Saturday, February 11, 2017

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ!

Η συντονίστρια του Ελληνικού, Χριστίνα Χριστίδου, υποστηρίζει ότι συχνά τα παράπονα οφείλονται στις διαφορετικές διατροφικές συνήθειες των 976 Αφγανών, κυρίως οικογένειες, που φιλοξενούνται στο Μπέιζμπολ (συνολικά στις τρεις δομές του Ελληνικού φιλοξενούνται 3.577 πρόσφυγες). Διαβεβαιώνει ότι ακούει προσεκτικά τα παράπονά τους και ζητά από την εταιρεία τροφοδοσίας να μην χρησιμοποιεί, για παράδειγμα, λεμόνι ή ξύδι που δεν αρέσουν στους Αφγανούς. Παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα φρούτα ειδικά στο Μπέιζμπολ (καθεμία από τις τρεις δομές σιτίζεται) και ότι επαφίεται σε δωρεές για να φάνε τα προσφυγόπουλα ένα πορτοκάλι ή μια μπανάνα...."Aπόσπασμα απο την εφημερίδα το βήμα 10 -5-2016"

"Πέταμένο φαγητό απο τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην παρακάτω  εικόνα βλέπουμε μια ελλήνιδα νοικοκύρα το 2017  να ψάχνει στα σκουπίδια  για  φαγητό και διπλά ο κάδος να γράφει κάτω η χούντα"





Αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που η φορολογία απέναντι στους γηγενείς πολίτες της έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο Ελληνας πλέον αδυνατεί να ζήσει, αδυνατεί να συντηρίσει την περιουσια του και την οικογένεια του, πρέπει ομως αναγκάστικα να συντηρίσει τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλουν στην χώρα του μήνα με τον μήνα. Εκατομμύρια Ελλήνες άνεργοι και ανασφάλιστοι ζουν μέσα στην αβεβαιότητα για την αυριανή μέρα , χώρις να γνωρίζουν αν αυρίο θα εχουν ενα πιάτο φαγητό στο τραπέζι  για αυτους και τα παιδιά τους...Η μεταπολίτευση ρίμαξε τις   Ελλήνικες επιχειρήσεις, εκλείσε τα Ελληνικα εργοστάσια βουλιάξε τα ασφαλιστικά ταμεία που πλήρωναν οι εργαζόμενοι τοσα χρόνια απο τον ιδρώτα τους...Και στο βωμό αυτης της καταστροφής η κυβέρνηση του Συριζα  θυσιάζει και την τελευταία δεκάρα του Ελληνα προς όφελος των λαθρομεταναστών.


Μια απο τις προιγούμενες μέρες ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε οτι ολοι  οι μετανάστες  που μπήκαν παράνομα σε μια ρημαγμένη και χρεοκοπημένη  χώρα θα  πρέπει να έχουν δικαίωμα στην εργασία , στην υγεία στην παιδεία. Ναι είχε δίκιο γιατι ο υπουργός και το συνάφι του λειτουργούν βάση ενος οργανωμενου σχεδίου που θέλει να αντικαταστήσει τους Ελληνες με τους λαθρομετανάστες ..Ο λαθρομετανάστης εχει δικαίωμα στην εργασία αφου οι ασφαλιστικές του εισφόρες ειναι μηδενικές και εισπράτει εκτός απο το μεροκάματο και το επίδομα της φτώχειας λόγο μηδενικης φορολογικής δήλωσης . Οταν ο Ελληνας  χώρις πρόσβαση στα επιδόματα ,κλείνει το μαγαζί του και την επιχείρηση του γιατί πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα εκατοντάδες ευρω εισφόρες και χαράτσια με τελικό αποδόχο ενα  κράτος που παρέχει ασφάλιση και προνόμια  πρώτα στον λαθρομετανάστη και μετα στον Ελληνα!...Η καθόλου στον ελληνα!

Το δικαιώμα του λαθρομετανάστη στην παιδεία, πολύ απλο! Ο Ελληνας πρέπει να ξεχάσει την θρησκεία του, την ιστορία του, τους Ηρώες του . Τα παιδία του θα πρέπει στο σχολείο να μην μαθαίνουν για τον Χριστό  και το Ευαγγέλιο αλλα για τον Αλλάχ κα το κοράνι. Τα παιδιά  του δεν πρέπει να μαθαίνουν για τα αγαθά της οικογένειας αλλα για το πως θα γίνουν γκέι και λεσβίες χωρίς οικογένεια! Οι παιδικοί σταθμοί θα πρέπει αν δέχονται πρώτα τα παιδιά των λαθρομεταναστών αφου παρουσιάζουν μηδενική φορολογική δήλωση και μέτα των Ελλήνων με τις δηλώσεις των  λίγων  ψωρο ευρώ  που  παρουσιάζουν και εν τέλη τους τα ζητάει  πίσω το  κράτος μέσω της φορολογίας.

Το δικαίωμα του λαθρομετανάστη στην Υγεία..Ειναι γεγονός ανα εισαι λαθραίος ολες οι  ιατρικές εξετάσεις και οι θεραπείες  ειναι δωρέαν χωρίς να εχείς πλήρώσει δεκάρα στα  Ελληνικα ασφαλιστικά ταμεία..Ενω αν εισαι Ελλήνας και δεν εχεις ασφάλεια η χρωστάς στα ασφαλιστικα ταμεία που μέχρι τώρα πλήρωνες ,εισαι αναγκασμένος να πλήρώσεις το ίδιο το νοσοκομείο που εκτίσες εσυ ο ιδιος μέσω της φορολογίας που πλήρωνες μέχρι τώρα διαφορετικά αν δεν έχεις ουτε λεφτά το χρεός θα καταλήξει στην εφοριά και θα κινδυνεύει το σπίτι σου!.


 Πρέπει να καταλάβεις οτι ο  υπουργός η κυβέρνηση ολοι αυτοί που δουλεύουν στις ΜΚΟ, τα κανάλια, οι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι τηλεπερσόσες, οι μεγάλες εφημερίδες, οι οργανωμένοι αριστεροί με τα διοικητικά πόστα και τους γερούς μισθούς αδιαφορούν πλήρως για σένα Ελληνα! Δεν τους ενδιαφέρει πως θα επιβιώσεις πως θα ζήσουν η πως θα σπουδάσουν τα παιδιά  σου ..Τρώνε πίνουν και γλεντάνε πάνω στο τομάρι σου ,που μέρα με την μέρα ολο και εξασθένει για να συντηρήσει αυτούς και ολους τους ξένους που κάνουν εισβολή στην πατρίδα σου σε βάρος της δικής σου επιβιώσης, σε βάρος του δικού σου συμφέροντος..

Αν δεν ξυπνήσεις σύντομα Ελλήνα και δεν απαλαχθείς απο αυτούς ,σε λίγα χρονιά απο τώρα δεν θα υπάρχεις πια..Η πατρίδα σου θα είναι ανάμνηση , παρελθόν θα την εχεις χάσει οριστικά , γιατι επέτρεψες στην μαφία της πολιτικής, στην μαφία της τηλεοράσης του ριδιοφώνου και των εφημερίδων, στην μαφία της διανόησης και του κοινωνικου "δήθεν"γίγνεσθαι..Επέτρεψες να εισχορήσουν σαν δούρειος ιππός στην ζώη σου και εμείνες παθητικός μπρόστα στα εμφανή σημάδια της καταστροφής σου.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails