Saturday, February 25, 2017

ΣΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ» ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ !!!!!

Το ακόλουθο βίνει γίνεται αυτή την στιγμή βίραλ σε όλο το διαδίκτυο!  Μας το διέρρευσε σάιτ WorldCorpo.net που τροφοδοτεί συνένεια την κοινότητα ερευνητών που κάνει μια γενναία προσπάθεια για την έκθεση του όλου σκανδάλου «Πιτσγκέητ» που αφορά τα εγκλήμάτα των μεγάλων κυκλωμάτων απαγωγής μικρών παιδιών, παιδεραστίας και όχι μόνο!

Στο ακόλουθο βίντεο βλέπουμε ένα μικρό αγόρι να…ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ απο έναν άνδρα!!! Οι εικόνες κι των δύο είναι θωλομένες, αλλά μπορούμε και διακρίνουμε ένα μικρό αγόρι, που φαίνεται να είναι εγκλωβισμένο σε ένα ντους και καίγεται απο το ζεστό νερό που τρέχει μέσα και δεν τον αφήνει να βγεί έξω ο άνδρας!

Τώρα, σήμφωνα με ερευνητές η φωνή του άνδρα στο βίντεο ταιριάζει 100 τοις 100 με την φώνη του ήδη ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ…ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!! (πατήστε εδώ)

Η ιστοσελίδα WorldCorpo.net διαθέτει μερικές εικόνες των ρωμαϊκών αγαλμάτων παρόμοιες με εκείνες που βρέθηκαν στο λογαριασμό Instagram του ομοφυλόφιλου Τζέιμς Αλεφάντη, γύρω απο τον οποίο στρέφεται το όλο σκάνσαλο «Πιτσαγκέητ» σε σχέση με τους Κλίντον, τον Τζόν Ποντέστα καθώς και πάρα πολλά άλλα μεγάλα ονόματα. Δηλ., απ,ό,τι φαίνεται, αφήνουν να εννοηθεί πως, όντως, τα βίντεο που ανεβάζουν στο σάιτ τους αφορά το…«ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ»!

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!» για να καταλάβετε πλήρως περι τίνος πρόκειται.

Μπορείτε να διαβάστε τώρα την παρακάτω μεταγραφή της φωνής του άνδρα που φωνάζει στο παιδί. Υπάρχει μια τρίτη φωνή ενος ενήλικου που του φωνάζει του άνδρα «ΣΤΟΠ!»

– Νομίζεις πως είσαι κάποιος, εε?!
– ΠΟΙΟΣ είναι ο μπαμπάς σου?!
– Ποιο είναι το άλλο μου όνομα που με λές?!
– Είμαι ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ!
– Πες το!…
– Ναι, ΣΩΣΤΑ, είμαι ο μπαμπάς σου τώρα! Είμαι τώρα ο γαμημένος μπαμπάς σου!
________________
-απο το κανάλι Sheilaaliens
Ανησυχητικό βίντεο ξεκινά στο 01:01 … ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ λάβετε σοβαρά υπόψη την προειδοποίηση
Το βίντεο συγκρίνει τη φωνή του Τσόν Ποντέστα, του επικεφαλής της εκστρατείας της Κλίντον, με την φωνή στο fatherhood.webmhttps://www.youtube.com/watch?v=NPy7a... (clean version so you dont have to hear the child screaming)
http://Worldcorpo.net ‘s ‘fatherhood.webm’ lightened & stabilized

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails