Friday, February 24, 2017

Η κυβέρνηση δίνει το δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς! – Ανοίγει ο «ασκός» του Αιόλου

Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.





Η Ελλάδα μαζί με την Ευρώπη θα ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις.
 




 Ισοπεδωνουν και ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ το Σύνταγμα... ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ", ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΔΗΜΑΡΧΟΙ... ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ... ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!

ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

 


Δικαίωμα ψήφου αλλά και του εκλέγειν δίνει η κυβέρνηση σε 580.000 αλλοδαπούς, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.
 

Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε κι εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.
 

 Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.



Τώρα η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης φέρεται ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς μένουν νόμιμα στην Ελλάδα, που εκτιμώνται σε περίπου 580.000. 
 
Προτείνεται ακόμα η συμμετοχή προσφύγων και μεταναστών σε όργανα όπως το Συμβούλιο Ενταξης Μεταναστών.

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι η αλλαγή του «Καλλικράτη» και η μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης δεν είναι κομματική, αλλά εθνική υπόθεση» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ. 
 
«Γι” αυτό πρέπει να στηριχθεί στη βάση της συναίνεσης και της συνεργασίας. Αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο και δεν κάνει ουσιαστικό διάλογο, να γνωρίζει καλά πως σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες».
 

Είναι προφανές πως η κυβέρνηση εν συνεχεία θα δώσει το δικαίωμα και στις εθνικές εκλογές, διότι όπως όλα δείχνουν η χώρα μας οδεύει σε αυτές και καθώς πλέον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεμένουν από ψηφοφόρους, θέλουν να παίξουν και το τελευταίο τους χαρτί.
 

Το πολιτικό σύστημα δεν ενδιαφέρεται, καθώς δεν βλέπει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. 
 
Η Ελλάδα μαζί με την Ευρώπη θα ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις.
 

Αν συνεχισθεί αυτή η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, τότε η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας είναι απλά θέμα χρόνου, χωρίς αυτό να αποτελεί συνωμοσιολογία αλλά ρεαλιστική εκτίμηση.
 

Αν συνυπολογίσουμε και τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, μια μερίδα εξ αυτών δεν έχουν ενσωματωθεί και είναι φανατικοί ισλαμιστές, είναι μια ικανή δύναμη η οποία με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να επιτύχει τη σύσταση ενός εσωτερικού μετώπου που θα έχει ως σκοπό τις δολιοφθορές, τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, τις οικονομικές ζημιές που επιφέρουν και την ανάλωση δυνάμεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να καταστείλουν τους όποιους θύλακες επεισοδίων δημιουργούν.

Πως θα δράσουν οι λαθρομετανάστες σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία ή έστω και σε ένα θερμό επεισόδιο; 
 
Δεν κινδυνολογούμε, αλλά εξετάζουμε όλα τα σενάρια και καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο και οι αρμόδιοι φορείς. 
 
Η κατάρτιση μιας εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της εν λόγω απειλής είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.
 

1 comment:

Anonymous said...

Πολύ σωστοί προβληματισμοί και καθόλου συνομωσιολογικοί!Αλοίμονό μας αν δεν ξυπνήσουμε έγκαιρα..!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails