Thursday, March 27, 2014

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΒΡΑΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Gwyneth Paltrow

O Chris ήθελε να κάθεται όλη η οικογένεια σπίτι, να βλέπει τηλεόραση και DVDs και να τρώνε κάποια πράγματα όπως όλοι. Τους αγόραζε μάλιστα κάποιες φορές και παγωτό. Εκείνη δεν τα επέτρεπε αυτά. Επιπλέον ήθελε να παρακολουθούν ισπανική ή γαλλική τηλεόραση αντί κανάλια με τη μητρική τους γλώσσα, την αγγλική

Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του τέλους του γάμου της ηθοποιού Gwyneth Paltrow και του Βρετανού τραγουδιστή Chris Martin, έρχονται ένα μετά το άλλο τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν τις αιτίες αυτού του πραγματικά «ξαφνικού» χολιγουντιανού χωρισμού.


Σύμφωνα με άτομο το στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού που μίλησε στη «The Sun» δύο είναι οι βασικοί λόγοι που έφεραν το τέλος: Η αυστηρή δίαιτα της ηθοποιού, η οποία είχε επιβάλλει συγκεκριμένους διατροφικούς κανόνες στην οικογένεια και η εμμονή της με την Kabbalah:



«O Chris ήθελε να κάθεται όλη η οικογένεια σπίτι, να βλέπει τηλεόραση και DVDs και να τρώνε κάποια πράγματα όπως όλοι. Τους αγόραζε μάλιστα κάποιες φορές και παγωτό. Εκείνη δεν τα επέτρεπε αυτά. Επιπλέον ήθελε να παρακολουθούν ισπανική ή γαλλική τηλεόραση αντί κανάλια με τη μητρική τους γλώσσα, την αγγλική. Κάποια στιγμή μάλιστα εκείνος είχε την αίσθηση ότι είχε χάσει τη γυναίκα που είχε ερωτευτεί. Επίσης είχε μετακομίσει μόνιμα στο σπίτι της οικογένειας στο Λονδίνο και είχε σταματήσει τη μακροβιοτική δίαιτα της γυναίκας του».



Σύμφωνα με το άτομο αυτό η εμμονή της Paltrow με την Kabbalah έφερε πολλά προβλήματα στο ζευγάρι: «Ο Chris έκανε μεγάλη προσπάθεια με την Gwyneth πάνω από ένα χρόνο».

1 comment:

Anonymous said...

Γιατί καλύπτετε τον Πούτιν; Γιατί δεν μάς λέτε ότι η καθηγήτρια που τον έμαθε Γερμανικά είναι Εβραία Σιωνίστρια και ζεί στο Ισραήλ;

http://www.protothema.gr/world/article/365148/poia-einai-i-oukrani-kathigitria-pou-spitose-o-poutin-/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails