Tuesday, December 31, 2013

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προωθεί τον πολυπολιτισμό και τον πολυφυλετισμό για να εξαφανισθούν οι Έλληνες Χριστιανοί

Ο Χριστός ποτέ δεν είπε Ιερώνυμε ότι πρέπει να δεχθούμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα για να εξαφανισθεί βιολογικώς ο Έλλην και να αντικατασταθεί με αλλοδαπούς.

Κύριε Ιερώνυμε διαπράττετε μεγάλη ύβρι προς τον Ελληνισμό με το να κοροϊδεύετε τους Έλληνες Χριστιανούς ότι είναι Χριστιανικό να μοιράζετε δωρεάν τρόφιμα σε όποιον μπουκάρει στην Ελλάδα.

Αν θέλετε να σας πιστέψουμε να κρατήσετε Χριστιανική στάση σε όλα και να πάψετε να κρύβεστε όταν περνάνε τα μνημόνια που μας πηδάνε οικονομικώς. Επίσης να κάνετε αγώνα ενάντια στον αφελληνισμό και αντιχριστιανισμό στην παιδεία και να μιλήσετε επιτέλους για τα εθνικά μας θέματα.

Γιατί ο Χριστός δεν ήταν υποκριτής να λέει ότι "δεν εμπλέκομαι στα πολιτικά σαν Εκκλησία" και ταυτόχρονα να λέει "εγώ μοιράζω τρόφιμα σε όλους".

Ας μιλήσουν οι ιεράρχες γιατί οι Έλληνες δημιούργησαν την Ορθοδοξία όταν παρήκμασε η πατρώα θρησκεία και αν συνεχίσει την κατρακύλα η Εκκλησία το τέλος της είναι σίγουρο.

Ήδη μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν εμπιστεύεται την Εκκλησία ακριβώς γιατί βλέπει την παρακμή της.

Οι ιεράρχες ας δουν αυτό το βίντεο και ας το συνδυάσουν με το γεγονός ότι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας όπως η Μέρκελ έχουν παραδεχθεί ότι απέτυχε το πολυπολιτισμικό μοντέλο.



Ακολουθεί είδηση από Πρώτο Θέμα


Παιδιά απο διαφορετικές χώρες στο τραπέζι του κ. Ιερώνυμου. 

"Ο Χριστός δεν κάνει διακρίσεις"

Μαζί με τους ανήλικους ασυνόδευτους  μετανάστες  του  ξενώνα  «Εστία»  της «Αποστολής» γευμάτισε σήμερα το μεσημέρι  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος.

Συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γιώργο Καλατζή και τον  Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε παιδιά από διαφορετικές χώρες, συνομίλησε μαζί τους,  άκουσε τις προσωπικές τους ιστορίες και ζήτησε να μάθει για τα όνειρα τους και τους στόχους τους. 

«Σκοπός της Εκκλησίας και σήμερα», είπε ο κ. Ιερώνυμος,  «είναι να στηρίζει τον άνθρωπο. Και ο Χριστός βεβαίως δεν κάνει διακρίσεις. Ο ξένος, ο πλησίον στον οποίο αναφέρεται ο Χριστός δεν είναι μόνον ο ομόθρησκος, ο συμπατριώτης, αλλά και αυτός που είναι εντελώς διαφορετικός,  αυτός που έχει διαφορετικά πιστεύω  έχει διαφορετική θρησκεία, ακολουθεί διαφορετική ιδεολογία, έχει διαφορετικό χρώμα από μάς και ανήκει σε διαφορετική εθνότητα».

Στην διάρκεια του γεύματος ο Αρχιεπίσκοπος συζήτησε εκτενώς με τα παιδιά και το προσωπικό  υπογραμμίζοντας ότι « ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας, έζησε ως ξένος, μάς δίδαξε με την παραβολή του Καλού Σαμαρείτου την αγάπη για τον διπλανό μας  που ταυτίζεται με τον ξένο, και μάς διαβεβαίωσε  ότι η στάση μας απέναντι τους  είναι αποφασιστικής σημασίας κριτήριο για τη δικαίωση και σωτηρία μας.  Ο ίδιος ο Θεός ταυτίζεται με το πρόσωπο του ξένου! λέγοντας  «Ξένος ήμην και συνηγάγετέ με»  «εφ’ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε». 

Ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε τα παιδιά και το προσωπικό του ξενώνα ότι «η Εκκλησία θέλει την πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου, την ανάπτυξή του, αλλά είναι και συμπαραστάτης στις δυσκολίες του. Θέλει να στηρίξει την ψυχή μας, να μας ενδυναμώσει, ώστε να πατάμε στα πόδια μας και βέβαια, όταν έχουμε πρόβλημα στέκεται πλάι μας».

3 comments:

Anonymous said...

Τα ψέματα τελείωσαν!

Η ελλαδική εκκλησία έχει πάρει διαζύγιο από τον ελληνικό λαό.

Η Μ.Κ.Ο "Αποστολή" των Παπούλια-Λαυρεντιάδη- Ιερώνυμου. Υπάρχει και φωτογραφία.

Το ΔΝΤ είναι θέλημα θεού....και τα ελληνόπουλα φασίστες.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΠΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΙΤΗΣ ΜΟΧΑΜΕΤ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΟΡΙΖΟ ΕΙΠΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΟΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΝ. ΛΥΠΟΝ ΑΚΟΥ ΤΙ ΤΗΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΙΑΠΗ. ΠΑΡΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜΟΥ ΚΕ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΡΙΣΤΟ ΜΑΖΗΤΟΥΣ. ΕΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ= ΕΒΡΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΟΡΗΖΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΟΡΙΖΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ. ΜΝΙΜΟΣΙΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΟΥ ΚΟΛΙΒΑ ΛΙΑΠΗ ΟΧΙ ΜΕ ΞΕΝΑ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΚΑΦΡΟΥΣ.

Anonymous said...

Αυτος Ο ΑΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΤΗΣ ρασοφόρος ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΗΣΕΙΣ ΛΟΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ωσ ενα ανθελληνιό σκουπίδι

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails