουλείας», ξεδιπλώνονται και κλιμακώνονται οι «στρατηγικές» και «τακτικές» της ολοκληρωτικής εθνικής διάλυσης: «κατασκευή μειονοτήτων», και ανεξάρτητων «δουκάτων», αλλαγή συνόρων…

Η κ. Παπαρήγα αρχίζει να ψελλίζει για τις εθνικές συμφορές του τέλους μας.

Μέχρι τώρα και ΤΩΡΑ νομιμοποιεί το ιμπεριαλιστικό στρατήγημα του τέλους μας, αγωνίζεται με υψηλούς τόνους για τους «φουκαράδες» νέους δούλους, αλλά πετά και μερικές φρασούλες για το «κακό» που έρχεται…

Ζητά τη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ, δηλαδή τη νομιμοποίηση των μεγάλων εθνικών συμφορών που έρχονται, όπως και η ίδια διακρίνει.

Τέτοια ρωγμή της πολιτικής σκέψης δύσκολα συναντάς: Αποτελεί το απόρριμμα της σταλινικής εξαχρείωσης…

Αυτό που παρακάμπτεται από όλους τους πολιτικούς απατεώνες είναι ότι ο νόμος για την Ιθαγένεια αποτελεί το τελικό στάδιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών. Την ολοκλήρωση των νεοταξικών στόχων: Την πολιτική νομιμοποίηση της κατάτμησης

olympia.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails