Monday, March 17, 2014

ΚΚΕ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ;;; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ


050CAD5C53B42C0A577409DEAD533652
Πέρα από τα βαρύγδουπα συνθήματα, η στάση του καθενός κόμματος κρίνεται από τις θέσεις του στα διεθνή ζητήματα με βαρύνουσα σημασία. Και στα ζητήματα αυτά, οι θέσεις του ΚΚΕ είναι παρόμοιες με τις θέσεις των αμερικανοσιωνιστών, αν και κατά τα άλλα το ΚΚΕ
τους κατηγορεί για ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους (τους Αμερικανούς, όχι τους σιωνιστές…). Προφανώς για… ξεκάρφωμα.
Ανακοίνωση, λοιπόν, σχετικά με το λαϊκό δημοψήφισμα που γίνεται αύριο στην Κριμαία για την ένωση με την Ρωσσία, εξέδωσε το σφυροδρέπανο κουκουέ, τασσόμενο κατά της εθνικής αποκατάστασης του ρωσσικού (κι όχι απλά ρωσσόφωνου…) πληθυσμού της περιοχής, γιατί «θα ενισχύσει το εθνικιστικό ρεύμα» και γιατί «σήμερα η Ρωσία είναι καπιταλιστική χώρα, που βρίσκεται σε ανταγωνισμό με τα άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα, και ο λαός της επίσης υποφέρει». Θρασύτατοι όμως όπως είναι, ομολογούν ότι η στάση τους θα ήταν τελείως διαφορετική, αν η Ρωσσία ήταν… κομμουνιστική. Ιδού η ανακοίνωση των κρυφο-αμερικανοκομμουνιστών:
«…Έχοντας ως κριτήριο το συμφέρον των λαών, θεωρούμε ότι η ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσία ούτε αντιμετωπίζει αποτελεσματικά αυτή την επέμβαση, ούτε θα λύσει ουσιαστικά κανένα από τα πραγματικά προβλήματα του λαού της Κριμαίας, ούτε θα σημάνει καμία πραγματική εξομάλυνση της κατάστασης ή μακροπρόθεσμη λύση ειρήνης και συνεργασίας για τους λαούς της περιοχής με ευημερία και πρόοδο. Και στη Ρωσία και στην Ουκρανία η πλειοψηφία του λαού υποφέρει, ζώντας μέσα σε συνθήκες καπιταλιστικής βαρβαρότητας, που έφεραν οι αντεπαναστατικές ανατροπές το 1991.
Κατανοούμε πως ο λαός της Κριμαίας, που σε μεγάλο βαθμό είναι ρωσικής και ταταρικής καταγωγής, ανησυχεί για την κατάληψη της κυβερνητικής εξουσίας από εθνικιστικές και φασιστικές δυνάμεις, που με μία από τις πρώτες ενέργειές τους στράφηκαν ενάντια στις μειονότητες και τους κομμουνιστές, καταργώντας το νόμο για τις «περιφερειακές γλώσσες» και καταστρέφοντας αντιφασιστικά μνημεία. Ωστόσο, η αποχώρηση της Κριμαίας από την Ουκρανία και η ενσωμάτωσή της στη Ρωσία δε θα λύσει το πρόβλημα της αλλαγής του συσχετισμού δύναμης σε βάρος των αντιδραστικών και φασιστικών δυνάμεων.
Θα ήταν διαφορετικό αν η Ρωσία ήταν μια σοσιαλιστική χώρα και ο λαός της Κριμαίας είχε κάνει την επιλογή και ζητούσε την ένταξη σε μια σοσιαλιστική ένωση μαζί με τη Ρωσία, όπως έγινε με την ένταξη χωρών στην ΕΣΣΔ.
Η απόσχιση της Κριμαίας και η ενσωμάτωσή της στη Ρωσία θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το εθνικιστικό ρεύμα, τόσο στην Ουκρανία, όσο και στη Ρωσία. Θα εγκλωβίσει εκατομμύρια εργαζόμενους σε μια αντιπαράθεση σε εθνοτική βάση, κρύβοντας τις πραγματικές αιτίες της σύγκρουσης, όπως και τη μοναδική εναλλακτική λύση, που υπάρχει για τους εργαζόμενους και βρίσκεται σ’ έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, στο σοσιαλισμό».
Καταλάβατε τώρα γιατί ο Ομπάμα, η Μέρκελ, η Κομισιόν, το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι (τύπου Σόρος και ΣΙΑ) και όλο το σκυλολόι της παγκόσμιας διακυβέρνησης απαιτεί μανιωδώς να διωχθεί μέχρις εξαφανίσεως η Χρυσή Αυγή και δε λέει κουβέντα για τους… αντιιμπεριαλιστές κουκουέδες; 

2 comments:

Anonymous said...

ΟΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝΑΙ ΓΛΙΦΟΚΟΛΙΔΑΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΕΟΝ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΕΝΟΥΡΓΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΕΞΗΠΙΡΕΤΗ ΜΟΝΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΙΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΑΙΣ ΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝ.

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτα που λες αλλα μάθε ορθογραφία. Για το καλο σου στο λέω. Έχουμε μια πανέμορφη γλωσσα και οφείλουμε ως Ελληνες, να την γνωρίζουμε καλα...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails