Friday, February 17, 2017

Λαθροετανάστης από το Μπαγκλαντές βιάζει μια τυφλή, μαχαιρώνει και σκορπά το τρόμο στη Νέα Μανωλάδα

του Πέτρου Αναστασίου
 
Παράνομος μετανάστης από το Μπαγκλαντές, μαχαίρωσε αποπειράθηκε να βιάσει μια τυφλή και την κόρη της στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας και εν συνεχεία μαχαίρωσε ένα άτομο που επιχείρησε να τις βοηθήσεις!
 
Ο αλλοδαπός κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι μπήκε μέσα στο σπίτι των δύο γυναικών τις έκλεισε σε ένα δωμάτιο και τους ζήτησε να βγάλουν τα ρούχα τους. Επεσε σαν "άγριο θηρίο" επάνω στη τυφλή, αλλά τότε το μικρό κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει από τη τρόμο της βλέποντας το βασανιστήριο της τυφλής μητέρας της
 
. Ατομα που άκουσαν την φασαρία έσπευσαν στο σπίτι, αλλά όμως εκείνος τραυμάτισε με το μαχαίρι στην κοιλιά έναν από αυτούς, που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
 
Ενας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας έσπευσε στην οικία που διαδραματίζονταν τα γεγονότα και με την βοήθεια άλλων δύο Ελλήνων κατάφερε να αφοπλίσει τον Μπαγκλαντεσιανό επίδοξο βιαστή.
 
Ο μετανάστης κρατείται στο τμήμα της Βάρδας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails