Monday, March 31, 2014

Πέρασε το πολυνομοσχέδιο οδοστρωτήρας - Υπερψήφισαν οι «αντάρτες»

   64
Πέρασε το πολυνομοσχέδιο οδοστρωτήρας - Υπερψήφισαν οι «αντάρτες»
Υπερψηφίστηκε από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ το πολυνομοσχέδιο, που θα σαρώσει οσονούπω την Ελληνική Κοινωνία. Οι «αντάρτες» παρά τους λεονταρισμούς των προηγουμένων ημερών, υπερψήφισαν προκειμένου να μην χάσουν την θεσούλα τους. Συνολικά το άρθρο 1 έλαβε 152 ψήφους, ενώ το άρθρο 2 έλαβε 151 ψήφους.

Στο ΠΑΣΟΚ υπήρξε σαφής προειδοποιητική κίνηση από πλευράς του πρώην πρωθυπουργού, Τζέφρυ Παπανδρέου, προς τον Βενιζέλο. Ο ΓΑΠ καταψήφισε το άρθρο 2, αλλά ο Βενιζέλος δεν τόλμησε να τον διαγράψει, γνωρίζοντας ότι μία τέτοια κίνηση θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου, αφού ο Παπανδρέου ελέγχει ακόμα μερικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ικανούς για να προκαλέσει «ατύχημα».
Από πλευράς της ΝΔ είχαμε μία ελεγχόμενη και στημένη απώλεια, αφού διεγράφη ο Νικήτας Κακλαμάνης. Το σχέδιο της ΝΔ είναι να κατεβάσει άμεσα ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή – δημάρχου, ώστε να επιχειρήσει πλήγμα κατά των υποψηφιοτήτων της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα θα διαφημίσει τον Κακλαμάνη ως δήθεν «αντιμνημονιακό», παρά το ότι έχει ψηφίσει τα πάντα έως τώρα, μπας και καταφέρει να πάρει καμιά ψήφο.
Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό της υποθέσεως είναι ότι άλλος ένας αντεθνικός και αντιλαϊκός νόμος τίθεται στην διάθεση των διεθνών πλουτοκρατών, προκειμένου να διαλύσουν την Ελληνική Κοινωνία και να αγοράσουν τα πάντα έναντι πινακίου φακής. Η Χρυσή Αυγή παραμένει στην πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails