Monday, March 17, 2014

ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ


A89F0D6E89C5401C6A62DAFFC7219003
Έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη η πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, την οποία οργάνωσαν ο (απερχόμενος…) δήμαρχος Μπουτάρης, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (του συριζαίου πρύτανη της «χρυσής λεκάνης»),  με αφορμή την επέτειο της αναχώρησης του πρώτου τραίνου με υπό εκτόπιση εβραίους, κατά την περίοδο της κατοχής.

Κατά μια τραγική ειρωνεία, ο «πρωτοστάτης» της πορείας Μπουτάρης δε μπόρεσε να συμμετάσχει γιατί άρπαξε ένα γερό κρυολόγημα (εμφανίστηκε στα πεταχτά, μ’ ένα γαλάζιο εβραϊκό κιπά στο κεφάλι και άφησε λουλούδια στις ράγες του σταθμού), ωστόσο τον αντικατέστησαν… επαξίως οι λοιποί ντόπιοι πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου.   
Με πρώτον-πρώτον τον υφυπουργό Παιδείας Γκιουλέκα (που πήγε εκεί με «εντολή Σαμαρά»…) και δήλωσε ότι «πρέπει να τιμούμε τη μνήμη των εβραίων αδελφών μας», ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, η υποψήφια περιφερειάρχης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο νυν και υποψήφιος περιφερειάρχης Τζιτζικώστας, ο συριζαίος πρύτανης Μυλόπουλος και διάφοροι παρατρεχάμενοί τους.
Μάλιστα, όπως τόνισε ο Μπουτάρης, η εκδήλωση αυτή θα καθιερωθεί και θα γίνεται κάθε χρόνο την ίδια μέρα.
Τονίζουμε, ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κάνει ποτέ στα 4 χρόνια που είναι δήμαρχος  μια οποιαδήποτε εκδήλωση για τα θύματα της Ποντιακής γενοκτονίας!

1 comment:

Anonymous said...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. 06/01/2005 ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ''ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ''ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Κ. Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ''ΧΑΝΟΥΚΑ''ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.21/01/2005 ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ''ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡ''ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ''ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ''ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!ΚΑΡΑΤΖ....ΑΦΕΡΙ ΚΑΡΑΤΖΑΔΟΥΛΕΝ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΥΣΤ!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails