Monday, February 13, 2017

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Οι δημοσιογράφοι της εφημεριδάς τα ΝΕΑ "κλαψουρίζουν" γιατί κλείνει η εφημερίδα  χάνουν τις δουλείες τους και η καταστροφή που έρχεται δεν ειναι μόνο οικονομική αλλα και συναισθηματική. Βέβαια προσωρινά ο τραπεζικός λογαριαμός του ΔΟΛ αποδεσμευτίκε και ετσί θα ξανακυκλοφορήσουν κάποια φύλα  μέσα σε καθεστώς αβεβαιότητας. Αλοίμονο στον Ελληνα φορολογούμενο όμως ,που αν χρωστάει  στην εφορία η στα ασφαλιτικά ταμεία δεν του αφήνουν δεκάρα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Ας αναρωτήθει ο απλός πολίτης ο εργαζόμενος μεροκαματιαρής, ο οικοδόμος, ο αγρότης, ο φορτηγάτζης  ο ναυτικός ποια ήταν η συμβολή της εφημεριδάς τα ΝΕΑ προς το συμφέρον του; Τα χρόνια της μεταπολίτευσης δεν γράφτηκε απο αυτές τις εφημερίδες  ούτε ενα καταγγέλτικο άρθρο με ονόματα απο υπουργούς και διάφορα στελέχη σε διοικητικά πόστα,  που τα τσέπωναν χοντρά απο τα δάνεια της ΕΟΚ και φαλήρησαν την χώρα. Δεν γράφτηκε ουτε ένα αρθρο πρωτοσέλιδο  με στοιχεία, για τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ που εκλείνε τα εργοστάσια τις βιομηχανίες της χώρας, που εκμηδένιζε την γεωργική παραγωγή προς οφέλος του ζεστού χρήματος των επιδοτήσεων της Ε.Ε!.

Απο το 74 και ύστερα τα μέσα ενημέρωσης συνεργαζόταν αψόγα με το διευθαρμένο πολιτικό σύστημα για να αποδομήσουν την χώρα..Κάνενας πολιτικός δεν πήγε φυλακή  απο τα κόμματα εξουσίας γιατι δεν βγήκαν στην φόρα στοιχεία εναντίον του μαζικά απο τα κανάλια και τις εφημερίδες αυτού του τύπου σχετικά με μοίζες και ρουσφέτια. Κανένας δημοσιογράφος δεν έχασε την δουλεία του γιατί συνεργάστηκε με τους  αυτούς τους πολιτικούς. Και τώρα που οι δημοσιογράφοι έκαναν καλ'α την δουλεία τους το ιδιο το συστήμα που τους  ανέθρεψε τους πετάει εξώ ,γιατί δεν τους χρειάζεται πια.

.Η χώρα έχει διαλυθεί το λόγο πλέον έχουν τα τραπεζικά φάνς το ΔΝΤ και οι λαθρομετάναστες, με τα πολλά προνόμοια! Που η εφημερίδα τα ΝΕΑ απο οσο θυμάμαι δεν έγραψε ουτέ μια λέξη για  την εγκληματοκότητα  όλων αυτώ που εισβάλουν στην χώρα παράνομα αντίθετα στοχοποίουσε με χαρακτηριμούς τύπου ¨φασίστας" και ρατσιστής" οποίον κατεγγείλε τέτοια περιστατικά... Η εφημερίδα τα ΝΕΑ που δεν έγραψε ουτε μια λέξη για ποιό λόγο ο λαθρομετανάστης δικαιήτε επίδομα και ο Ελλήνας οχι, την εφημερίδα ομως δεν την αγόραζαν λαθρομετανάστες αλλα Ελλήνες..
 
Οσοι Ελλήνες εχουν ξυπνήσει μέχρι τώρα δεν ξύπνησαν λόγο των συστημικών εφημερίδων, ξύπνησαν απο ανιδιοτελής πηγές πληροφόρησης οπως η Αντιπληροφόρηση και αλλα σιτε στο διαδύκτιο που αφιλοκερδός ξημεροβραδιάζοντε με κίνδυνο την στοχοποίηση του συστήματος ώστε δημοσιεύουν άρθρα η ειδήσεις για να αφυπνίσουν τους πολίτες...Αυτό εξάλλου είναι και το επαναστατικό πνεύμα της εποχής και οχι τα καταχρεωμένα συστημικά δημοσιογραφικά μαγαζιά που τα πληρώνει ο φορολογούμενος.

Ο νοών νοείτο!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails