Tuesday, February 28, 2017

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου που απαγορεύτηκε από την Κομμουνιστική ΕΡΤ δημοκρατικά πάντα!

Την σημερινή ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος εντελώς παράνομα έκοψε η επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ με το απαράδεκτο πρόσχημα ότι "δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου".

Η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο σε βάρος των συκοφαντών κρατικοδίαιτων υπαλλήλων του Μνημονίου που κατήργησαν για ακόμη μια φορά το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, καταγγέλλοντας αρχικά την σταλινική λογοκρισία από την ΕΡΤ, η οποία κατά παράβαση του Συντάγματος και της πολυφωνίας δεν μετάδωσε ζωντανά την ομιλία του Αρχηγού του τρίτου κόμματος στην χώρα, ενώ έφτασε στο σημείο να "κόψει" ακόμα και την ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι οι προπαγανδιστές του συστήματος λογοκρίνουν την Χρυσή Αυγή, καθώς τρέμουν ακόμα και την τελευταία μας λέξη. Απαντώντας στον νυν ψηφοφόρο της ΝΔ, Θεόδωρο Πάγκαλο, δήλωσε πως ο Λαός δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά το σάπιο πολιτικό σύστημα τον εξανάγκασε να περνά από τα πολιτικά γραφεία για να βρίσκει μια θέση εργασίας.
Στην συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που προστατεύει τους αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς, οι οποίοι βιαιοπραγούν ενάντια σε όποιον αντιστέκεται. Οι συμμορίτες του αριστερού παρακράτους εξαπολύουν καθημερινά επιθέσεις κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής, αλλά αυτές δεν είναι ικανές να κάμψουν το ηθικό και τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Η ΝΔ σιωπά για τις επιθέσεις των κόκκινων τρομοκρατών, καθώς αυτή είναι που άνοιξε τις πύλες στον κομμουνισμό. Η νεοφιλελεύθερη ΝΔ είναι το ίδιο εθνικά επικίνδυνη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνη εθνική επιλογή είναι η Χρυσή Αυγή! Σχολιάζοντας την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική των Μνημονίων επεσήμανε πως ένα ενδεχόμενο Grexit θα κόστιζε 796 δισ. ευρώ στην Γερμανία, το διπλάσιο δηλαδή του δημοσίου χρέους.
Κατήγγειλε το δήθεν πατριωτικό άλλοθι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως Τσίπρας και Καμμένος είναι το ίδιο συνένοχοι στην εθνική προδοσία. Απαντώντας στην συστημική προπαγάνδα και τις "Χρυσαυγιάδες" είπε πως δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας και καμιά σταλινική λογοκρισία δεν μπορεί να σταματήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να συστρατευτούν με τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών: "Υψώστε το λάβαρο της επαναστατικής Εθνικής Ιδέας και μόνο τότε θα σωθεί η Ελλάδα. Όποιος θέλει να αντισταθεί, υπάρχει μια θέση δίπλα μας. Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει γιατί τίποτε δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό. Ψηλά τις Σημαίες - Αγώνας για Πίστη, Πατρίδα και Ελευθερία". πηγή:xryshaygh.com/
ΥΓ:ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,Ακούστε τι προπαγάνδα κανουν και τους ταΐζετε με καθε τρόπο! και μετα τους φταίει ο Τραμπ που τους λεει οτι ειναι εχθρός του λάου τα ΜΜΕ! βλέπω στο ίντερνετ πάρτι κανουν οι αριστεροι κομμουνιστες πληρώνει καλα ο soros!να κανουν προπαγάνδα!και η μαζα δεν κανει το πιο απλο να σταματήσει να ταΐζει αυτές τις ιστοσελίδες και να βλέπει τα κανάλια τους!τόσα χρονιά ίδιο πρόβατο ο νεοέλληνας!στον όρο γενοκτονία μπορείτε να δείτε οτι γενοκτονία ορίζεται και:η επιβολή οικονομικών μέτρων,και η μετακίνηση κοινοτήτων η μια μέσα στην άλλη! βλέπε λαθρο!αλλιως θα έφτιαχναν τις χώρες τους! 

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails