Monday, November 5, 2012

Σκληρή μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Μυρτώ


ΑΝΙΣΗ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΜΥΡΤΩΣ, ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥ.

 Τρεις και πλέον μήνες μετά την κτηνώδη επίθεση που δέχθηκε από τον πακιστανό στην Πάρο. Όπως ανέφερε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, εκείνη δεν έχει δείξει ουσιαστικά σημάδια βελτίωσης και είναι αμφίβολο εάν θα συνέλθει. Ο κ. Γιάννης Παπαδομιχελάκης δήλωσε στον «Τύπο της Κυριακής», πως η κόρη του «το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ανοίγει τα μάτια και να αναπνέει μόνη της. Αλλά δεν έχει συνείδηση».

 Η Μυρτώ έχει μεταφερθεί από το «Αττικό Νοσοκομείο» στο «Υγεία», με σκοπό να βρεθεί έπειτα σε κέντρο αποκατάστασης αν και δυστυχώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επανέλθει ποτέ.

 Όταν ο πατέρας της ρωτήθηκε σχετικά με τον δράστη, απάντησε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά το παιδί του.     

1 comment:

Μαχητής Θεσσαλονίκης said...

Είχαμε μια συζήτηση χθες με έναν φίλο μου και μου είπε ότι συνάδελφός του, που ήταν πατέρας, είχε το γιό του 17 χρόνια σε κώμα, στο σπίτι του. Ειχε χτυπήσει σε τροχαίο με το μηχανάκι του, ήταν 17 χρονών όταν χτύπησε.
Τον φρόντιζε 15 περίπου χρόνια (τον καθάριζε, του έβαζε αλοιφές, του έκανε μασάζ για να μην έχει επιπλοκές από την ακινησία).
Και μετά από 15 χρόνια ξύπνησε και έγινε απόλυτα φυσιολογικός (μιλούσε και κινούνταν κανονικά).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails