Sunday, February 12, 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ “ΆΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ”: ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΙΣ ΙΔΡΥΣΕ Ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


epa03832184 A citizen journalism image provided by the Local Committee of Arbeen shows the bodies of Syrian children after an alleged poisonous gas attack fired by regime forces, according to opposition activists, in Arbeen town, Damascus, Syria, 21 August 2013. Syrian opposition activists have accused President Bashar al-Assad's regime of killing 635 people Wednesday in "poisonous gas" attacks on rebel strongholds near Damascus. EPA/Local Committee of Arbeen GRAPHIC CONTENT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ 14-08-2015 όλοι μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο της καταστροφής της μεσαίας τάξης, του ελεύθερου επαγγελματία και του αγρότη, το οποίο τώρα εφαρμόζεται. Διαβάζουμε λοιπόν, ότι αποφάσισαν και διέταξαν (όχι αυτοί αλλά τα μνημονιακά αφεντικά τους:

ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ: Οι έλεγχοι για τις άδειες θα γίνονται εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ! Θα παίρνει δηλαδή, ο κάθε τυχάρπαστος μία άδεια παραγωγού και μετά… πιαστ’ αυγό και κούρευτο, που λέει και η παροιμία. Εδώ τώρα και δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί λόγω ελείψεως κονδυλίων. Εδώ τώρα που ζητούν 13 χαρτιά από διάφορες υπηρεσίες και το σύστημα είναι διάτρητο. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, όπως καταγγέλουν οι γνήσιοι παραγωγοί και οι επαγγελματίες, να έχουν πνιγεί οι λαϊκές αγορές απ’ το παρεμπόριο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα συνιστά το ότι δεν δύναται πλεόν ο γεωπόνος να μεταβεί στο χωράφι αφού η πολιτεία δεν μπορεί να διαθέσει τα έξοδα… βενζίνης ή οδοιπορικών. Μάλιστα όσον αφορά τους Καλλικρατικούς δήμους φαντάζεστε ποιές είναι οι αποστάσεις και πώς γίνεται η μετάβαση…
ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ: Όσον αφορά αυτή την περίπτωση παρατηρούμε το εξής οξύμωρο: π.χ. πατέρας να μεταβιβάζει την άδεια στο γιό ή την κόρη του αλλά όταν εκείνοι με τη σειρά τους συνταξιοδοτηθούν, δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβιβάσουν την άδεια στα δικά τους τέκνα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η πολιτεία με την πάροδο των χρόνων θ’ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο των αδειών. Προτεραιότητα δε στις νέες άδειες θα έχουν κατά εξήντα τοις εκατό ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.λ.π) και όλοι γνωρίζουμε ποιοί ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ στην ταλαίπωρη πατρίδα μας. Ως εκ τούτου οι λαϊκές αγορές θα γεμίσουν απο δαύτους.
Αφήνω τελευταίο το άρθρο:
ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΕΙΚΙΑΣ: Καθιερώνεται η μείωση και η απαλλαγή προστίμων σε όσους παραβάτες ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ με τις αρμόδιες αρχές, συμβάλλοντας στη διερεύνηση υποθέσεων που έχουν να κάνουν με παράνομη ή παράτυπη διακίνηση εμπορευμάτων. ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ (μιλώντας για ρουφιάνους το ΠΑΜΕ δεν το γράφω τυχαία).
Αυτά επί του παρόντος και θα τα ξαναπούμε αφού πλέον θα ελέγχουμε την εξουσία και δε θα αφήσουμε τίποτα «ανθυγιεινό» να περάσει απαρατήρητο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΛΑΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails