Tuesday, February 14, 2017

ΣΟΚ! Πρωτοφανές αυτό που έγινε στην Αυστραλία (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


sok soyhdia
Οι «μορφωμένοι προοδευτικοί» στην Ελλάδα, οι οποίοι ξελαρυγγιάζονται κάθε μέρα κατά του Πούτιν και του Τραμπ, ας παρακολουθήσουν προσεκτικά την παρακάτω είδηση, η οποία αφορά τους μουσουλμάνους, τους οποίους ζητούν να μπουν παντού στην χώρα!

Αυτή την κουλτούρα φέρνουν στην Ελλάδα οι «μορφωμένοι αριστεροί»;

Στην Αυστραλία, σε φλάιερ για μία ισλαμική σύνοδο, η οποία προορίζεται να λάβει χώρα τον επόμενο μήνα προκαλεί οργή σε σχέση με την απεικόνιση των γυναικών-ομιλητριών.
Οι τρεις γυναίκες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στην διαφήμιση της επερχόμενης Αυστραλιανής Ισλαμικής Συνόδου για την Ειρήνη, έχουν αντικατασταθεί από απρόσωπα αβατάρ με μπούρκα, την ώρα που οι άνδρες μουσουλμάνοι απεικονίζονται κανονικά.
Οι γυναίκες παρουσιάζονται δηλαδή ως πράγματα, ακριβώς όπως υπαγορεύει το Κοράνι και ο Αλλάχ-Γιαχβέ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Herald Sun», χρήστες των social media εξέφρασαν αμέσως αντιδράσεις, μόλις το φλάιερ αναρτήθηκε Online.
«Είναι οπισθοδρομικό και ανεπίτρεπτο», ανέφερε μάλιστα πρόσωπο μέσα από την Σύνοδο, που θέλησε να κρατήσει για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του, στην Daily Mail.
«Αυτές οι γυναίκες είναι επαγγελματίες και κατέχουν γνώση των πράγματων, αυτό τις μειώνει σε απρόσωπα πλάσματα», πρόσθεσε.
Ποια ήταν άραγε η δικαιολογία του μουσουλμάνου οργανωτή της Συνόδου, Wasseem Razvi, για την ντροπιαστική απεικόνιση των γυναικών;
Τα έριξε όλα στον δεξιό εξτρεμισμό και ισχυρίστηκε πως τα αβατάρ χρειάστηκαν για να προστατεύσουν δήθεν τις γυναίκες από την ισλαμοφοβία!
Και οπισθοδρομικοί και μη έχοντας το θάρρος της γνώμης τους οι ορθόδοξοι μουσουλμάνοι.
Παρά τους ισχυρισμούς του Razvi, διάσημες γυναίκες στην Μελβούρνη, πολλές μάλιστα μουσουλμάνες, διαδήλωσαν κατά των οργανωτών της συνόδου.
Η Σύνοδος προωθεί φυσικά την προώθηση του Ισλάμ και σε αυτή την δυτική χώρα!
Αυτό το περιστατικό προστίθεται στα τόσα άλλα καταπίεσης των γυναικών, τα οποία φυσικά και δεν προβάλλονται από τα μεγάλα ΜΜΕ, καθώς όλοι πρέπει να ανοίξουμε τις αγκάλες και να αποδεχθούμε την «μουσουλμανική άνοιξη» που πλημμυρίζει την Ευρώπη!
Πρώτες και καλύτερες οι «μορφωμένες» φεμινίστριες της Ευρώπης!
EL.GR

BINTEO ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails