Sunday, June 22, 2014

«Εκτρέφουν» νέες γενιές Γενίτσαρων στη Θράκη!

debtour843Οργανωμένο σχέδιο εκτουρκισμού για μια νέα γενιά Γενίτσαρων βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θράκη, μπροστά στα μάτια της ελληνικής Πολιτείας, που επιμένει πεισματικά να κρατάει στάση απάθειας και αναισθησίας.
Τα παιδιά των χιλιάδων οικογενειών μουσουλμάνων πηγαίνουν σαν πρόβατα στη σφαγή, όντας θύματα της προπαγάνδας που ελέγχει το τουρκικό προξενείο, μέσω των «κρυφών σχολείων» που λειτουργούν τα απογεύματα στα τζαμιά της Θράκης.

«Οι χοτζάδες που διδάσκουν το Κοράνι αλλά και τουρκική γραφή κι ανάγνωση στα “παρασχολεία” που λειτουργούν στα τζαμιά έχουν αναλάβει τον ρόλο της πλύσης εγκεφάλου στα παιδιά, ενώ οι γονείς τα στέλνουν εκεί πιστεύοντας ότι διδάσκονται Θρησκευτικά και τίποτε άλλο» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα, ο οποίος ασχολείται επισταμένα με το ζήτημα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι χοτζάδες έχουν αναλάβει να φέρουν σε επαφή με την Τουρκία όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μουσουλμάνων από τη Θράκη. «Αυτό επιτυγχάνεται με συχνές εκδρομές, το κόστος των οποίων είναι πληρωμένο εξ ολοκλήρου από το τουρκικό προξενείο, και τα παιδιά που συμμετέχουν πηγαίνουν μόνο με μια ταυτότητα ή διαβατήριο. Η επίσημη αιτιολογία για τη διοργάνωση αυτών των εκδρομών είναι πως πρόκειται για επιβράβευση των καλύτερων μαθητών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού μπορεί να στείλει το παιδί του κάθε μουσουλμάνος, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις του στο σχολείο» αποκαλύπτει ο κ. Καραχότζα.
Μάλιστα, οι συγκεκριμένες εκδρομές δεν περιλαμβάνουν ξενάγηση σε παραλίες, όμορφα μέρη και αξιοθέατα, παρά μόνο επισκέψεις σε τζαμιά. Μόνο τον τελευταίο μήνα πραγματοποιήθηκαν δύο τέτοιες εκδρομές με παιδιά 8-12 ετών, τα οποία έμειναν τρεις μέρες στην Τουρκία.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails