Tuesday, March 25, 2014

Η βρετανική Guardian αποκάλυψε ότι οι ανακρίτριες που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι φίλες από παλιά


Οι διεθνείς τοκογλύφοι των οποίων τα συμφέροντα απειλούνται από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, πέραν των πολιτικών μαριονεττών διαθέτουν εντός και εκτός ελληνικών 

συνόρων και τις δημοσιογραφικές τους μαριονέττες προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης. Ένα τέτοιο ρόλο διαδραματίζει και η βρετανική φυλλάδα Guardian, η οποία μετά από άπειρες συκοφαντικές και προσβλητικές επιθέσεις στην Πατρίδα μας, στον Ελληνικό Λαό και στο νόμιμο Πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, αφιέρωσε διθυράμβους για τις επίορκες ανακρίτριες της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.

Μέσα στο πληρωμένο, υβριστικό παραλήρημα κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, παρατίθεται μία ακόμη πληροφορία η οποία έρχεται να δέσει όχι βεβαίως τις αστήρικτες αθλιότητες περί εγκληματικής δράσης του Κινήματος, αλλά αντίθετα, το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες ανακρίτριες ανέλαβαν να επιτελέσουν συγκεκριμένη πολιτική αποστολή, ήτοι την καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Κι ενώ στον πλέον ξεκάθαρο τόνο, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απέδειξε με ακλόνητα στοιχεία την σχέση μεταξύ της ανακρίτριας Κλάπα με το κόμμα της ΔΗΜΑΡ, ενώ ο ίδιος ο θλιβερός υπουργός Δικαιοσύνης της Χούντας του Μνημονίου παραδέχτηκε δημοσίως πως παρενέβη δια τηλεφώνου στην ανακριτική διαδικασία, οι βρετανοί αποκαλύπτουν ένα επιπλέον στοιχείο: Κλάπα και Δημητροπούλου είναι παλιές φίλες, γεγονός το οποίο εξηγεί κατά τρόπο απόλυτο για ποιο λόγο η δεύτερη σιωπά στις αυθαιρεσίες της πρώτης.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «η Ιωάννα Κλάπα και η Μαρία Δημητροπούλου, από μακρού χρόνου φίλες οι οποίες ανήκουν στην πρώτη γενιά των γυναικών-δικαστών, τεμάχισαν τη Χρυσή Αυγή με την ακρίβεια χειρούργου». Οι παλιές φίλες, μήπως μοιράζονται και κοινές πολιτικές πεποιθήσεις; Προφανώς και γι' αυτό το λόγο επιλέχτηκαν από την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προκειμένου να επιτελέσουν το νομικό έγκλημα που συντελείται εδώ και 6 μήνες.

«Υπό το βάρος της έρευνάς τους η Χρυσή Αυγή άρχισε να σπάει», πανηγυρίζει η βρετανική φυλλάδα της οποίας οι σελίδες διαχρονικά εκχέουν το ανθελληνικό δηλητήριο, κάνοντας λόγο για την ανεξαρτητοποίηση του Ιούδα της Λάρισας. «Αντικειμενική» αν μη τι άλλο ενημέρωση, από ένα «αντικειμενικό» μέσο το οποίο δεν χάνει ευκαιρία σε τακτά χρονικά διαστήματα να υμνεί την ελληνόφωνη αριστερά όλων των τάσεων και αποχρώσεων, κυρίως τον Σύριζα και πρόσφατα και το κόμμα-τραγέλαφος του Σ. Θεοδωράκη.

Πόσο κρίμα για τους φιλοσιωνιστές βρετανούς καπιταλιστές, να γκρεμίζεται η γελοία προπαγάνδα τους περί «σπασίματος» της Χρυσής Αυγής από την πραγματικότητα των εγκαινίων νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής σε όλη την ελληνική επικράτεια!

Εκεί όμως όπου η προπαγάνδα μετατρέπεται σε κλαυσίγελο είναι όταν εγκωμιάζεται με στόμφο το δικαστικό σύστημα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, το δικαστικό σύστημα το οποίο αφήνει ελεύθερους τρομοκράτες, μιζαδόρους και κοινούς πολιτικούς απατεώνες που έχουν καταληστεύσει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού: «το δικαστικό σύστημα είναι από τα λίγα αξιοκρατικά της Ελλάδας και αμφότερες αυτές οι γυναίκες είναι γνωστές για το θάρρος τους, την ανεξαρτησία και την αμεροληψία τους»! Αποδεικνύεται πως οι εντός της Ελλάδος πληροφοριοδότες της βρετανικής ολιγαρχίας του πλούτου, έχουν χάσει πάσα επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα. Κάθε περαιτέρω σχολιασμός κρίνεται ως εκ τούτου περιττός.

Μάλιστα ένα από τα παρελκόμενα της μαρξιστικής πανούκλας της μεταπολίτευσης, ο Νάνος Βαλαωρίτης, σπεύδει να ξιφουλκήσει κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, υμνώντας με τη σειρά του τις παράνομες μεθοδεύσεις της Χούντας του Μνημονίου και των επίορκων δικαστικών. «Το δικαστικό σώμα φαίνεται αποφασισμένο να κάνει αυτό στο οποίο απέτυχε το πολιτικό σύστημα» σημειώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η φυλλάδα, ομολογώντας εμμέσως πλην σαφώς πως η υποτίθεται «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη -κατόπιν κυβερνητικών εντολών- στοχεύει στην πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον Πολιτικό Αγώνα του Κινήματός μας, τον παράνομα προφυλακισμένο Αρχηγό μας, τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές του Κινήματος και δεκάδες συναγωνιστές μας ξένα κέντρα προπαγάνδας και εξαπάτησης της κοινής γνώμης να θριαμβολογούν για τις αντισυνταγματικές και παράνομες ενέργειες του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και των επίορκων (και παλαιών φίλων καθώς αναφέρθηκε ανωτέρω) ανακριτριών. Καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας τους αποδοκιμάζει ποικιλοτρόπως, Χούντα του Μνημονίου και ανακρίτριες έχουν ανάγκη των καλοπληρωμένων διθυράμβων ξένων μέσων ενημέρωσης.

Καρφί όμως δεν καίγεται στη Χρυσή Αυγή για τα εύσημα των ανθελλήνων της Βρετανίας: το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ενδιαφέρεται μονάχα για τα εύσημα του Ελληνικού Λαού. Κι αυτά, αναμφισβήτητα, θα τα εισπράξει το Μάιο. Τα ψεύδη των υποστυλωμάτων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, εγχώριων και διεθνών, έχουν ημερομηνία λήξης: θα είναι η βραδιά εκείνη κατά την οποία εκείνοι θα οδύρονται με λυγμούς, αλλά θα γελά με ικανοποίηση και ελπίδα ο Ελληνικός Λαός!

Ευάγγελος Καρακώστας


xryshaygh

http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2014/03/guardian.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails