Wednesday, June 18, 2014

ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ!!!!ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ!!!!



Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
 Εχουμε ξαναγράψει αμέτρητες πια φορές, όλα τα τωρινά δραματικά γεγονότα έχουν προβλεφθεί με ακρίβεια από θεόπνευστες μορφές του παρελθόντος (και όχι μόνο)! Από χαρισματικούς Γέροντες, Αγίους και Μάρτυρες της ελληνορθόδοξης παράδοσης, την οποία πολεμούν φανερά κομπλεξικοί τύποι όπως ο Δήμου και ύπουλα, στο παρασκήνιο, άτομα όπως ο παριστάνων τον «πρωθυπουργό» αρχιπροδότης Ιούδας Μπεναχίμ, που παρουσιάζεται δημόσια ως «Αντώνης Σαμαράς»… Το έθνος πρέπει να συντρίψει τα ως άνω φίδια χωρίς έλεος.

Πολλοί φίλοι και γνωστοί μας ρωτούν τι άραγε είπε (ανάμεσα στα τόσα που έχει προβλέψει) για τη Ρωσία και το μέλλον της ο Γέροντας Παΐσιος, αυτή η λαμπρή μορφή της Ορθοδοξίας! Διότι είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που διαδραματίζονται στην Ελλάδα, την περιοχή μας και τον κόσμο όλο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανατρέχουν στους προφητικούς λόγους του Γέροντα αυτού, ανακαλύπτοντας με θαυμασμό πόσο «μέσα» έπεσε σε όλα όσα είχε προ πολλών ετών αναφέρει… Για αυτά έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, και μάλιστα με το σύγγραμμά μας «Γέροντας Παΐσιος. Τα μελλούμενα (όσα πρόκειται να συμβούν)» των εκδόσεων “M-Press”, Αθήνα 2013, με πρόλογο του ιδίου του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Τι είπε λοιπόν ο Γέροντας Παΐσιος για τη Ρωσία και τα μελλοντικά παγκόσμια γεγονότα; Αυτά δηλ. που πολλοί πιστεύουν ότι θα βρούμε σύντομα μπροστά μας; Ας ανατρέξουμε στο ως άνω έργο μας, όπου αναφερόμαστε βεβαίως και στο εν λόγω κρίσιμο θέμα. Στις σελίδες 82 και 83 διαβάζουμε τα εξής εντυπωσιακά:

«Τα χρόνια στα οποία έζησε ο Γέροντας χαρακτηρίστηκαν από τον Ψυχρό πόλεμο. Τότε υπήρχε γενική ανησυχία ανά τον κόσμο πως έπεται απίστευτη πλανητική σύγκρουση ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή, που πιθανώς να λάμβανε τη μορφή πυρηνικού πολέμου. Πάντοτε δεχόταν ερωτήσεις ο Γέροντας Παΐσιος και πάντα σαν καλός Πατέρας απαντούσε. Έτσι όταν ρωτήθηκε από επισκέπτες, αν οι Ρώσοι θα πολεμήσουν τη Δύση μόνοι τους ή αν θα έχουν συμμάχους, εκείνος απάντησε με άγια πραγματικά ενόραση: «Και βέβαια θα έχουν συμμάχους! Τώρα δεν φαίνονται, αλλά σύντομα θα τους δουν όλοι και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου»!

Τι άραγε να εννοούσε ο Γέροντας Παΐσιος με τα ως άνω φοβερά λόγια του; Στο ίδιο προαναφερθέν έργο μας γράφουμε και τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα:
«Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’ όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου». Και πράγματι, μέχρι πριν κάποια χρόνια, στα χρόνια δηλαδή που ζούσε ακόμα ο Γέροντας Παΐσιος, οι Κινέζοι ακόμα δεν φαίνονταν στο πλευρό των Ρώσων και πολλοί πίστευαν ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει μόνη της μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο. Να όμως που ο Γέροντας δικαιώθηκε και σ’ αυτήν την περίπτωση.
Σήμερα ο ευρασιατικός άξονας, φαντάζει παντοδύναμος. Είναι γεγονός».
Πώς όμως θα γίνουν όλα αυτά; Και ποια η σχέση τους με την Ελλάδα (κάτι που μας ενδιαφέρει, ασφαλώς, άμεσα); Στο ίδιο μας αυτό έργο γράφουμε και τα παρακάτω:
«Ποια όμως η θέση της Ελλάδας σ’ αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον; Έχει μέλλον ο ελληνισμός μετά τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο; Και, αν ναι, τι είδους μέλλον; Και σ’ αυτό το ερώτημα απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή που, φανερό είναι, πλέον πλησιάζει με ραγδαίο ρυθμό: «Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη, θα τα καταδιώξει και θα ερημωθεί η Αίγυπτος και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, από αυτές που θα καταστραφούν στον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει στο σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία του».

Αυτά τα παραπάνω εκπληκτικά είπε ο Γέροντας Παΐσιος εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Όταν ακόμη τίποτα δεν φάνταζε ότι θα οδηγηθούν τα πράγματα του κόσμου μας στη σημερινή περίπλοκη κατάσταση. Αλλά (όσοι μας διαβάζουν ασφαλώς γνωρίζουν) πόσες και πόσες φορές δεν αναφερθήκαμε και εμείς σε όλα αυτά! Δηλ. ότι είναι αναπόφευκτη μία πλανητική σύγκρουση τεραστίας κλίμακας ανάμεσα στη Δύση που καταρρέει και στη διαρκώς ανερχόμενη Ανατολή… Μήπως τώρα λοιπόν πλησιάζει η ώρα; Η διάσταση απόψεων μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ στο ουκρανικό ζήτημα είναι πια γεγονός. Όποιος από τους δύο υποχωρήσει, χάνει αυτομάτως τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά και τραυματίζεται βαθύτατα η εικόνα του ως παγκόσμια υπερδύναμη. Απ’ την άλλη, εάν τελικά κάποια από τις δύο αυτές πλευρές δεν κάνει πίσω, ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις…

Ζούμε καιρούς δραματικούς. Τα πράγματα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, όπως π.χ. στην Ελλάδα, όπου είναι πια φανερό ότι ανατέλλει ένα νέο καθεστώς στη θέση της άθλιας Μεταπολίτευσης που πεθαίνει. Απ’ την άλλη, κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες στο θέμα της Ουκρανίας. Ό,τι όμως και να συμβεί τελικά τώρα στην Ουκρανία, τα πράγματα έτσι κι αλλιώς οδεύουν προς την απόλυτη σύγκρουση, τον θερμοπυρηνικό πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας! Στο νέο παγκόσμιο σκηνικό των ανακατατάξεων κάποιος εκ των δύο θα επικρατήσει. Για τον άλλο δεν θα υπάρχει θέση στο διεθνές στερέωμα των υπερδυνάμεων. Θα είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου…

http://www.volcanotimes.com/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails